Tavi Colen, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta “Eu am dat numele formației Talisman; pentru că ideea a fost a mea…”

Tavi Colen, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta “Eu am dat numele formației Talisman; pentru că ideea a fost a mea…”
Tavi Colen, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta “Eu am dat numele formației Talisman; pentru că ideea a fost a mea…”

Tavi Colen debuta în urmă cu peste patru decenii la “Cântărea României” și, de atunci, artistul a continuat să fie fascinat de scenă.

În 1996 a fondat, alături de Alin Oprea, trupa Talisman, care i-a adus și celebritatea. Plecarea lui Tavi Colen din trupa Talisman a ținut prima pagină a ziarelor, mai ales că acesta a făcut și o serie de acuzații dure față de fostul său coleg de trupă. De 17 ani are propriul band și este solicitat la evenimente private.

“A fost validarea mea ca artist. Eu am dat numele formației Talisman pentru că ideea a fost a mea… este și un nume care înseamnă foarte mult noroc ”, acesta este o parte din răspunsul oferit de

artist în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, în momentul în care acestuia îi este adresată o întrebare referitoare la perioada de glorie a formației Talisman.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate în ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D, telespectatorii vor afla lucruri inedite despre viața lui Tavi Colen din lumina reflectoarelor dar și din spatele acestora.

Tavi Colen va dezvălui în ce măsură îl mai influențează trecutul, care sunt acum cele mai mari provocări pentu el și ce își dorește de la viitor. Tavi Colen este logodit și are un fiu.

“A fost trupa Talisman vârful carierei dvs.?”, “Ați rămas fără acoperiș deasupra capului după plecarea din Talisman?”, “Cât de greu v-a fost să îl uitați pe Alin Oprea?”, “Reușiți să țineți pasul cu vremurile?”, “Mai sunt femeile marele dvs.

viciu?”, “Stați pe mai mult de 1 milion de Euro?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate artistului Tavi Colen la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, emisiune difuzată duminica aceasta, imediat după reality show-ul “Insula de 1 milion”, la Kanal D!Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Cum să curățați bijuteriile din cupru

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Horoscop Fecioară Iunie 2024. Nativii Fecioară nu vor avea o lună iunie prea fericită

Radu, despre relația cu Cristina: "Este femeia cu care o să întemeiez o familie!"  Când vrea fostul concurent de la Casa iubirii să se căsătorească

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies