Momente cheie pentru familiile Unal și Arslan, în noul episod din serialul “O dragoste”

Momente cheie pentru familiile Unal și Arslan, în noul episod din serialul “O dragoste”
Momente cheie pentru familiile Unal și Arslan, în noul episod din serialul “O dragoste”

#Începând de astăzi, serialul va putea fi urmărit în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D

   Astăzi, de la ora 20:00, fanii îndrăgitei producții "O dragoste" se vor putea bucura de un nou episod intens, plin de întâmplări dramatice care se vor derula în viețile membrilor familiilor Arslan și Unal. Serialul, care a cucerit publicul din România prin povestea de iubire a celor doi tineri, Doga (Sila Turkoglu) și Fatih (Dogukan Gungor), continuă să ne înfățiseze lupta permanentă a acestora pentru dragostea lor, dar si ”razboiul” constant al membrilor familiilor din care cei doi fac parte.

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, haosul se dezlănțuie în familiile Arslan și Unal, odată cu aflarea veștii că Alev este însărcinată.

Nu doar Pembe este în stare de șoc, din cauză că amanta soțului său îi poartă acestuia  copilul în pântec, dar și întreaga familie Arslan condamnă comportamentul lui Alev.

Kîvîlcîm nu este de acord cu situația provocată de Doga și Alev, iar Sonmez îi cere fiicei sale să renunțe la a da naștere copilului conceput cu Abdullah.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Fatih este dispus să facă totul pentru a redresa situația dramatică provocată de Alev și Doga, chiar în ziua logodnei cu frumoasa Gorkem, însă părinții tinerei îi interzic fiicei lor a mai lua legătura cu familia Unal.

Pentru Nursema lucrurile devin dramatice atunci cand Umut îi va da o veste teribilă.

Omer se confruntă cu încăpățânarea fiului său de a continua relația pe care o are cu Azra, o femeie cu mult mai în vârstă decât Metehan, însă tânărul ignoră cu desăvârșire sfaturile tatălui său, provocând adevărate controverse în familia Unal.  

O întâlnire incendiară se va produce atunci când Pembe și Alev ajung față în față…

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D. Îndrăgita producție poate fi urmărită în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, numai la Kanal D.Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Ionuț Lupescu, invitat duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Cine este rapperul de 23 de ani care a murit într-un grav accident pe A1? Fanii artistului sunt şocaţi de moartea lui

Nicolai Tand, mărturisiri surprinzătoare despre primul său job în Franța: „Nu mă spălasem de o săptămână. Mi s-a spus că pot să fac un ban vânzând ziare.”

Rebecca, mesaj pentru Antoni! „Femeia pe care și-o dorește...”. Concurenta l-a pus subtil la zid

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies