Petrică Nicoară, mărturisiri cutremurătoare cu privire la perioada geloziei sale. Cum a fost afectat Armin în tot acest timp. „Doamne, cum ai putut să-mi iei puterile la copilul meu?”

Petrică Nicoară, mărturisiri cutremurătoare cu privire la perioada geloziei sale. Cum a fost afectat Armin în tot acest timp. „Doamne, cum ai putut să-mi iei puterile la copilul meu?”
Petrică Nicoară, mărturisiri cutremurătoare cu privire la perioada geloziei sale. Cum a fost afectat Armin în tot acest timp. „Doamne, cum ai putut să-mi iei puterile la copilul meu?”

Petrică Nicoară a vorbit despre cele mai grele momente din viața lui, dar și comportamentul avut în acea perioadă.

Petrică Nicoara, tatăl cunoscutul saxofonist Armin Nicoară, a făcut destăinui cutremurătoare, în cadrul emisiunii În Oglindă, despre perioada geloziei din viața lui, iar toate aceste lucruri se răsfrângeau asupra copiilor. Acesta a povestit, cu lacrimi în ochi, cum îl folosea pe Armin pentru a scoate anumite lucruri de la soția lui, dar și cum era copilul amenințat atunci când exploda de gelozie. Petrică Nicoară și-a dat seama apoi că tot acel comportament era copiat, la rândul lui, de cele văzute în familia sa, situația fiind una asemănătoare.

Tot atunci artistul și-a dat seama cât de mult îi lipsea credința în divinitate. “Am făcut asta. Cel mai greu lucru pentru mine în viața mea și mi-am dat seama că atunci nu am avut nicio credință, am fost dezechilibrat complet, am fost terminat, a fost atunci când eram gelos, prin 2008-2009, când l-am luat pe Armin și am luat un cuțit. I-am spus soției “Îmi spui cu cine ai fost, dacă nu, îl omor pe copil.”
Mă gândeam la tatăl meu care făcea cu mama și am zis: “Doamne, cum ai putut să-mi iei puterile copilului meu?”,
a povestit Petrică Nicoară.

Petrică Nicoară, destăinuiri cutremurătoare despre relația cu cei doi fii

Citește și: Petrică Nicoară, destăinuiri dureroase despre cum a influențat comportamentul său din familie boala pe care o are Armin. „Mă depășește total.”

Petrică Nicoară și Armin Nicoară
Petrică Nicoară și Armin Nicoară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Petrică Nicoară, dezvăluiri dureroase despre lipsurile materiale din copilărie: „Acolo dormeau 6 persoane. Toți mieii de la oi, îi aducea să îi bage la noi în cameră pentru că era cald.”

Acesta a recunoscut că tot împreună au trecut prin cele mai grele momente și este surprins de faptul că cei doi fii au reușit să rămână echilibrați, în ciuda tuturor celor întâmplate.

În toată perioada emoțiilor și frustrărilor acumulate, cel care i-a fost alături și a reprezentat sursa de echilibru a fost chiar socrul său. “Acela a fost cel mai greu moment din viața mea și m-am gândit ani de zile cum a rămas acest copil echilibrat? Cum a rămas? Mă uit la el și la fratele lui, Armando, la toată chestia asta fost echilibrul socrul meu. Lucram cu el pe șantier și zic: “Tăticule, toate trei fete sunt brunete, dumneata ești blond, de la Craiova.
El zicea: Nu mă interesează cine le-a făcut. Eu le-am crescut, la mine în brațe veneau.”
, a mai spus Petrică Nicoară în cadrul aceleiași emisiuni.Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Petrică Nicoară, dezvăluiri dureroase despre lipsurile materiale din copilărie: „Acolo dormeau 6 persoane. Toți mieii de la oi, îi aducea să îi bage la noi în cameră pentru că era cald.”

Mădălina Ghenea, la un pas de un accident vestimentar. Rochia crăpată a lăsat să se vadă PREA MULT. ”Seamănă atât de mult cu Sophia Loren”

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Ramona Gabor, despre decesul tatălui ei. Accidentul pe care l-a avut cu 10 ani înainte să își piardă viața. „El nu trebuia să se atingă de alcool, iar tata era român adevărat.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies