Andreea Bălan, destăinuiri emoționante despre bunica ei. Cum a fost copilăria artistei. “Am început cu Andrè și s-a terminat, s-a închis copilăria.”

Andreea Bălan, destăinuiri emoționante despre bunica ei. Cum a fost copilăria artistei. “Am început cu Andrè și s-a terminat, s-a închis copilăria.”
Andreea Bălan, destăinuiri emoționante despre bunica ei. Cum a fost copilăria artistei. “Am început cu Andrè și s-a terminat, s-a închis copilăria.”

Andreea Bălan a vorbit despre bunica ei și despre copilăria sa.

Andreea Bălan, cunoscută și îndrăgită artistă, se poate considera împlinită, deoarece are o carieră de succes, care a început încă de la o vârstă fragedă. Invitată în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, artista a vorbit despre copilăria ei și despre cea care a crescut-o, bunica sa, în vârstă de 91 de ani, care adesea o căuta pe la discoteci și o aducea acasă în repetate rânduri atunci când ea sărea geamul.

„Are 91 de ani, ea m-a crescut și este singura bunică în viață. Din când în când locuiește cu noi în București până când zice că vrea la rostul ei la țară. Venea după mine că eu săream geamul și mă duceam la discotecă și mă lua de la discotecă și mă aducea acasă, iar săream geamul și zicea că necuratul mă ia și mă duce la discotecă. Asta era înainte de Andrè.
Și după am plecat cu Andrè în toate discotecile țării și cântam și de Paște și de Crăciun și tot timpul.”
, a povestit Andreea Bălan în cadrul podcastului.

Cum a fost copilăria Andreei Bălan până să intre în trupa Andrè

Citește și: Andreea Bălan, conversație emoționantă cu bunica ei, de 90 de ani. Ce și-au transmis cele două: “Mulțumim că ne-ai crescut pe toți.”

Andreea Bălan
Andreea Bălan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Andreea Bălan, reorganizare totală a colecției de pantofi! La ce trucuri a apelat artista pentru a economisi spațiu: „Am prea mulți pantofi, prea multe sandale, prea multe cizme.”

Artista și amintește cu drag de toate momentele și își dorește ca bunica ei să mai fie alături de ea măcar câțiva ani.

În momentul în care a început perioada cu trupa care a consacrat-o încă de la 12 ani, copilăria ei s-a încheiat, iar atunci a început să cânte pe la toate evenimentele, indiferent de ce sărbătoare era. Aceasta a mai mărturisit că s-au întâmplat foarte multe lucruri în cei trei ani, în trupa Andrè, dar pe care nu le mai ține minte, deoarece a închis acel capitol. “Am avut o copilărie frumoasă până pe la vreo 12 ani așa, după aceea am început cu Andrè și s-a terminat, s-a închis copilăria.
Cu Andrè s-au întâmplat foarte multe în trei ani de zile pe care nu le mai țin minte, am am închis.”,
a mai povestit artista în cadrul aceluiași podcast.

Andreea Bălan
Andreea Bălan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Andreea Bălan, reorganizare totală a colecției de pantofi! La ce trucuri a apelat artista pentru a economisi spațiu: „Am prea mulți pantofi, prea multe sandale, prea multe cizme!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Șerban Copoț vorbește despre conflictul cu Laurențiu Duță: „S-au pierdut foarte multe trenuri. A fost și el implicat în toată afacerea asta.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante


Cookies