Cum reușește Diana Enache să se echilibreze de fiecare dată și să își găsească liniștea. Ce a învățat de la tatăl ei. „Așa am crescut.”

Cum reușește Diana Enache să se echilibreze de fiecare dată și să își găsească liniștea. Ce a învățat de la tatăl ei. „Așa am crescut.”
Cum reușește Diana Enache să se echilibreze de fiecare dată și să își găsească liniștea. Ce a învățat de la tatăl ei. „Așa am crescut.”

Diana Enache a dezvăluit ce face zi de zi pentru a-și găsi liniștea și echilibrul.

Diana Enache se poate declara o femeie fericită și împlinită, mai ales că de puțin timp aceasta a devenit mămică, iar întreaga ei activitate se desfășoară în preajma fiicei sale, Maria. Se bucură de ajutorul primit de la cei din jur, iar iubirea de bunic, din spusele ei, este una infinită. Atenția din jur îi este cuvenită de fiecare dată, iar atunci când are nevoie de liniște, apelează la un lucru.

Invitată în cadrul emisiunii realizată de Cristina Șișcanu, fiica lui Adrian Enache a fost întrebată cum anume își găsește liniștea și care sunt lucrurile ce o echilibrează de fiecare dată. Pe lângă grija la alimentație și la somn, aceasta a dezvăluit că nu există zi în care să nu se roage, deoarece tatăl ei i-a fost model în familie, iar el are momentele lui de rugăciune de două ore în fiecare zi.

Chiar dacă în turnee, atunci când sunt plecați împreună, timpul este mult mult mai restrâns cu privire la activitățile lor, însă acesta nu ezită să treacă peste rutina negreșită din fiecare zi, iar rugăciunea să nu lipsească. „Am grijă la alimentație și la somn. Ced că pacea interioară e cea mai importantă. Eu ajung prin rugăciune. (nr. la pace). Acesta a fost modelul și în familie, tatăl meu se roagă două ore pe zi, în fiecare zi, negreșit de la Dumnezeu.

În America și în turneele în care mergem mă simt polițist, îi tot zic „Hai, trebuie să fim gata la ora aia, trebuie să facem, să ne organizăm,” știam că îi ia foarte mult.”, a povestit Diana Enache în cadrul emisiunii.

Rugăciunea, motiv de echilibru și pentru Diana Enache

Citește și: Cum este Adrian Enache de când a devenit bunic. Fiica lui, Diana Enache, face mărturisiri despre viața de mămică. „Au fost momente când toată atenția din casă se îndrepta spre Maria.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Adrian Enache
Adrian Enache[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Diana Enache. „Cântam de mică prin casă, cântam prin baie, dar mă ascundeam de tatăl meu.”

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar. Ce mesaj emoționant a transmis make-up artista pentru familia Ancăi- kanald.ro

Citește și: Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu- stirilekanald.ro

Diana Enache a mai mărturisit, în cadrul aceleiași emisiuni, că rugăciunea pentru ea este momentul în care se eliberează și se apropie de Dumnezeu, iar toate stările pe care le are și ceea ce simte într-o anumită zi reglează prin clipele petrecute cu ea în timp ce se roagă. „Așa am crescut, prin rugăciune. Prin rugăciune mă eliberez și mă apropii de Dumnezeu. Rugăciune, meditație, vibe, cum vreți, dar eu așa îmi reglez stările și ceea ce simt.”,

a mai povestit fiica lui Adrian Enache.

Diana Enache
Diana Enache[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

„Atunci când bem un șpriț ascultăm, dar eu îi ascult tot pe cei clasici!” Ce a spus Adrian Enache despre consumul de manele

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri


Cookies