Marius Manole, destăinuiri despre momentele tensionate din familie. Cum a simțit actorul problemele din casă? „Era un stres foarte mare, nu era nimic pozitiv.”

Marius Manole, destăinuiri despre momentele tensionate din familie. Cum a simțit actorul problemele din casă? „Era un stres foarte mare, nu era nimic pozitiv.”
Marius Manole, destăinuiri despre momentele tensionate din familie. Cum a simțit actorul problemele din casă? „Era un stres foarte mare, nu era nimic pozitiv.”

Marius Manole a vorbit despre momentele tensionate din familie și cum era resimțit stresul printre ei.

Marius Manole a făcut destăinuiri cu privire la cum a fost adolescența lui, dar și momentele care au dus la tensiune în familie. În cadrul podcastului Acasă la Măruță, actorul a vorbit despre un moment în care mama lui aproape a albit, iar lipsurile de acasă și stresul erau simțite la cote maxime.  “Mama a albit când trebuia să plecăm într-un concediu, iar pe vremea aia nu puteai să pleci când voiai de la serviciu, cum facem acum, atunci îți dădea drumul sau nu îți dădea directorul.

Și noi eram urcați în tren cu bagaje cu tot și așteptam ca tata să vină de la fabrică să plecăm sau plecam fără el. Tata a ajuns în tren în ultimele secunde, moment în care mama aproape a albit. Noi trăim într-un stres, dar ei au trăit într-un stres foarte mare, iar stresul acesta se vedea și în casă. Cu mâncatul, că nu era mâncare, că nu erau bani, că nu erau alea.
Era un stres foarte mare, nu era nimic pozitiv.”,
a  mărturisit Marius Manole.

Unde au lucrat părinții lui Marius Manole

Citește și: Marius Manole, șofer începător la 45 de ani! Cum se descurcă actorul în trafic: „Aripa aia mai zboară din când în când, că am intrat în cineva pe calea ferată.”

Marius Manole
Marius Manole[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Marius Manole, despre iubirea pe care le-o poartă câinilor. Actorul este un iubitor al patrupedelor: „Terminați cu prostia asta că cine iubește câinii nu iubește oamenii!”

Actorul a vorbit și despre ce anume lucrau părinții lui, dar și cum mama sa era angajata tatălui, iar de fiecare dată existau certuri la locul de muncă cu privire la munca prestată de cei doi.

În acea perioadă, Marius Manole spunea că nu mai vedea alte lucruri pozitive, iar cu privire la cum s-au cunoscut părinții lui, acesta nu i-a întrebat niciodată.  “Petrecerile mai erau, de la un punct încolo, pozitive. Mama lucra la fabrică, tata lucra la fabrică, lucrau la aceeași fabrică. Mama făcea covoare, iar tata era șeful ei. Nu i-am întrebat niciodată cum s-au cunoscut. Tata fusese și antrenor de fotbal la Constanța, dar după a ajuns șeful mamei la fabrică.
Și pe tema asta erau certuri, spiritual revoluționar, fiind angajata lui, aduna femeile și făceau scandal. Și tata îi spunea acasă: “Te rog eu, să nu mai faci că mă bagi în probleme.” “Dacă nu e dreptate? De ce să nu?” Tata era disperat.”,
a  mai spus actorul.

Marius Manole
Marius Manole[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Marius Manole, despre iubirea pe care le-o poartă câinilor! Actorul este un iubitor al patrupedelor: „Terminați cu prostia asta că cine iubește câinii nu iubește oamenii!”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies