Ce boacănă a făcut câinele Cristinei Șișcanu? Soțului ei i-a stat inima în loc când l-a găsit așa. „Dacă o ia un pic pe arătură?”

Ce boacănă a făcut câinele Cristinei Șișcanu? Soțului ei i-a stat inima în loc când l-a găsit așa. „Dacă o ia un pic pe arătură?”
Ce boacănă a făcut câinele Cristinei Șișcanu? Soțului ei i-a stat inima în loc când l-a găsit așa. „Dacă o ia un pic pe arătură?”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, luați prin surprindere de boacăna făcută de câinele lor.

În urmă cu câteva săptămâni, Cristina Șișcanu a adus acasă un nou membru al familiei, un câine mic, alb și pufos, pe care s-au hotărât să-l păstreze. Cum cei doi soți surprind de fiecare dată toate momentele din familie, Cristina Șișcanu a făcut un videoclip chiar în momentul în care soțul ei, Mădălin, a găsit câinele făcând o boacănă destul de mare. O tabletă de ciocolată uitată într-un loc în care animăluțul a avut acces a ajuns imediat prada necuvântătorului, astfel că Mădălin l-a găsit cu ciocolata în gură, din care mâncase deja un sfert.

Mădălin Ionescu: Uite și tu cum l-am găsit!

Cristina Șișcanu: Nu!

Mădălin Ionescu: Plin de ciocolată la gură!

Cristina Șișcanu: Doamne ferește! Dar unde a găsit-o?

Mădălin Ionescu: Cred că a uitat-o Petra sub canapea sau a mâncat și Petra din ea?

Cristina Șișcanu: Nu. Nici n-a desfăcut-o!

Mădălin Ionescu: A mâncat cu tot cu hârtie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cristina Șișcanu: Și ce facem acum?

Mădălin Ionescu: Îți dai seama ce energie o să aibă toată ziua.

O ia razna.

Cristina Șișcanu: Dar el e fericit.

Ce a făcut câinele Cristinei Șișcanu după ce a mâncat un sfert de ciocolată

Citește și: Mama lui Mădălin Ionescu a vorbit despre tinerețea sa: „ Ne iubeam aproapele, ne ajutam. Dacă unu avea mai multă mâncare, dăruia și celuilalt.”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mădălin Ionescu, în lacrimi! Câinele familiei s-a stins din viață „Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe!”

În imaginile surprinse de Cristina Șișcanu, câinele se arăta foarte fericit de isprava făcută, ba chiar nu a durat foarte mult, iar energia a atins cote maxime, așa că a început să se tăvălească și chiar să se joace cu un papuc, pe care nu-l mai puteau scoate din gura lui.

Chiar dacă totul a stârnit amuzament, nici sperietura nu a fost una ușoară, deoarece ciocolata nu este cel mai prietenos aliment cu animalele de companie. Urmăritorii de pe rețelele de socializare le-au sugerat celor doi să fie atenți la comportamentul lui, deoarece acest produs poate fi fatal pentru ei și i-au sugerat să fie mai atenți la ceea ce face animăluțul de acum înainte.

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

Mădălin: E fericit. Nu are nicio treabă. Uite, deja începe. Ce ne facem cu el? Dacă o ia un pic pe arătură?

Cristina Șișcanu: Leuțu’!

Mădălin: Ai energie pentru el?

Cristina: Eu nu am. Am treabă.

Mădălin:   Mănâncă din piatră acum.

Gustă piatra.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Petra, fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu, a supus-o pe mama sa detectorului de minciuni! Ce întrebări incomode i-a adresat fata: „Când te-a pupat tata prima dată, ți-a plăcut?”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Faith nu îl vrea pe Giray în viața frumoasei Doga

Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies