Cum să-ți creezi o rutină de îngrijire orală eficientă pentru un zâmbet frumos

Cum să-ți creezi o rutină de îngrijire orală eficientă pentru un zâmbet frumos
Cum să-ți creezi o rutină de îngrijire orală eficientă pentru un zâmbet frumos

Dincolo de aspectul estetic, dantura ta are un impact semnificativ asupra stării generale de sănătate și a încrederii de sine. Un zâmbet radiant începe cu o rutină de îngrijire orală completă și eficientă, iar aceasta înseamnă mai mult decat alegerea potrivită a periuței și a pastei de dinți.

MEDIBLANC oferă o gamă profesională de produse pentru igiena dentară, cu formule inovatoare, care te vor ajuta să îți menții zâmbetul sănătos și strălucitor. Iată cum poți integra aceste produse în fiecare etapă a rutinei tale de îngrijire orală:

1. Alege pasta de dinți potrivită

Pasta de dinți este elementul de bază al igienei orale, jucând un rol esențial în curățarea dinților și în combaterea bacteriilor.

Pastele de dinți MEDIBLANC se remarcă prin formula lor unică, îmbogățită cu hidroxiapatită, un mineral natural care constituie 97% din smalțul dentar și până la 70% din dentină. Acest ingredient accelerează procesul de remineralizare naturală a dinților, vindecând atât microfisurile, cât și fisurile mai profunde. De asemenea, se fixează de proteinele bacteriilor din placa dentară, facilitând astfel îndepărtarea acesteia de pe smalțul dentar. Gama brandului include diverse tipuri de paste de dinți, pentru a se potrivi diferitelor nevoi și preferințe.

2. Spală-te pe dinți și curăță spațiile interdentare

Periajul corect îndepărtează placa bacteriană și particulele de alimente care pot duce la apariția cariilor și a bolilor gingivale. Regula de bază a igienei dentare spune că periajul trebuie să dureze cel puțin trei minute, folosind mișcări circulare delicate pentru a acoperi toate suprafețele fiecărui dinte.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În plus față de curățarea suprafeței dinților, este esențial să cureți zilnic spațiile dintre ei. Acest lucru ajută la îndepărtarea resturilor alimentare și a plăcii bacteriene pe care periajul standard nu le poate atinge, prevenind astfel apariția bolii parodontale. MEDIBLANC oferă o gamă largă de periuțe interdentare disponibile în cinci dimensiuni și două stiluri- drepte sau în formă de L- astfel încât să o poți găsi pe cea mai potrivită pentru spațiile tale interdentare.

Aceste instrumente sunt concepute pentru precizie și ușurință în igienizarea danturii. Pentru spațiile înguste sau pentru o curățare rapidă după mese, folosește scobitori sau ață dentară.

3. Folosește o apă de gură

Apa de gură curăță zonele inaccesibile periuței și aței dentare, pentru a oferi protecție suplimentară împotriva bacteriilor și a îmbunătăți prospețimea respirației. Completează-ți rutina de igienizare orală cu una dintre apele de gură MEDIBLANC, disponibile în variantele pentru dinți puternici, anti-placă sau pentru dinți sensibili.

Fiecare tip este conceput pentru a-ți oferi îngrijirea specifică nevoilor tale, alături de extra protecție împotriva cariilor și o doză de prospețime.

Poți găsi toate produsele MEDIBLANC în magazinele NOTINO.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies