Alimentele care nu lipsesc din frigiderul Gabrielei Cristea. Prezentatoarea TV vrea să își schimbe stilul de viață. „Cumpărați mai puțin, aruncați mai puțin.”

Alimentele care nu lipsesc din frigiderul Gabrielei Cristea. Prezentatoarea TV vrea să își schimbe stilul de viață. „Cumpărați mai puțin, aruncați mai puțin.”
Alimentele care nu lipsesc din frigiderul Gabrielei Cristea. Prezentatoarea TV vrea să își schimbe stilul de viață. „Cumpărați mai puțin, aruncați mai puțin.”

Gabriela Cristea a mărturisit care sunt alimentele care nu lipsesc din frigiderul ei.

Gabriela Cristea nu ezită să îi țină pe urmăritori la curent cu absolut tot ce face în viața privată, dar și cea profesională, iar după un live de pe rețelele de socializare, atunci când a anunțat că urmează să își schimbe stilul de viață, prezentatoarea TV a mai postat un filmuleț de la cumpărături, unde a transmis câteva sfaturi cu privire la alimentație și cum ar trebui să facă cei care sunt ușor tentați de alimentele din frigider. 

„Dacă vreți să vă schimbați stilul de viață, dacă vorbim pe partea de alimentație, primul lucru pe care îl puteți face este să aruncați alimentele care v-ar putea tenta, să le dați sau să le ascundeți și să veniți să vă umpleți frigiderul doar cu alimentele pe care vreți să le consumați, alimentele bune sau cele care ar trebui să stea la noi în frigider.”, a spus Gabriela Cristea.

Ce alimente nu lipsesc din frigiderul Gabrielei Cristea

Citește și: Motivul pentru care Gabriela Cristea vrea să se apuce de post intermitent. Ce program vrea să își facă prezentatoarea TV. „ Nu e vorba despre slăbit.”

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea a introdus noi produse de patiserie în afacerea sa! Cât costă CozoCreme? Prețul diferă în funcție de arome!

Prezentatoarea TV a ținut să spună și care sunt alimentele care nu lipsesc niciodată din frigiderul ei, mai ales că vine vorba de schimbarea importantă pe care vrea s-o facă, astfel că primul produs luat de pe raft sunt ouăle, apoi urmează kefirul, iar când vine vorba despre carne, aceasta este la fel de selectivă.  „Încep cu ouăle. Ouăle, după părerea mea, ar trebui să stea în frigider, un aport foarte mare de proteine.

Proteina nu îngrașă. Dacă mâncați doar proteină, aveți șansă să și slăbiți, dar e mai complicat. Evident că avem nevoie și de un aport de fibre, carbohidrați, uneori ne-ar trebui și puțină grăsime. Un alt produs pe care ar trebui să îl aveți în frigider este kefirul, care este și foarte bun la gust și ajută la digestie. Foarte important să avem și carne în frigider pentru că atunci când schimbăm stilul de viață, trebuie să avem carnea potrivită.
Ceafa de porc rămâne doar pentru weekend și atunci de degustat. În timpul săptămânii preferăm carnea de pui, pește sau carne de vițel. Cumpărați mai puțin, aruncați mai puțin.”,
a mai mărturisit aceasta.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Gabriela Cristea a introdus noi produse de patiserie în afacerea sa! Cât costă CozoCreme? Prețul diferă în funcție de arome!

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Cine este rapperul de 23 de ani care a murit într-un grav accident pe A1? Fanii artistului sunt şocaţi de moartea lui

Cât au cheltuit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pe cumpărăturile de la supermarketul din Franța? „Prețurile sunt la jumătate aici față de România. Nu mai vorbesc de varietate.”

Rebecca, mesaj pentru Antoni! „Femeia pe care și-o dorește...”. Concurenta l-a pus subtil la zid

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies