Ce sfaturi a primit Alexia Eram de la mama sa. Vedeta a vorbit despre meseria pe care și-o dorea „Mie îmi plăcea să fiu și vânzătoare. Eram fascinată de cum scanează toate produsele alea.”

Ce sfaturi a primit Alexia Eram de la mama sa. Vedeta a vorbit despre meseria pe care și-o dorea „Mie îmi plăcea să fiu și vânzătoare. Eram fascinată de cum scanează toate produsele alea.”
Ce sfaturi a primit Alexia Eram de la mama sa. Vedeta a vorbit despre meseria pe care și-o dorea „Mie îmi plăcea să fiu și vânzătoare. Eram fascinată de cum scanează toate produsele alea.”

Alexia Eram a vorbit despre impactul din mediul online și munca pe care o depune pe platformele de socializare.

Alexia Eram se poate considera o tânără împlinită și fericită pe toate planurile, mai ales din punct vedere profesional, deoarece aceasta a ales drumul pe care și l-a dorit, iar locul de muncă a pornit de la o pasiune. Invitată în cadrul  Maker Podcast, Alexia Eram a mărturisit că avut o discuție cu părinții ei înainte de a intra în acest mediu, iar mama sa, persoană publică fiind, a putut să îi ofere câteva sfaturi cu privire la ce trebuie să știe în momentul în care va fi mereu în atenția publicului. 

“Am avut mare noroc cu chestia asta. Înainte să încep activitatea mea în online, am avut anumite discuții cu ei și mi-au explicat, deoarece mama era și este persoană publică, cu se mănâncă această treabă. Eram pregătită oarecum, dar tot te afectează puțin emoțional, chiar și dacă ești cea mai puternică persoană, să fii tot timpul expus în centrul atenției.”, a spus Alexia Eram.

Ce își dorea Alexia Eram să devină în adolescență

Citește și: Alexia Eram, despre relația cu fratele ei și cum a ajuns să activeze într-un domeniu creativ. „Nu aveam o relație atât de strânsă”

Alexia Eram
Alexia Eram[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Andreea Esca, despre importanța impunerii limitelor la copii! Sfatul prețios pe care vedeta l-a primit de la un specialist în domeniu: „Asta cu milităria jos din pod funcționează în continuare.”

Tânăra a mai menționat că nici nu ar trebui ca ceea ce face ea să se numească job, deoarece face totul de plăcere, ceea ce sfătuiește pe foarte mulți tineri să facă, pentru a se trezi în fiecare dimineață cu bucurie atunci când urmează să meargă la serviciu. Dintre dorințele adolescenței, fiica Andreei Esca a mărturisit că a fost fascinată inclusiv de meseria de vânzătoare, mai ales când acestea scanau produsele la acel aparat. 

“Nici jobul meu nu pot să îl numesc job. Nu ar trebui să îl numim job, faci ceva ce îți place, este o pasiune și asta cred că ar trebui să facă toată lumea, să își aleagă un job care să vină dintr-o pasiune sau măcar să le placă. De fiecare dată când te trezești și spui “Mă duc la job”, să îți placă, nu să te duci doar așa că trebuie să mergi.
Orice ai face. Mie îmi plăcea să fiu și vânzătoare. Eram fascinată de cum scanează toate produsele alea. Poate fiecare are o pasiune.”,
a mai spus fiica Andreei Esca.

Alexia Eram
Alexia Eram[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Alexia Eram, despre relația cu fratele ei și cum a ajuns să activeze într-un domeniu creativ. „Nu aveam o relație atât de strânsă”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Cine este femeia găsită moartă într-o parcare? Ipoteza șocantă luată în calcul de anchetatori

Horoscop 14 iunie 2024. Nativii unei zodii se bucură de noul job!

Locul în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia. Fotografia care a stârnit îngrijorarea salvatorilor: „În prezent este acoperit cu șase metri de apă”

Știrea momentului! Prezentator celebru, găsit mort în Grecia! Ultimele clipe din viață, surprinse de camerele de supraveghere


Cookies