9 semne că partenerul tău te iubește cu adevărat, conform psihologiei

9 semne că partenerul tău te iubește cu adevărat

9 semne că partenerul tău te iubește cu adevărat

Iată 9 semne că partenerul tău de iubește cu adevărat. Răspunsurile pe care le căutați la întrebările voastre.

Cu siguranță te-ai întrebat cel puțin o dată dacă partenerul tău de viață te iubește cu adevărat sau nu, dacă ceea ce-ți transmite este ceea ce îți dorește ca tu să vezi, dacă  reprezintă cu adevărat adevărul sau doar realitatea în care ești. Iată 9 semne conform cărora cu siguranță ești iubită de omul de lângă tine și trebuie să apreciezi acest lucru.

Triunghiul elementelor din iubirea romantic

Citește și: Eliberează-te de Lanțurile Relațiilor Toxice: Cum să Îți Redobândești Puterea

Citește și: Pași Esențiali pentru a scapa de parteneri toxici

Principalele elemente ale iubirii romantice, atunci când vorbim de fizic, emoțional și intelectual. Aceste domenii fac parte dintr-un complex care se formează adevărata iubire. În momentul în care observe la partenerul tău toate aceste elemente, cu siguranță  trebuie să te consideri iubită în sufletul său.

Sunt atrași de tine fizic

Pasiunea este cu siguranță toată cheia iubirii, atracție fizică și dorința de a fi lângă acea persoană, iar fără aceste lucruri nu se poate naște niciun fel de alt sentiment. Dacă acest tip de conexiune fizică lipsește între voi, cu siguranță este vorba de iubire fără pasiune care nu ajunge prea departe. Dacă te iubește cu adevărat, va căuta momente de intimitate cu tine.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Le place să vorbească cu tine și se implică emotional în problemele tale

9 semne că partenerul tău te iubește cu adevărat
9 semne că partenerul tău te iubește cu adevărat[Sursa foto: freepik]

În momentul în care partenerul de viață preferă să vorbească cu tine despre diferite idei sau ascultă ceea ce gândești, dar se și implică emoțional, atunci cu siguranță ești norocoasă și partenerul tău chiar te iubește, deoarece este capabil să împărtășească gândurile sale și este dispus să te pună pe tine pe primul loc pentru a-ți

fi bine.

Sunt alături de tine la tine și la greu

Iubirea adevărată înseamnă să fie lângă tine atât la bine, cât și la greu, în momentul în care treci printr-o problemă de orice natură și va fi acolo fără să te judece. În momentul în care duci luptele de una singură în relația ta, atunci cu siguranță nu este vorba de iubire.

Se simt confortabili să vorbească cu tine despre viitor

Se simte confortabil de fiecare dată să vorbească cu tine despre viitor și vede ceva normal și interesant. Se gândește la ceea ce urmează să faceți împreună, dar are grijă, totodată, să nu facă promisiuni goale pentru a nu vă dezamăgi.

Recunosc atunci greșesc

9 semne că partenerul tău te iubește cu adevărat
9 semne că partenerul tău te iubește cu adevărat[Sursa foto: freepik]

În momentul în care un bărbat este cu adevărat îndrăgostit de tine și te iubește este dispus să recunoască atunci când greșește și își arată vulnerabilitatea în fața voastră, chiar dacă încearcă să arate lumii că este o persoană indestructibilă. În momentul în care apare dragoste adevărată, toate sentimentele sunt scoase pe tavă în fața partenerului de lângă voi.

Citește și: Bat clopotele de nuntă în „Casa iubirii”? Bogdan îi va oferi Rebeccăi un inel? Aflați cum va reacționa concurenta, joi, 23 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării- stirilekanald.ro

Sunt generoși cu timpul, energia și afecțiunea lor

9 semne că partenerul tău te iubește cu adevărat
9 semne că partenerul tău te iubește cu adevărat[Sursa foto: freepik]

O femeie poate simți momentul în care este iubită cu adevărat deoarece partenerul de lângă ele este generos, ațâț cu timpul, cât și cu energia și afecțiunea lor. Nu vă lasă să faceți anumite lucruri de unele singure, doar pentru a petrece timp alături de voi, chiar până și la o plimbare banală sau la cumpărături își doresc să fie în preajma voastră pentru a simți că acea conexiune nu se pierde.

Vă respectă granițele și vă permit să aveți propriile alegeri în viață

9 semne că partenerul tău te iubește cu adevărat
9 semne că partenerul tău te iubește cu adevărat[Sursa foto: freepik]

În momentul în care iubirea este adevărată și sinceră vă permite să aveți propria viață și să vă respectați granițele. Nu vă pune interdicție cu privire la grupurile de prieteni și nici la activitățile sociale sau profesionale pe care le aveți, chiar dacă trebuie să existe anumite limite într-o relație. Respectă alegerile voastre și sunt de acord cu ele sau încearcă să găsească o cale de mijloc pentru a fi mulțumiți amândoi.

Simt că rămân fără aer în preajma voastră

9 semne că partenerul tău te iubește cu adevărat
9 semne că partenerul tău te iubește cu adevărat[Sursa foto: freepik]

În momentul în care se apropie de voi, aceștia simt ca și cum își pierd răsuflarea, deoarece sunt copleșiți de foarte multe sentimente pe care le au atunci în minte, dar și pentru faptul că își găsesc cu greu  cuvintele, trebuie să vă pună un semn de întrebare spre bine. Cel de lângă voi cu adevărat vă iubește și își dorește să nu vă dezamăgească în vreun fel până și prin cele mai mici gesturi pe care le fac pentru voi. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

10 fraze romantice pe care femeile vor să le audă

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Tavi Colen, despre relația cu Gabriela Cristea: “Asta e nouă”

Horoscop 22 mai 2024. Află ce zodie alege să plece într-o scurtă escapadă

Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon Casa iubirii, invitat special la petrecerea Lenuței! „Mi-a fost dor de tine!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies