Tavi Colen, despre momentele grele din perioada studenției. Artistul încerca cu orice preț să facă rost de bani „Vindeam sendvișuri noaptea. Cred că învățam de foame.”

Tavi Colen, despre momentele grele din perioada studenției. Artistul încerca cu orice preț să facă rost de bani „Vindeam sendvișuri noaptea. Cred că învățam de foame.”
Tavi Colen, despre momentele grele din perioada studenției. Artistul încerca cu orice preț să facă rost de bani „Vindeam sendvișuri noaptea. Cred că învățam de foame.”

Tavi Colen a vorbit despre perioada studenției sale.

Tavi Colen a avut un parcurs destul de greu, mai ales în perioada studenției sale, atunci când trebuia să se întrețină singur pentru a-și oferi tot ceea ce îi lipsea, mai ales că mama lui era grav bolnavă. În cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifa i, acesta a povestit care erau activitățile din studenție care îi aduceau un venit în plus și cum își câștiga existența în timp ce stătea în cămin. 

„E greu de spus. Am încercat absolut orice pentru că mama era extrem de bolnavă. A avut un soi de cancer, pe vremea aceea nu prea existau medicamente și trebuia să fac naveta ca să cânt la niște nunți, spectacole, pentru că în București nu ne știa nimeni. Vindeam sendvișuri noaptea, iaurt cu sendivișuri și parizer. Cu 5 lei își lua un sendviș. Așa am făcut doi ani de facultate să stau mai mult.
Vreo 7 ani am stat în Regie, mi-am făcut prieteni, la un moment dat ajunsesem să închiriez casete video. Mai cântam în formația Transilvania pe vremea aceea. Aveam un spectacol la două luni.”
, a spus Tavi Colen.

Înconjurat de greutățile din adolescență, Tavi Colen și-a învățat fiul o lecție importantă

Citește și: Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut de după moartea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”

Tavi Colen
Tavi Colen[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Tavi Colen, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta “Eu am dat numele formației Talisman; pentru că ideea a fost a mea…”

Artistul a mai mărturisit că trebuia să se descurce de fiecare dată, iar dorința de a învăța a fost, mai degrabă, din cauza lipsurilor pe care le avea și din dorința de a obține și el ceea ce vedea la alții.

A fost deschis întotdeauna, iar acest l-a învățat și pe fiul său, deoarece niciodată nu are de unde să știe la ce anume vor folosi toate lucrurile știute din jur.  „Nu puteam să mă întrețin, așa că făceam lucruri simple pe care le poate face un student. Mai vindeam blugi. Cred că mi-a plăcut asta cu comerțul de mic. A trebuit să mă descurc tot timpul. Cred că învățam de foame, din dorința de a avea ce alții aveau și eu nu aveam.
Pentru că ai mei nu puteau să îmi dea. Am fost deschis, ceea ce îl învăț și pe fiul meu. Să fie atent la ce se întâmplă în jurul lui. Nu se știe când îi trebuie să afle vreun lucru nou și poate are nevoie.”
, a mai povestit artistul.

Tavi Colen
Tavi Colen[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Tavi Colen, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta “Eu am dat numele formației Talisman; pentru că ideea a fost a mea…”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies