Tavi Colen, despre momentele grele din perioada studenției. Artistul încerca cu orice preț să facă rost de bani „Vindeam sendvișuri noaptea. Cred că învățam de foame.”

Tavi Colen, despre momentele grele din perioada studenției. Artistul încerca cu orice preț să facă rost de bani „Vindeam sendvișuri noaptea. Cred că învățam de foame.”
Tavi Colen, despre momentele grele din perioada studenției. Artistul încerca cu orice preț să facă rost de bani „Vindeam sendvișuri noaptea. Cred că învățam de foame.”

Tavi Colen a vorbit despre perioada studenției sale.

Tavi Colen a avut un parcurs destul de greu, mai ales în perioada studenției sale, atunci când trebuia să se întrețină singur pentru a-și oferi tot ceea ce îi lipsea, mai ales că mama lui era grav bolnavă. În cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifa i, acesta a povestit care erau activitățile din studenție care îi aduceau un venit în plus și cum își câștiga existența în timp ce stătea în cămin. 

„E greu de spus. Am încercat absolut orice pentru că mama era extrem de bolnavă. A avut un soi de cancer, pe vremea aceea nu prea existau medicamente și trebuia să fac naveta ca să cânt la niște nunți, spectacole, pentru că în București nu ne știa nimeni. Vindeam sendvișuri noaptea, iaurt cu sendivișuri și parizer. Cu 5 lei își lua un sendviș. Așa am făcut doi ani de facultate să stau mai mult.
Vreo 7 ani am stat în Regie, mi-am făcut prieteni, la un moment dat ajunsesem să închiriez casete video. Mai cântam în formația Transilvania pe vremea aceea. Aveam un spectacol la două luni.”
, a spus Tavi Colen.

Înconjurat de greutățile din adolescență, Tavi Colen și-a învățat fiul o lecție importantă

Citește și: Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut de după moartea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”

Tavi Colen
Tavi Colen[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Tavi Colen, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta “Eu am dat numele formației Talisman; pentru că ideea a fost a mea…”

Artistul a mai mărturisit că trebuia să se descurce de fiecare dată, iar dorința de a învăța a fost, mai degrabă, din cauza lipsurilor pe care le avea și din dorința de a obține și el ceea ce vedea la alții.

A fost deschis întotdeauna, iar acest l-a învățat și pe fiul său, deoarece niciodată nu are de unde să știe la ce anume vor folosi toate lucrurile știute din jur.  „Nu puteam să mă întrețin, așa că făceam lucruri simple pe care le poate face un student. Mai vindeam blugi. Cred că mi-a plăcut asta cu comerțul de mic. A trebuit să mă descurc tot timpul. Cred că învățam de foame, din dorința de a avea ce alții aveau și eu nu aveam.
Pentru că ai mei nu puteau să îmi dea. Am fost deschis, ceea ce îl învăț și pe fiul meu. Să fie atent la ce se întâmplă în jurul lui. Nu se știe când îi trebuie să afle vreun lucru nou și poate are nevoie.”
, a mai povestit artistul.

Tavi Colen
Tavi Colen[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar. Ce mesaj emoționant a transmis make-up artista pentru familia Ancăi- kanald.ro

Citește și: Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu- stirilekanald.ro

 Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Tavi Colen, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta “Eu am dat numele formației Talisman; pentru că ideea a fost a mea…”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies