Getuța Sterp, momente emoționante alături de mama Geta. Femeia a rememorat imaginea tinereții sale, prin fiica ei. „Așa eram eu tânără. Mai frumoasă decât tine.”

Getuța Sterp, momente  emoționante alături de mama Geta. Femeia a rememorat imaginea tinereții sale, prin fiica ei. „Așa eram eu tânără. Mai frumoasă decât tine.”
Getuța Sterp, momente emoționante alături de mama Geta. Femeia a rememorat imaginea tinereții sale, prin fiica ei. „Așa eram eu tânără. Mai frumoasă decât tine.”

Getuța Sterp a postat un videoclip emoționant pe rețelele de socializare.

Mama Geta este cunoscută în mediul online pentru hărnicia și modestia de care dă dovadă, mai ales că aceasta a reușit să-i crească frumos pe cei patru copii ai săi, două fiice și doi fii. Nu lipsește niciodată din mediul online, asta pentru că familia are grijă să o introducă de fiecare dată în filmulețele pe care le postează pe rețelele de socializare, iar toate activitățile în familie sunt și mai frumoase atunci când sunt făcute împreună.

Getuța Sterp, fiica cea mică a mamei Geta, care petrece cel mai mult timp alături de aceasta, nu ezită să o prindă în tot felul de ipostaze, fie că se află în bucătărie, fie că este vorba de o zi de naștere sau de un eveniment special în familie. Nici delicioasele sale rețete nu sunt mai prejos, așa că cele două sunt cunoscute deja pentru trucurile și sfaturile din bucătărie, dar și pentru cele mai gustoase bucate pe care le pregătesc împreună.
Getuța Sterp a  ținut să facă un mic filmuleț pe rețelele de socializare, cu o melodie dedicată mamei pe fundal, acolo unde aceasta s-a înfățișat cu aceeași coafură a mamei sale, întrebând  urmăritorii dacă ele seamănă.

Mama Geta, imaginea tinereții sale reprodusă de fiica ei, Getuța

Citește și: Ce a găsit Geta Sterp în ou? Fratele său, Culiță, a trecut imediat la bănuieli: „O să ai gemeni?”

Mama Geta și Getuța Sterp
Mama Geta și Getuța Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Motivul pentru care mama Geta face sarmalele la ceaun, în curte. „Ce miros, în tot satul.”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Mama Geta și-a poftit urmăritorii la brânzoaice și de asemenea, a continuat cu complimentele fiicei sale la adresa preparatelor. Femeia a ținut să spună că și-a dorit să facă în așa fel încât să semene atât mai mult cu ființa dragă din viața ei.

Mama Geta și-a văzut tinerețea prin fiica sa și i-a transmis că seamănă perfect, mai ales că așa era ea în tinerețe, însă nici glumele nu au fost mai prejos, ținând să adauge că ea era mai frumoasă decât fiica sa.

Mama Geta: Poftiți la brânzoaice.

Getuța Sterp: Ce fain ți-au ieșit! Ce ziceți, prieteni? Semăn cu mama? Mi-am prins și eu părul ca ea, într-o agrafă, două pe grabă.

Mama Geta: Semeni perfect. Așa eram eu tânără. Mai frumoasă decât tine.

Getuța: Mai frumoasă decât mine? Atunci semăn cu tine.  

Mama Geta și Getuța Sterp
Mama Geta și Getuța Sterp[Sursa foto: Facebook]

@cipriandon.stupariu #@ileana sterp@Geta Sterp #fypシ゚viral🖤tiktok☆♡🦋myvideo❤️❤️🥰🥰 #pleasetiktokteamviralvideo💯 ♬ sunet original- Culiţa SterpCitește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Motivul pentru care mama Geta face sarmalele la ceaun, în curte. „Ce miros, în tot satul.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Cine este rapperul de 23 de ani care a murit într-un grav accident pe A1? Fanii artistului sunt şocaţi de moartea lui

Cât au cheltuit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pe cumpărăturile de la supermarketul din Franța? „Prețurile sunt la jumătate aici față de România. Nu mai vorbesc de varietate.”

Rebecca, mesaj pentru Antoni! „Femeia pe care și-o dorește...”. Concurenta l-a pus subtil la zid

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies