Cimen șochează familia Arslan

Cimen șochează familia Arslan
Cimen șochează familia Arslan

Situațiile tensionate continuă să se succeadă cu repeziciune în familiile Unal si Arslan, în episodul din această seară, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.

Abdullah este șocat de vestea că Alev este însărcinată, iar Pembe nu mai prididește cu ocara la adresa faptelor soțului său. Pembe consideră că Alev și-a dorit să aibă un copil cu Abdullah doar că să se bucure de foloase materiale iar femeia este decisă să facă orice pentru că Alev să nu ducă sarcina la bun sfârșit. Reacția lui Abdullah va șoca însă, întreaga familie.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Nursema suferă cumplit din cauza deciziei lui Umut de a pleca de a părăsi căminul conjugal. Femeia, care a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru căsnicia sa, nu înțelege unde a greșit de soțul său a decis să o părăsească.

Nici pentru Cimen lucrurile nu sunt deloc bune, mezina familiei Arslan suferind după iubitul său, Gokhan, după ce a aflat că acesta este căsătorit. Doga este alături de sora sa și o sfătuiește să dezvăluie soției acestuia tot adevărul.

Ce propunere surprinzătoare îi va face Abdullah lui Alev, după aflarea veștii că aceasta este însărcinată și, ce eveniment notabil, care va șoca familia Arslan, se va derula în viața tinerei Cimen, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Discuția aprinsă dintre Antoni și Rebecca! Concurentul s-a săturat de reproșuri și este pe cale să explodeze: „Am nervii foarte jos în momentul ăsta. Nu vreau să ajungă la pământ.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

Rețeta de budincă de orez cu mere a Paulei Chirilă: „Miroase foarte bine, e super aromată. Doamne, cât e de bună!”

Gratiela Teohari Duban: “Valsul mirilor l-am plănuit cu câteva luni înainte, pe ritm de bachata”

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies