12 lucruri de care barbatilor nu le pasă în pat, iar tu credeai ca DA


12 lucruri pe care bărbații nu le bagă în seamă atunci când vine vorba de actul sexual.


In articol:

Mărimea și formă sânilor tăi.

Îți garantez că tu-ți faci mai multe griji că mine când vine vorba de sâni mici sau sfârcuri mari. Imaginează-ți următorul scenariu: dai peste un om flămând pe stradă, dar ai la ține doar un morcov. Crezi că o să te refuze și o să aștepte să treacă pe acolo cineva cu friptură?

Citeste si: Ce să nu mănânci înainte de a face sex! Ce spun specialiştii

Sugestiile tale de roleplay creativ.

Vrei că eu să fiu un vagabond în timp ce tu joci rolul polițistei corupte? S-a fă Dă-mi scenariul și o să-l citesc. Sigur, posibil să-mi imaginez că eșți un pic dusă cu pluta, dar una peste altă tu ai o fantezie sexuală la care m-ai invitat și pe mine să particip. Asta e hoț.

Foste iubite.

Din când în când, ți se pune pată să te compari cu una din fostele mele – te îngrijorează faptul că nu ai jucării sexuale sau nu eșți îndeajuns de elastică. Uite cum stă Da, poate că fosta mă lăsă să o privesc cum gătește goală pușcă, încălțată în tocuri cui, sau putea să-mi facă sex oral și 15 minute neîntrerupte, dar tot ea obișnuia să-mi verifice telefonul sau să-și taie unghiile de la picioare pe canapea. Există un motiv bine întemeiat pentru care fostele sunt foste.

Citeste si: 3 greseli de evitat in partidele de sex
Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Carmen Harra previziune despre sfârșitul pandemiei de coronavirus: „Poate înspre...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri