Cum este Adrian Enache de când a devenit bunic. Fiica lui, Diana Enache, face mărturisiri despre viața de mămică. „Au fost momente când toată atenția din casă se îndrepta spre Maria.”

Cum este Adrian Enache de când a devenit bunic. Fiica lui, Diana Enache, face mărturisiri despre viața de mămică. „Au fost momente când toată atenția din casă se îndrepta spre Maria.”
Cum este Adrian Enache de când a devenit bunic. Fiica lui, Diana Enache, face mărturisiri despre viața de mămică. „Au fost momente când toată atenția din casă se îndrepta spre Maria.”

Diana Enache a mărturisit cum s-a schimbat viața tatălui ei de când a devenit bunic.

Diana Enache se poate declara o femeie împlinită, deoarece a devenit de curând mămică, iar întreaga familie este în culmea fericirii, cu atât mai mult tatăl iei, Adrian Enache. Invitată în cadrul emisiunii realizată de Cristina Șișcanu, Diana Enache a vorbit despre cum s-a schimbat ea de când a devenit mămică și cum am fost nevoită să își pună toate evenimentele pe pauză, dar totul a meritat.  “Mi-am pus cariera pe pauză de-a dreptul pentru că am avut nu neapărat o sarcină cu probleme, dar a trebuit să stau foarte mult la pat, iar pentru a fi totul

fără probleme, am întrerupt la propriu tot, inclusiv la radio. Aveam la radio, evenimentele private, prezentam și o emisiune pe care la fel, am pus-o pe stand-by, dar a meritat cu totul. Am avut un curaj, curajul vârstei, pentru că niciodată nu cred că ești cu adevărat pregătit pentru a deveni părinte.”, a spus Diana Enache.

Cum este Adrian Enache de când a devenit bunic

Citește și: Cine este Adrian Enache. „Nu mă crede nimeni că am 56 de ani”

Adrian Enache
Adrian Enache[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cine este Diana Enache. „Cântam de mică prin casă, cântam prin baie, dar mă ascundeam de tatăl meu.”

Diana Enache a împărtășit și cum este tatăl ei, cunoscutul și îndrăgitul artist Adrian Enache, de când în familia a apărut nepoțica, iar dragostea pe care i-o poartă acesteia este una de neimaginat, deoarece toată atenția este acum în jurul ei. Nu este geloasă și este fericită pentru faptul că primește ajutor din partea celor dragi.  „Bunicuțul rock&roll nu mai vine pentru mine.

Vine tot timpul pentru Maria. „Vin și pentru tine, dar acum e Maria, care, atunci când mă uit la ea, greu îmi amintesc că e nepoata, am impresia că ești tu.” Este îndrăgostit. Mi-a zis și el „Dragostea de bunic e atât de diferită de dragostea de tată.” A fost și la mine extrem de implicat, dar cu Maria e ceva...parcă o dragoste dublă. Nu sunt geloasă. Au fost momente când toată atenția din casă se îndrepta spre Maria, dar mai e și mama Mariei.
Cine a fost primul, oul sau găina? Glumesc. Toți vin cu drag și am suportul lor.”,
a mai spus fiica artistului.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este Adrian Enache. „Nu mă crede nimeni că am 56 de ani”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies