“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, un nou sezon, din această seară, de la ora 23:00!

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, un nou sezon, din această seară, de la ora 23:00!
“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, un nou sezon, din această seară, de la ora 23:00!

“Românul a avut mereu bucuria de a descoperi literele…”

Un nou sezon al emisiunii fenomen “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” vă începe în această seară, la Kanal D, urmând să fie difuzat lunea și marțea, de la 23:00. Quiz-ul care a intrat în urmă cu doi ani casele românilor cu exerciții de vocabular revine cu noi provocări pentru concurenți și pentru cei aflați în fața micilor ecrane, cu un mix de definiții care solicită atenția, cunoștințele de vocabular și perspicacitatea.

Românul a avut mereu bucuria de a descoperi literele. Fenomenul integramelor a fost unul național. Noi l-am luat și l-am adus la televizor. Așadar, succesul acestui quiz se datorează minții românilor. A devenit un fenomen și mi se întâmplă de nenumărate ori ca oamenii să îmi spună definiții pe stradă; la unele nu nimeresc soluția. Ei sunt mult mai isteți decât sunt eu! ”, spune Dan Negru.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

În fiecare ediție a emisiunii de la Kanal D sunt prezenți cinci concurenți pregătiți să-și pună la încercare cunoștințele, de dragul provocărilor dar și pentru importante premii în bani. Quiz-ul prezentat de Dan Negru este un format ușor de înțeles și captivant, ce aduce în prim-plan frumusețea și bogăția limbii române.Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Horoscop Fecioară Iulie 2024. Nativii Fecioară sunt încrezători

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

E mai sigur să ne injectăm propria grăsime decât substanțe de umplere în tratamentele estetice? Ce spune Dr. Iancu Morad!

Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies