Emilia Ghinescu, despre traumele copilăriei. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar din cauza agresivității tatălui ei vitreg „Au fost momente în care am fugit pe geam, în iarnă, desculță.”

Emilia Ghinescu, despre traumele copilăriei. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar din cauza agresivității tatălui ei vitreg „Au fost momente în care am fugit pe geam, în iarnă, desculță.”
Emilia Ghinescu, despre traumele copilăriei. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar din cauza agresivității tatălui ei vitreg „Au fost momente în care am fugit pe geam, în iarnă, desculță.”

Emilia Ghinescu a vorbit despre bătăile pe care le îndura de tatăl ei vitreg.

Emilia Ghinescu, cunoscuta și îndrăgita interpretă de muzică populară, își amintește de multe ori de perioada copilăriei, care nu a fost una deloc ușoară pentru ea. Invitată în cadrul unui interviu pentru WOWnews, realizat de Cornelia Ionescu, artista a vorbit despre cum era viata  alături de tatăl ei vitreg și de sora vitregă. Amândouă își luau bătaie de la el, însă de multe ori Emilia și mama ei erau nevoite să scape cu fuga, sărind pe geam și plecând la țară, desculțe, noaptae, cu mașini de ocazie.

Aceasta a mai povestit și cum vecinii interveneau de multe ori, din cauza gălăgiei, fiindu-le frică să nu le omoare în casă cu bătaia. „Cred că el nu și-a iubit nici propriul copil, că nu mă bătea doar pe mine. (nr. Tatăl vitreg). Mai avea o fată cu mama și amândouă mâncam bătaie. Am trăit în teroare, nu pot explica. Au fost momente în care am fugit pe geam, în iarnă, desculță, cu mama, ca să nu mâncăm bătaie.
Am stat la mașină, la ocazie, noaptea. Se îndura un șofer să ne ia și să ne ducă la țară, că nu aveam bani, nu aveam nimic. Îi era milă de noi că ne vedeau în picioarele goale. Asta o pot confirma și vecinii de deasupra noastră, eu am stat la apartament, veneau să vorbească cu el de frică să nu ne omoare în casă. Atât de tare se auzeau țipetele.
Ei veneau să îl mai liniștească. Așa s-au întâmplat lucrurile. Era o perioadă în care avea foarte mulți pantofi și obișnuia să ne scoată afară, dar nu în fața ușii, în fața blocului, să lustruim pantofii ăia, copii fiind. El pleca la 7 la muncă și spunea să îi facem pantofii „să mă văd în ei.”,
a povestit Emilia Ghinescu.

Emilia Ghinescu, destăinuiri despre divorțul părinților ei

Citește și: Emilia Ghinescu, mărturisiri dureroase despre copilăria sa! Artista a dezvăluit că divorțul părinților a fost cel mai fericit moment: „Am simțit fericire. Nu mă mai speria.”

Emilia Ghinescu
Emilia Ghinescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Familie ca a Emiliei Ghinescu, mai rar! Artista radiază de fericire când vorbește despre copiii ei! Cu ce se ocupă Erika și Andrei: „Un copil extrem de cuminte”

Artista a vorbit, în cadrul unui alt interviu, despre perioada în care părinții ei au divorțat, fiind poate cel mai bun moment din viața ei până la acea vreme. „ A fost poate cea mai fericită perioadă din viața noastră pentru că am rămas singure noi 3 și el a plecat din casă cu chiu cu vai. Au împărțit atunci până și suportul de la frigider. Am simțit fericire.

Puteam să stau liniștită. Nu mă mai speria. Eu ca și copil eram speriată. De fiecare dată când venea de la muncă, noi intram mai devreme cu vreo 20-30 de minute ca să ne găsească în casă, să nu ne certe și pentru chestia asta, că eram cu copiii la joacă. De fiecare dată când venea de la serviciu îl auzeam cum vine acasă pe scări. Era inima în mine cât un purice.
Nu știam efectiv ce oare am mai făcut greșit și din ce aș mai putea să mănânc bătaie. Ceva trebuia să se întâmple să mănânc bătaie. Nu pot să spun că am avut o copilărie fericită. N-am cum să spun chestia asta pentru că aș minți. Nu vreau să spun că am avut parte de vacanțe. Eu am văzut marea atunci când m-am măritat, dusă de către soțul meu. Noi nu mergeam în vacanțe. N-am văzut muntele, nu mergeam nicăieri
.”, a povestit Emilia Ghinescu.

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Emilia Ghinescu
Emilia Ghinescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Emilia Ghinescu, mărturisiri dureroase despre copilăria sa! Artista a dezvăluit că divorțul părinților a fost cel mai fericit moment: „Am simțit fericire. Nu mă mai speria.”

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Tavi Colen, despre relația cu Gabriela Cristea: “Asta e nouă”

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies