Cum reușește Diana Enache să se echilibreze de fiecare dată și să își găsească liniștea. Ce a învățat de la tatăl ei. „Așa am crescut.”

Cum reușește Diana Enache să se echilibreze de fiecare dată și să își găsească liniștea. Ce a învățat de la tatăl ei. „Așa am crescut.”
Cum reușește Diana Enache să se echilibreze de fiecare dată și să își găsească liniștea. Ce a învățat de la tatăl ei. „Așa am crescut.”

Diana Enache a dezvăluit ce face zi de zi pentru a-și găsi liniștea și echilibrul.

Diana Enache se poate declara o femeie fericită și împlinită, mai ales că de puțin timp aceasta a devenit mămică, iar întreaga ei activitate se desfășoară în preajma fiicei sale, Maria. Se bucură de ajutorul primit de la cei din jur, iar iubirea de bunic, din spusele ei, este una infinită. Atenția din jur îi este cuvenită de fiecare dată, iar atunci când are nevoie de liniște, apelează la un lucru.

Invitată în cadrul emisiunii realizată de Cristina Șișcanu, fiica lui Adrian Enache a fost întrebată cum anume își găsește liniștea și care sunt lucrurile ce o echilibrează de fiecare dată. Pe lângă grija la alimentație și la somn, aceasta a dezvăluit că nu există zi în care să nu se roage, deoarece tatăl ei i-a fost model în familie, iar el are momentele lui de rugăciune de două ore în fiecare zi.

Chiar dacă în turnee, atunci când sunt plecați împreună, timpul este mult mult mai restrâns cu privire la activitățile lor, însă acesta nu ezită să treacă peste rutina negreșită din fiecare zi, iar rugăciunea să nu lipsească. „Am grijă la alimentație și la somn. Ced că pacea interioară e cea mai importantă. Eu ajung prin rugăciune. (nr. la pace). Acesta a fost modelul și în familie, tatăl meu se roagă două ore pe zi, în fiecare zi, negreșit de la Dumnezeu.

În America și în turneele în care mergem mă simt polițist, îi tot zic „Hai, trebuie să fim gata la ora aia, trebuie să facem, să ne organizăm,” știam că îi ia foarte mult.”, a povestit Diana Enache în cadrul emisiunii.

Rugăciunea, motiv de echilibru și pentru Diana Enache

Citește și: Cum este Adrian Enache de când a devenit bunic. Fiica lui, Diana Enache, face mărturisiri despre viața de mămică. „Au fost momente când toată atenția din casă se îndrepta spre Maria.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Adrian Enache
Adrian Enache[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Diana Enache. „Cântam de mică prin casă, cântam prin baie, dar mă ascundeam de tatăl meu.”

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Diana Enache a mai mărturisit, în cadrul aceleiași emisiuni, că rugăciunea pentru ea este momentul în care se eliberează și se apropie de Dumnezeu, iar toate stările pe care le are și ceea ce simte într-o anumită zi reglează prin clipele petrecute cu ea în timp ce se roagă. „Așa am crescut, prin rugăciune. Prin rugăciune mă eliberez și mă apropii de Dumnezeu. Rugăciune, meditație, vibe, cum vreți, dar eu așa îmi reglez stările și ceea ce simt.”,

a mai povestit fiica lui Adrian Enache.

Diana Enache
Diana Enache[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Atunci când bem un șpriț ascultăm, dar eu îi ascult tot pe cei clasici!” Ce a spus Adrian Enache despre consumul de manele

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies