Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”

Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”
Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”

Tavi Colen a vorbit despre trădarea din trupa Talisman.

Tavi Colen, îndrăgitul și cunoscutul artist, mai ales din vremea în care avea mare succes în trupa Talisman, a făcut dezvăluiri despre motivele pentru care a plecat din trupă și ce s-a întâmplat mai exact între el și prietenia frățească pe care o avea cu artistul Alin Oprea. Invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Tavi Colen a vorbit despre legătura strânsă pe care avut-o cu artistul, până în momentul în care Alin Oprea a luat numele trupei, iar odată cu el, toate discurile și melodiile pe care trupa le avea.

În acel moment, trădarea a fost simțită puternic, iar atunci el considera că nu mai știe să facă altceva. „În momentele alea nu mi-a venit să cred că am fost trădat atât de urât și atât de tare de Alin Oprea. Eu l-am considerat pe el ca pe un frate, pentru că eu nu am avut frate, am avut doar o soră, dar îmi doream foarte tare un frate.
Am găsit în Alin Oprea un frate mai mic cu 2-3 ani,  cu care ieșeam și la muzică, și la fete, la prieteni, și la necazuri. Am încercat să experimentăm prietenia asta aproapre de frăție.”,
a povestit Tavi Colen.

A trecut Tavi Colen peste trădarea lui Alin Oprea?

Citește și: Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”

Alin Oprea
Alin Oprea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Tavi Colen, despre momentele grele din perioada studenției. Artistul încerca cu orice preț să facă rost de bani „Vindeam sendvișuri noaptea. Cred că învățam de foame.”

Cât despre uitat și dacă a trecut peste acest lucru, artistul a mărturisit că trădarea de un frate nu se uita foarte ușor, iar când vine vorba despre iertat, nu este încă pregătit să facă acest pas.

„La momentul acela, când am văzut că Alin Oprea și-a revendicat numele Talisman, l-a trecut pe numele lui, cu mulți ani înainte de a ne certa noi, într-o dimineață am constatat că Alin Oprea mi-a luat absolut toată viața mea de artist. Eu am pus tot sufletul în formația asta. Eu consideram că altceva nu știu să fac. Pe Alin Oprea încă nu l-am uitat. Trădarea de la un frate nu se uită așa ușor.
Asta cu iertatul, nu cred că sunt pregătit atât de ușor să îl uit. Șase luni, după ce am aflat ce a făcut Alin Oprea....Mi-a luat discurile de platină, îmi tot interzicea că nu pot să cânt, piesă la care eu am lucrat. Alin Oprea nu are niciun cântec făcut doar de el.”,
a mai spus Tavi Colen.

Citește și: Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii- kanald.ro

Citește și: Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați- stirilekanald.ro

Tavi Colen
Tavi Colen[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”

IMAGINI RARE cu soția lui Edi Iordănescu!! Cum arată BOMBA SEXY cu care se iubește antrenorul echipei naţionale de fotbal a României

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Apelul disperat făcut de Nicoleta Nucă: "A sărit nu știu cum de la etajul 2"

Rugăciune care se citește în a doua zi de Rusalii. Ajută la iertarea păcatelor

Virginia și Patrick, blocați în camera roșie? Robi va fierbe! „E supărat pe Virginia și pe mine!” Aflați ce reacții se vor stârni în platou, marți, 25 iunie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Plaja din România cu prețuri mult mai mici decât Mamaia. Un șezlong costă 15 lei


Cookies