Tavi Clonda, despre importanța banilor în familie. Este omul sărac material mai fericit decât cel bogat? „Banii completează fericirea, dar nu făcuți cu orice preț.”

Tavi Clonda, despre importanța banilor în familie. Este omul sărac material mai fericit decât cel bogat?  „Banii completează fericirea, dar nu făcuți cu orice preț.”
Tavi Clonda, despre importanța banilor în familie. Este omul sărac material mai fericit decât cel bogat? „Banii completează fericirea, dar nu făcuți cu orice preț.”

Tavi Clonda a vorbit despre importanța banilor în familie și dacă starea financiară poate să substituie fericirea copiilor din casă.

Tavi Clonda se poate declara un bărbat fericit, deoarece are o familie frumoasă alături de prezentatoarea TV, Gabriela Cristea. Cei doi s-au dedicat de fiecare dată familiei și au încercat, pe lângă situația financiară pe care o au, să le ofere celor două fetițe iubirea și fericirea de care au nevoie. Cât despre bani, artistul a menționat într-un podcast, acum ceva timp, că și-a lăsat cariera în spate de când au apărut cele două fiice, dar nu regretă acest lucru, deoarece și-a doriți să petreacă de fiecare dată timp prețios cu ele.

Invitat în cadrul podcastului Celebru și Părinte cu Marius Gheorghiu, Tavi Clonda a fost întrebat dacă omul sărac material este mai fericit decât cel bogat material. Artistul este de părere că chiar și situația financiară bună pe care o ai, la un moment dat nu te poate ajuta să ieși din anumite situații, deoarece cunoaște persoane care după ce au făcut sume mari de bani, au fost nevoite să le investească în sănătate, deoarece au pierdut acest lucru din vedere.
Artistul este de părere că niște cadouri nu pot cumpăra timpul pe care nu l-ai petrecut alături de copilul tău, iar cu cât acesta este mai mic, cu atât este și mai sincer și îți va spune despre faptul că îți neglijezi.

„Uneori da, (nr. dacă omul sărac material e mai fericit decât cel bogat material) pentru că știu persoane care au făcut foarte mulți bani, apoi au investit în sănătate, au pierdut lucrul acesta din vedere.

Mulți părinți consideră că dacă le cumpără la copii niște cadouri, cumpără timpul pe care nu l-au petrecut cu ei. Copilul, cu cât e mai mic, cu atât e mai sincer. Nici nu vrea mașinuța cumpărată de ei, niciodată.”, a povestit Tavi Clonda.

Sunt banii importanți pentru Tavi Clonda?

Citește și: Cât de importantă este credința pentru Tavi Clonda? Artistul le răspunde celor care îl criticau pentru că mânca în post carne: „Nu contează ce bagi în gură, contează ce scoți pe gură.”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Tavi Clonda
Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Tavi Clonda a vorbit deschis despre cum se înțeleg fetițele sale cu mama lui: „Se iubesc foarte mult și stau la Brașov singure cu ea. Nu se plictisesc, le place foarte mult.”

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente între Roberta și Sebastian! „Nu poți retrage ceea ce ai spus”. Videoclipul care i-a îngrijorat pe fani- kanald.ro

Citește și: Mamă revoltată pe educatoarele care i-ar fi discriminat copilul. Cadrele didactice ripostează- stirilekanald.ro

Tavi Clonda a ținut să spună că fericirea legată de bani sau de absența lor nu este o regulă, deoarece ei doar reușesc să completeze bucuriile, dar nu făcuți cu orice preț și nu pierdut timpul de calitate de acasă. Tot din spusele lui, copilul simte dacă nu-l iubești, oricât de mult ai încerca să substitui acest lucru oferindui jucăria lui preferată. „Dacă tu vii în viața copilului și nu-l iubești, îi dai mașinuța preferată, ți-o aruncă.

Nu există așa ceva. Și când ești mai mare. Din punctul meu de vedere nu este o regulă. Banii completează fericirea, dar nu făcuți cu orice preț și nu pierdut timpul de calitate de acasă.”, a mai spus soțul Gabrielei Cristea.

Tavi Clonda
Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Tavi Clonda a vorbit deschis despre cum se înțeleg fetițele sale cu mama lui: „Se iubesc foarte mult și stau la Brașov singure cu ea. Nu se plictisesc, le place foarte mult.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Motivul pentru care Gheorghe Turda era să fie bătut la o nuntă: "Am fugit de frica mirelui"

Cât au cheltuit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pe cumpărăturile de la supermarketul din Franța? „Prețurile sunt la jumătate aici față de România. Nu mai vorbesc de varietate.”

Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies