Petrică Nicoară, destăinuiri dureroase despre cum a influențat comportamentul său din familie boala pe care o are Armin. „Mă depășește total.”

Petrică Nicoară, destăinuiri dureroase despre cum a influențat comportamentul său din familie boala pe care o are Armin. „Mă depășește total.”
Petrică Nicoară, destăinuiri dureroase despre cum a influențat comportamentul său din familie boala pe care o are Armin. „Mă depășește total.”

Petrică Nicoară a vorbit despre cum a contribuit comportamentul său din familie la boala pe care o are Armin Nicoară.

Armin Nicoara și-a deschis sufletul, în urmă cu ceva timp, iar publicului nu este străin faptul că artistul se confruntă cu diabet, din spusele lui, din cauza stresului. Invitat în cadrul emisiunii În Oglindă, Petrică Nicoara, tatăl saxofonistului, a vorbit despre comportamentul pe care acesta l-a avut o lungă perioadă de timp în familie, certurile pe care le crea cu soția și copiii, dar și ce conștientizări a avut acesta după ce fiul său a fost diagnosticat cu o boală pe care el nu a înțeles-o.

Chiar dacă Dumnezeu i-a dat suferință pe deoparte, pe de altă parte, Armin este iubit de întreaga lume, iar acest lucru l-a făcut pe tatăl său să creadă mai mult în Dumnezeu.  “Din cauza geloziei, îmi pierdeam echilibrul și făceam scandal în ziua de Paște, de Înviere, de Crăciun, exact ca tatăl meu. Spărgeam vasele, dădeam în vitrine. Ce să vadă un copil la 7, 8, 9, 10 ani? Că pune cuțitul la gât? Eu zic: “Doamne, mai e în viață Armin?” În 2014-2015 mai vine Dumnezeu la nunta lui Armando? Și dă un noroc enorm.
Cum poate să spună mie că nu există o energie numită Dumnezeu, iar această energie să mă facă pe mine și Armin, să îi dea boala asta grea pe care eu n-am înțeles-o și să îi dai pe partea cealaltă să îl iubească atâta lume. Nu pot. Mă depășește total.”,
a spus Petrică Nicoară.

Ce spune Petrică Nicoară despre cei doi fii ai săi

Citește și: Petrică Nicoară, dezvăluiri dureroase despre lipsurile materiale din copilărie: „Acolo dormeau 6 persoane. Toți mieii de la oi, îi aducea să îi bage la noi în cameră pentru că era cald.”

Petrică Nicoară și Armin Nicoară
Petrică Nicoară și Armin Nicoară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Mama lui Armin mi-a dat unele dintre rochiile ei din tinerețe, să le port și să mă învețe, uite fă-ți așa părul, uite așa să te machiezi.” Mama lui Armin Nicoară, un model pentru Claudia Puican

Petrică Nicoara a vorbit și despre cum sunt cei doi fii ai săi, cum de fiecare dată își doresc să facă doar bine celor din jur, în ciuda celor văzute în familie și este mulțumit de cum au reușit ei să își pună viața cap la cap, în ciuda celor întâmplate în casă.  “Prin ce am făcut eu, mă supăram pe ei, pe soție, “ce face tatăl meu?” Se ceartă cu mama, scandal monstruos.

Și mă gândesc acum oare cum au ajuns copiii mei să gândească. Ei vor pentru toată lumea să fie bine, nu fură un leu de la cineva. Ar da, dacă ar avea, să facă bine la toată lumea. Cum gândesc, cum și-au pus la punct cu tot.”, a mai povestit Petrică Nicoară.

Citește și: Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii- kanald.ro

Citește și: "Am sperat că Viorel scapă!"- Părinții bărbatului mort la Ibănești își urlă durerea!- stirilekanald.roCitește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Mama lui Armin mi-a dat unele dintre rochiile ei din tinerețe, să le port și să mă învețe, uite fă-ți așa părul, uite așa să te machiezi.” Mama lui Armin Nicoară, un model pentru Claudia Puican

Imagini IMPRESIONANTE cu Andreea Esca și mama ei, din tinerețe. Femeia care i-a dat viață vedetei era o ADEVĂRATĂ divă

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Un nou val de praf saharian vine în România. Ce recomandă specialiștii

Rugăciune care se citește în a doua zi de Rusalii. Ajută la iertarea păcatelor

Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! „Mi s-a părut că se pune în fața mea să mă intimideze!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Rebecca

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies