Petrică Nicoară, mărturisiri cutremurătoare cu privire la perioada geloziei sale. Cum a fost afectat Armin în tot acest timp. „Doamne, cum ai putut să-mi iei puterile la copilul meu?”

Petrică Nicoară, mărturisiri cutremurătoare cu privire la perioada geloziei sale. Cum a fost afectat Armin în tot acest timp. „Doamne, cum ai putut să-mi iei puterile la copilul meu?”
Petrică Nicoară, mărturisiri cutremurătoare cu privire la perioada geloziei sale. Cum a fost afectat Armin în tot acest timp. „Doamne, cum ai putut să-mi iei puterile la copilul meu?”

Petrică Nicoară a vorbit despre cele mai grele momente din viața lui, dar și comportamentul avut în acea perioadă.

Petrică Nicoara, tatăl cunoscutul saxofonist Armin Nicoară, a făcut destăinui cutremurătoare, în cadrul emisiunii În Oglindă, despre perioada geloziei din viața lui, iar toate aceste lucruri se răsfrângeau asupra copiilor. Acesta a povestit, cu lacrimi în ochi, cum îl folosea pe Armin pentru a scoate anumite lucruri de la soția lui, dar și cum era copilul amenințat atunci când exploda de gelozie. Petrică Nicoară și-a dat seama apoi că tot acel comportament era copiat, la rândul lui, de cele văzute în familia sa, situația fiind una asemănătoare.

Tot atunci artistul și-a dat seama cât de mult îi lipsea credința în divinitate. “Am făcut asta. Cel mai greu lucru pentru mine în viața mea și mi-am dat seama că atunci nu am avut nicio credință, am fost dezechilibrat complet, am fost terminat, a fost atunci când eram gelos, prin 2008-2009, când l-am luat pe Armin și am luat un cuțit. I-am spus soției “Îmi spui cu cine ai fost, dacă nu, îl omor pe copil.”
Mă gândeam la tatăl meu care făcea cu mama și am zis: “Doamne, cum ai putut să-mi iei puterile copilului meu?”,
a povestit Petrică Nicoară.

Petrică Nicoară, destăinuiri cutremurătoare despre relația cu cei doi fii

Citește și: Petrică Nicoară, destăinuiri dureroase despre cum a influențat comportamentul său din familie boala pe care o are Armin. „Mă depășește total.”

Petrică Nicoară și Armin Nicoară
Petrică Nicoară și Armin Nicoară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Petrică Nicoară, dezvăluiri dureroase despre lipsurile materiale din copilărie: „Acolo dormeau 6 persoane. Toți mieii de la oi, îi aducea să îi bage la noi în cameră pentru că era cald.”

Acesta a recunoscut că tot împreună au trecut prin cele mai grele momente și este surprins de faptul că cei doi fii au reușit să rămână echilibrați, în ciuda tuturor celor întâmplate.

În toată perioada emoțiilor și frustrărilor acumulate, cel care i-a fost alături și a reprezentat sursa de echilibru a fost chiar socrul său. “Acela a fost cel mai greu moment din viața mea și m-am gândit ani de zile cum a rămas acest copil echilibrat? Cum a rămas? Mă uit la el și la fratele lui, Armando, la toată chestia asta fost echilibrul socrul meu. Lucram cu el pe șantier și zic: “Tăticule, toate trei fete sunt brunete, dumneata ești blond, de la Craiova.
El zicea: Nu mă interesează cine le-a făcut. Eu le-am crescut, la mine în brațe veneau.”
, a mai spus Petrică Nicoară în cadrul aceleiași emisiuni.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Petrică Nicoară, dezvăluiri dureroase despre lipsurile materiale din copilărie: „Acolo dormeau 6 persoane. Toți mieii de la oi, îi aducea să îi bage la noi în cameră pentru că era cald.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies