Getuța Sterp, momente emoționante alături de mama Geta. Femeia a rememorat imaginea tinereții sale, prin fiica ei. „Așa eram eu tânără. Mai frumoasă decât tine.”

Getuța Sterp, momente  emoționante alături de mama Geta. Femeia a rememorat imaginea tinereții sale, prin fiica ei. „Așa eram eu tânără. Mai frumoasă decât tine.”
Getuța Sterp, momente emoționante alături de mama Geta. Femeia a rememorat imaginea tinereții sale, prin fiica ei. „Așa eram eu tânără. Mai frumoasă decât tine.”

Getuța Sterp a postat un videoclip emoționant pe rețelele de socializare.

Mama Geta este cunoscută în mediul online pentru hărnicia și modestia de care dă dovadă, mai ales că aceasta a reușit să-i crească frumos pe cei patru copii ai săi, două fiice și doi fii. Nu lipsește niciodată din mediul online, asta pentru că familia are grijă să o introducă de fiecare dată în filmulețele pe care le postează pe rețelele de socializare, iar toate activitățile în familie sunt și mai frumoase atunci când sunt făcute împreună.

Getuța Sterp, fiica cea mică a mamei Geta, care petrece cel mai mult timp alături de aceasta, nu ezită să o prindă în tot felul de ipostaze, fie că se află în bucătărie, fie că este vorba de o zi de naștere sau de un eveniment special în familie. Nici delicioasele sale rețete nu sunt mai prejos, așa că cele două sunt cunoscute deja pentru trucurile și sfaturile din bucătărie, dar și pentru cele mai gustoase bucate pe care le pregătesc împreună.
Getuța Sterp a  ținut să facă un mic filmuleț pe rețelele de socializare, cu o melodie dedicată mamei pe fundal, acolo unde aceasta s-a înfățișat cu aceeași coafură a mamei sale, întrebând  urmăritorii dacă ele seamănă.

Mama Geta, imaginea tinereții sale reprodusă de fiica ei, Getuța

Citește și: Ce a găsit Geta Sterp în ou? Fratele său, Culiță, a trecut imediat la bănuieli: „O să ai gemeni?”

Mama Geta și Getuța Sterp
Mama Geta și Getuța Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Motivul pentru care mama Geta face sarmalele la ceaun, în curte. „Ce miros, în tot satul.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mama Geta și-a poftit urmăritorii la brânzoaice și de asemenea, a continuat cu complimentele fiicei sale la adresa preparatelor. Femeia a ținut să spună că și-a dorit să facă în așa fel încât să semene atât mai mult cu ființa dragă din viața ei.

Mama Geta și-a văzut tinerețea prin fiica sa și i-a transmis că seamănă perfect, mai ales că așa era ea în tinerețe, însă nici glumele nu au fost mai prejos, ținând să adauge că ea era mai frumoasă decât fiica sa.

Mama Geta: Poftiți la brânzoaice.

Getuța Sterp: Ce fain ți-au ieșit! Ce ziceți, prieteni? Semăn cu mama? Mi-am prins și eu părul ca ea, într-o agrafă, două pe grabă.

Mama Geta: Semeni perfect. Așa eram eu tânără. Mai frumoasă decât tine.

Getuța: Mai frumoasă decât mine? Atunci semăn cu tine.  

Mama Geta și Getuța Sterp
Mama Geta și Getuța Sterp[Sursa foto: Facebook]

@cipriandon.stupariu #@ileana sterp@Geta Sterp #fypシ゚viral🖤tiktok☆♡🦋myvideo❤️❤️🥰🥰 #pleasetiktokteamviralvideo💯 ♬ sunet original- Culiţa Sterp



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Motivul pentru care mama Geta face sarmalele la ceaun, în curte. „Ce miros, în tot satul.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies