Cimen șochează familia Arslan

Cimen șochează familia Arslan
Cimen șochează familia Arslan

Situațiile tensionate continuă să se succeadă cu repeziciune în familiile Unal si Arslan, în episodul din această seară, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.

Abdullah este șocat de vestea că Alev este însărcinată, iar Pembe nu mai prididește cu ocara la adresa faptelor soțului său. Pembe consideră că Alev și-a dorit să aibă un copil cu Abdullah doar că să se bucure de foloase materiale iar femeia este decisă să facă orice pentru că Alev să nu ducă sarcina la bun sfârșit. Reacția lui Abdullah va șoca însă, întreaga familie.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Nursema suferă cumplit din cauza deciziei lui Umut de a pleca de a părăsi căminul conjugal. Femeia, care a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru căsnicia sa, nu înțelege unde a greșit de soțul său a decis să o părăsească.

Nici pentru Cimen lucrurile nu sunt deloc bune, mezina familiei Arslan suferind după iubitul său, Gokhan, după ce a aflat că acesta este căsătorit. Doga este alături de sora sa și o sfătuiește să dezvăluie soției acestuia tot adevărul.

Ce propunere surprinzătoare îi va face Abdullah lui Alev, după aflarea veștii că aceasta este însărcinată și, ce eveniment notabil, care va șoca familia Arslan, se va derula în viața tinerei Cimen, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Pembe descoperă secretul soțului său

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

8 ținute pe care să le porți în vacanța din Italia. Articolele vestimentare care vor face să pari din peisaj

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies