4 tehnici prin care poți să faci sex dur și sălbatic ca să alungi monotonia din pat. Uimește-l cu o partidă perfectă!


Sexul dur şi sălbatic poate să transforme radical experienţele din dormitorul vostru din plictisitoare, în senzaţionale.

Dacă râvneşti în secret la mai multe focuri de artificii în intimitate, încearcă următoarele moduri prin care poţi să faci cu adevărat sălbatic şi pe deplin satisfăcător!

Citeste si: Zodiile care vor avea parte de NECAZURI, în luna APRILIE. Ghinionul îi va urmări la orice pas. După 15 aprilie, trebuie să se aștepte la momente grele

1. Jocul de rol

Jocul de rol este distractiv, îndrăzneţ şi va permite să intraţi în pielea unor personaje obraznice, fără să asumaţi personal anumite comportamente sau replici. Toată lumea are în minte scenarii cu jocuri de rol foarte incitante.
Probabil ca iubitul tău ar adora să joace rolul unui deţinut în penitenciar, de care profita sexual tocmai directoarea unităţii (mai exact, tu). Găsiţi acele poveşti excitante care inspiră şi profitaţi de rolurile asumate pentru a vă dezlatui cu adevărat. Cine ştie ce talent actoricesc aşteaptă încă să fie descoperit!

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Săptămâna Filmului Turcesc la București, între 19 – 22 noiembrie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri