Cinci concurenți curajoși intră în această seară în "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" la Kanal D

Cinci concurenți curajoși intră în această seară în
Cinci concurenți curajoși intră în această seară în "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" la Kanal D

# Un polițist local, un curier, doi studenți și un pensionar, gata să între în jocul fabulous al cuvintelor limbii române “Știi ce mare lucru este să aprinzi lumina în mințile oamenilor? Eu îi țin minte pe profesorii mei…”

În această seară, la ora 23:00, la Kanal D telespectatorii pot urmări o nouă ediție captivantă a emisiunii "Jocul cuvintelor cu Dan Negru". Cinci concurenți curajoși- un polițist local, un curier, doi studenți și un pensionar- vor încerca să ofere cuvintele corecte la enunțurile și definițiile prezentate de gazda emisiunii, Dan Negru.

Un moment memorabil al serii îl reprezintă interacțiunea dintre Dan Negru și un concurent care este livrator, dar și absolvent de Filosofie.

"Omul ăsta a terminat Filosofia și el e livrator; nu e deloc o facultate ușoară. Bravo ție!", a spus Dan Negru, strângând mâna concurentului.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Printre dialogurile savuroase se numără și conversația dintre Dan Negru și un student la Facultatea de Matematică. Studentul a mărturisit: "Mă gândesc să nu urmez traseul de profesor.

Știu că e păcat… Eu am și alte opțiuni, eu nu sunt condamnat să devin profesor". Dan Negru i-a răspuns cu înțelepciune:" A fi profesor eu zic că nu e o condamnare, ci dimpotrivă. Știi ce mare lucru este să aprinzi lumina în mințile oamenilor? Eu îi țin minte pe profesorii mei, mereu când ajung aici îi pomenesc. Eu îți dau litere. Tu vii din matematică și eu îți dau litere".

Cum se vor descurca cei cinci concurenți și vine va câștiga bătălia cuvintelor veți putea afla urmărind ediția din această seară a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, difuzată la 23:00, la Kanal D.Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Pembe descoperă secretul soțului său

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

8 ținute pe care să le porți în vacanța din Italia. Articolele vestimentare care vor face să pari din peisaj

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies