Motivul pentru care Gabriela Cristea vrea să se apuce de post intermitent. Ce program vrea să își facă prezentatoarea TV. „ Nu e vorba despre slăbit.”

Motivul pentru care Gabriela Cristea vrea să se apuce de post intermitent. Ce program vrea să își facă prezentatoarea TV. „ Nu e vorba despre slăbit.”
Motivul pentru care Gabriela Cristea vrea să se apuce de post intermitent. Ce program vrea să își facă prezentatoarea TV. „ Nu e vorba despre slăbit.”

Gabriela Cristea a vorbit despre decizia de a se apuca de un post intermitent.

Gabriela Cristea nu ezită să împărtășească de fiecare dată cu urmăritorii săi gânduri, stări și emoții, iar de această dată, în cadrul unui live pe rețelele de socializare, prezentatoarea TV s-a gândit să abordeze mai multe subiecte și să răspundă la întrebările curioase ale urmăritorilor săi. La un moment dat, aceasta  a vorbit și despre ideea de a se apuca de un post intermitent, până a ajunge la un post negru, iar aceasta a menționat și intervalul de masă pe care și l-a propus să-l aibă. 

“Vreau să mă apuc de post intermitent. Asta era ideea. Dar, de fapt, vreau să mă apuc de post intermitent pentru că îmi doream să fac un post negru la un moment dat. Nu vreau să mă apuc din prima de post negru pentru că mi se pare foarte greu, mintea trebuie să se obișnuiască, iar noi să luăm lucrurile treptat și să vedem cum se pot face. Mi-am propus să am un interval de masă între 13.00
până la 17.00, adică 4 ore în care să mănânc, ca să existe un rezultat. Mi se pare ora ideală să mănânc exact înainte de a pleca spre studio și să mai mănânc a doua zi la ora 13, deci să am un interval destul de mare în care să fac un fasting.”,
a povestit Gabriela Cristea.

De ce dorește Gabriela Cristea să țină post negru

Citește și: Tavi Clonda, despre importanța banilor în familie. Este omul sărac material mai fericit decât cel bogat? „Banii completează fericirea, dar nu făcuți cu orice preț.”

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea a introdus noi produse de patiserie în afacerea sa! Cât costă CozoCreme? Prețul diferă în funcție de arome!

Vedeta TV a mai ținut să spună că nu este vorba de slăbit, iar dacă va fi, acesta este bonus, ci își dorește foarte mult să aibă parte de o regenerare a organismului, deoarece a tot avut probleme de sănătate în ultima vreme, iar prin ideea de post negru înțelege, de fapt, a da un restart întregului corp.  “Dacă și slăbesc, ăsta să fie un bonus, la pachet.

Nu e vorba despre slăbit. Este vorba de o regenerare a organismului, de aceea vreau să ajung la postul negru, pentru că am tot avut probleme de sănătate în ultima vreme și înțeleg că, odată cu postul negru, dai un restart organismului.”, a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și: Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel- kanald.ro

Citește și: A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht- stirilekanald.ro

Întrebată în timpul live-ul dacă s-a gândit vreodată să recurgă la operație, Gabriela Cristea a mărturisit motivele pentru care nu a luat în calcul intervenția chirurgicală de la nivelul stomacului. “Nu m-am gândit să mă operez pentru că mie mi-e foarte frică de operație, adică și dacă mi-a trecut vreun gând, a fugit foarte repede și oricum nu am kilogramele necesare care să mă recomande pentru operație de stomac.”,

a mai mărturisit vedeta.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Gabriela Cristea a introdus noi produse de patiserie în afacerea sa! Cât costă CozoCreme? Prețul diferă în funcție de arome!

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Cine este rapperul de 23 de ani care a murit într-un grav accident pe A1? Fanii artistului sunt şocaţi de moartea lui

Ionuț Lupescu, invitat duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Rebecca, mesaj pentru Antoni! „Femeia pe care și-o dorește...”. Concurenta l-a pus subtil la zid

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies