Rita Mureșan, dezvăluiri neștiute despre relația cu Horia Brenciu. Ce a mărturisit cunoscutul designer de modă. „El a fost iubitul meu. Eu, când intru într-o cameră, se cunoaște.”

Rita Mureșan, dezvăluiri neștiute despre relația cu Horia Brenciu. Ce a mărturisit cunoscutul designer de modă. „El a fost iubitul meu. Eu, când intru într-o cameră, se cunoaște.”
Rita Mureșan, dezvăluiri neștiute despre relația cu Horia Brenciu. Ce a mărturisit cunoscutul designer de modă. „El a fost iubitul meu. Eu, când intru într-o cameră, se cunoaște.”

Rita Mureșan, declarații surprinzătoare despre relația cu Horia Brenciu.

Rita Mureșan este una dintre cele mai cunsocute femei din țară, lansată ca fotomodel, ulterior activând în această lume ca designer de modă.

Rita Mureșan, despre relația cu Horia Brenciu

Citește și: „Când a sunat tata, eu am plecat de la petrecere. M-am întors la 3:30, îmbrăcată în negru. Știu că am fost judecată pentru asta.”Rita Mureșan, cu lacrimi în ochi, vorbește despre decesul mamei

Rita Mureșan
Rita Mureșan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Am rugat-o să nu plece de ziua mea! A așteptat cinci minute. Am apreciat foarte mult.” Rita Mureșan, confesiuni în lacrimi despre pierderea mamei sale

Rita Mureșan a fost întrebată, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre relația avută cu Horia Brenciu și dacă aceasta chiar a existat.

Designerul de modă și-a asumat cele scrise în presă cu ani în urmă și a mărturisit că a avut o relație frumoasă și importantă cu artistul. Aceasta a mai ținut să adauge că mereu a fost iubită și că are un șarm al ei prin care atrage atenția, însă nu a reușit niciodată să iubească la aceeași intensitate cu care a fost iubită.  “El a fost iubitul meu. (Nr.
Horia Brenciu). Am avut o relație foarte frumoasă și importantă, cred, pentru amândoi. Asta ca să spuneți că sunt asumată, nu că nu s-ar ști. Acum fiecare dintre noi are un alt drum și ce e acolo nu mai contează. Însă, așa cum am spus, în toate relațiile mele, lucrul care a legat e că am fost și sunt iubită. E ceva… un șarm al meu, o bunătate, nu știu, sunt romantică, gătesc bine, atitudinea așa.
Eu, când intru într-o cameră, se cunoaște.”,
a spus Rita Mureșan.

De ce nu reușește Rita Mureșan să iubească la fel de mult pe cât este iubită

Rita Mureșan
Rita Mureșan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Rita Mureșan a recunoscut că niciodată nu a reușit să iubească o persoană la fel de mult ca atunci când ea a fost iubită de un partener, iar acest lucru este din cauza faptului că iubirea ei era împărțită de fiecare dată în mai multe locuri. A ținut să adauge că chiar și așa, nimeni nu s-a plâns de relațiile avute cu ea.  “Eu iubesc foarte mult, dar nu întotdeauna la nivelul la care sunt iubită pentru că întotdeauna, de exemplu, mai aveam și copii, câine, familie, iubirea mea se împarte în mai multe locuri.

Și atunci împărțindu-se nu rămâne ca o iubire a unei singure persoane pentru o singură persoană. Dar nu s-a plâns nimeni că nu le-ar fi convenit relațiile cu mine.”, a mai adăugat Rita Mureșan.



Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

„Am rugat-o să nu plece de ziua mea! A așteptat cinci minute. Am apreciat foarte mult.” Rita Mureșan, confesiuni în lacrimi despre pierderea mamei sale

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies