Petrică Nicoară, mărturisiri cutremurătoare cu privire la perioada geloziei sale. Cum a fost afectat Armin în tot acest timp. „Doamne, cum ai putut să-mi iei puterile la copilul meu?”

Petrică Nicoară, mărturisiri cutremurătoare cu privire la perioada geloziei sale. Cum a fost afectat Armin în tot acest timp. „Doamne, cum ai putut să-mi iei puterile la copilul meu?”
Petrică Nicoară, mărturisiri cutremurătoare cu privire la perioada geloziei sale. Cum a fost afectat Armin în tot acest timp. „Doamne, cum ai putut să-mi iei puterile la copilul meu?”

Petrică Nicoară a vorbit despre cele mai grele momente din viața lui, dar și comportamentul avut în acea perioadă.

Petrică Nicoara, tatăl cunoscutul saxofonist Armin Nicoară, a făcut destăinui cutremurătoare, în cadrul emisiunii În Oglindă, despre perioada geloziei din viața lui, iar toate aceste lucruri se răsfrângeau asupra copiilor. Acesta a povestit, cu lacrimi în ochi, cum îl folosea pe Armin pentru a scoate anumite lucruri de la soția lui, dar și cum era copilul amenințat atunci când exploda de gelozie. Petrică Nicoară și-a dat seama apoi că tot acel comportament era copiat, la rândul lui, de cele văzute în familia sa, situația fiind una asemănătoare.

Tot atunci artistul și-a dat seama cât de mult îi lipsea credința în divinitate. “Am făcut asta. Cel mai greu lucru pentru mine în viața mea și mi-am dat seama că atunci nu am avut nicio credință, am fost dezechilibrat complet, am fost terminat, a fost atunci când eram gelos, prin 2008-2009, când l-am luat pe Armin și am luat un cuțit. I-am spus soției “Îmi spui cu cine ai fost, dacă nu, îl omor pe copil.”
Mă gândeam la tatăl meu care făcea cu mama și am zis: “Doamne, cum ai putut să-mi iei puterile copilului meu?”,
a povestit Petrică Nicoară.

Petrică Nicoară, destăinuiri cutremurătoare despre relația cu cei doi fii

Citește și: Petrică Nicoară, destăinuiri dureroase despre cum a influențat comportamentul său din familie boala pe care o are Armin. „Mă depășește total.”

Petrică Nicoară și Armin Nicoară
Petrică Nicoară și Armin Nicoară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Petrică Nicoară, dezvăluiri dureroase despre lipsurile materiale din copilărie: „Acolo dormeau 6 persoane. Toți mieii de la oi, îi aducea să îi bage la noi în cameră pentru că era cald.”

Acesta a recunoscut că tot împreună au trecut prin cele mai grele momente și este surprins de faptul că cei doi fii au reușit să rămână echilibrați, în ciuda tuturor celor întâmplate.

În toată perioada emoțiilor și frustrărilor acumulate, cel care i-a fost alături și a reprezentat sursa de echilibru a fost chiar socrul său. “Acela a fost cel mai greu moment din viața mea și m-am gândit ani de zile cum a rămas acest copil echilibrat? Cum a rămas? Mă uit la el și la fratele lui, Armando, la toată chestia asta fost echilibrul socrul meu. Lucram cu el pe șantier și zic: “Tăticule, toate trei fete sunt brunete, dumneata ești blond, de la Craiova.
El zicea: Nu mă interesează cine le-a făcut. Eu le-am crescut, la mine în brațe veneau.”
, a mai spus Petrică Nicoară în cadrul aceleiași emisiuni.Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Petrică Nicoară, dezvăluiri dureroase despre lipsurile materiale din copilărie: „Acolo dormeau 6 persoane. Toți mieii de la oi, îi aducea să îi bage la noi în cameră pentru că era cald.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

„Dacă era fetiță...” Anunțul făcut de Vlăduța Lupău, despre al doilea copil

Nona, mesaj cu subînțeles pentru Patrick: „Te-aș iubi!” Fanii o vor din nou în Casa iubirii

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies