Catinca Roman a vorbit despre acuzațiile aduse Mirelei Retegan de către foștii membri de la Gașca Zurli: „Câteodată ajungi acasă, câteodată nu ajungi acasă. Sclavia pe plantație s-a terminat.”

Catinca Roman a vorbit despre acuzațiile aduse Mirelei Retegan de către foștii membri de la Gașca Zurli: „Câteodată ajungi acasă, câteodată nu ajungi acasă. Sclavia pe plantație s-a terminat.”
Catinca Roman a vorbit despre acuzațiile aduse Mirelei Retegan de către foștii membri de la Gașca Zurli: „Câteodată ajungi acasă, câteodată nu ajungi acasă. Sclavia pe plantație s-a terminat.”

Creatoarea de modă nu este de acord cu cerințele pe care le are Mirela Retegan în anunțurile de angajari.

Mirela Retegan, creatoarea cunoscutului grup muzical „Gașca Zurli”, a fost implicată într-un scandal de proporții, atunci când unii dintre cei mai importanți actori ai grupului muzical și-au dat demisia, urmând ulterior să facă acuzații grave la adresa Mirelei Retegan, susținând că munceau foarte mult și nu erau recompensați financiar în concordanță cu munca depusă.

Acum, Catinca Roman a analizat situația din Gașca Zurli și a oferit declarații despre anunțurile de angajare și cerințele pe care le are antreprenoarea cu privire la viitorii săi angajați.

Citește și: Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Tatăl Calinei Dumitrescu nu o mai caută deloc! Catinca Roman a vorbit despre motivul pentru care relația dintre cei doi s-a rupt: „Își dorește să aibă un copil care să facă exact ce spune el.”

Catinca Roman critică anunțurile de angajare ale Mirelei Retegan

Catinca Roman a vorbit despre acuzațiile aduse Mirelei Retegan de către foștii membrii de la Gașca Zurli
Catinca Roman a vorbit despre acuzațiile aduse Mirelei Retegan de către foștii membri de la Gașca Zurli[Sursa foto: Facebook]

Sora Oanei Roman este de părere că cerințele pe care le are antreprenoarea în anunțurile de angajare sunt absurde și discriminatorii, fiind de părere că Mirela Retegan își dorește aproape oameni fără obligații, care sunt dispuși să lucreze de dimineața până seara.

Cu tot respectul pentru Mirela și pentru ei, nu am nimic personal, însă poate la un moment dat, că toți am făcut greșeli din astea la începutul carierei, te ia așa

valul și pierzi contactul cu realitatea. Pe mine m-au necăjit așa cele spuse de foștii colaboratori. S-a mai făcut o postare pe Facebook în care era un anunț de angajare, care mie mi s-a părut halucinant. Deja „tânăr și liber”, pentru mine e un steag roșu. Plus că este discriminare. De ce un om trecut de 35 de ani sau de 40 nu ar fi la fel de capabil și de rezistent ca unul de 20? Aici se cer foarte multe calități, de genul să fii foarte liber.
Câteodată ajungi acasă, câteodată nu ajungi acasă. Din punctul meu de vedere, sclavia pe plantație s-a terminat acum 300 de ani. Eu cred că trebuie să fim atenți și de detaliile acestea care țin de bunăstarea celui care muncește pentru noi
.”, a declarat Catinca Roman în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Iuliana Tudor a dezvăluit că nu crede în terapeuți! Vedeta preferă, în schimb, interacțiunea cu un duhovnic: „Cred că poți găsi răspunsuri chiar fără să faci o spovedanie în sensul propriu.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Motivul pentru care Gheorghe Turda era să fie bătut la o nuntă: "Am fugit de frica mirelui"

Cât au cheltuit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pe cumpărăturile de la supermarketul din Franța? „Prețurile sunt la jumătate aici față de România. Nu mai vorbesc de varietate.”

Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies