Au mai rămas 18 concurenți la "Insula de 1 milion"; Isabela a fost eliminată aseară Un anunț important a fost făcut de Cosmin Cernat în emisiune

Au mai rămas 18 concurenți la
Au mai rămas 18 concurenți la "Insula de 1 milion"; Isabela a fost eliminată aseară Un anunț important a fost făcut de Cosmin Cernat în emisiune

Au mai rămas 18 concurenți la "Insula de 1 milion", reality show-ul de la Kanal D, după un weekend de foc. Aseară Isabela, una dintre cele mai vocale concurente de pe insulă, a părăsit competiția, iar Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, a făcut un anunț o important, cu impact asupra strategiilor tuturor concurenților rămăși.

Sâmbătă, competiţia a constat într-un joc pe echipe, însă fără a exista o eliminare. Cele care au fost alese de ruletă să facă strategia jocului și să formeze cele două echipe au fost sudicile Flori și Alina. Miza a fost una importantă; o cină îmbelșugată pentru echipa câștigătoare. Echipa lui Flori, formată din Szilard, Sindy, Variu, Georgiana, Tudor, Nicoleta și Andrei, s-a confruntat cu echipa Alinei, din care au făcut parte Jaguaru, Alexandra, Alex, Argentina, Denis, Isabela și Liviu.

“Au fost zile în care am uitat cine sunt (…) Îmi pare rău pentru toate conflictele inutile pe care le-am avut. Plec de pe insula cu un bagaj emoțional și cu niște amintiri extraordinare”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

"Această victorie e un pas aproape de finală și sunt foarte bucuroasă.

Mă bucur foarte mult că îi demonstrez băiatului meu că mami poate și e învingătoare", a spus Alina la finalul primei probe.

În rundă decisivă au intrat Sindy, Isabela și Argentina. Concurentele au trebuit să țină în mâna dreaptă un săculeț de 3 kg, provocare în care Argentina a triumfat. Isabela a fost eliminată și și-a luat rămas bun de la colegi cu ochii în lacrimi.

„În runda decisivă doar un concurent se va salva"

Cosmin Cernat a anunțat o schimbare majoră în regulamentul competiției. „ În runda decisivă doar un concurent se va salva. Ceilalți doi vor fi în pericol de eliminare", a spus Cosmin CernatCitește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Duminica aceasta, de la 21:00, Marina Almășan va fi invitata emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Inci și Han, în impas

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri


Cookies