Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 - 16 mai 2020. Reglări de conturi, dezechilibre și capcane pe destin

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 - 16 mai 2020
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 - 16 mai 2020

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 - 16 mai 2020. Iată cum va fi această săptămână pentru fiecare nativ în parte. Cine dă lovitura în afaceri, cine pierde.

Astroloaga Mariana Cojocaru a realizat horoscopul pentru perioada 10- 16 mai 2020. Urmează șapte zile pline de neprevăzut pentru trei zodii, deoarece Luna este în cădere în Capricorn.

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

 

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10- 16 mai 2020 BERBEC

Berbec- Săptămâna acesta stă sub ampenta unei noi alinieri planetare.

Alinierea este format din Jupiter, Pluton Retrograd în Capricorn și, cât de repede, li se va alătura și Luna. Cum Luna este în cădere în Capricorn, iar alinirea de planete face aspect de cuadratură cu Soarele vostru natal, Lilith și Kiron veți întâmpina obstacole. Vizați sunt Taurii, Scorpionii, Balanțele, Fecioarele, Racii și Leii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 - 16 mai 2020
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 - 16 mai 2020

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10- 16 mai 2020 TAUR

Taur- Saturn din Vărsător nu primește vibrații îmbucurătoare de la cele trei planete din Taur(Uranus, Mercur, Soare), de aceea veți simți că vi se pun bețe în roate. Pentru eliminarea lor trebuie să văd exact cum aveți poziționate aceste aspecte pe astrograma voastră de la naștere. Sau a rudelor. Vizați sunt Gemenii, Berbecii și Leii dragoste(relații din interes).

Cariera și sănătatea e marcată de compatibilități.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10- 16 mai 2020 GEMENI

Citeste si: Horoscop chinezesc. Luna mai, in funcție de zodie, explica Izabela Cristea, specialist în metafizică chineză!

 

Gemeni- Ați văzut deja unde este poziționat Mercur, nu?! Cu Uranus și Soarele marchează haos în Paradisul conjugal și socio-profesional.

Vă dați seama de cei care au amante sau amanți la distanță ce depresii îi apucă?! Semnal de Uragan ce va provoca dezastre din iunie încolo… Jupiter, Pluton Retrograd și Luna mă atenționează de probleme ascunse, karmice de sănătate sau care țin de business.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10- 16 mai 2020 RAC

Citeste si: Horoscop. Ele sunt zodiile care vor fi împreună pentru totdeauna și vor fi fericite până la adânci bătrâneți

Rac- Alinierea de planete din Capricorn(Jupiter-Pluton și Luna), precum și prezența Axei Karmice spune că sunteți pe ultima suta de metri. Măcar în ceasul al doisprezecelea trebuie să știți cum stați cu misiunea de viață înscrisă pe astrograma voastră, ca să nu vi se tragă preșul karmic acum de sub picioare. Vizează sănătatea, cariera/business-ul, viața de familie(copii, nepoți),relația cu rudele,latura amoroasă



Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Horoscop luna mai 2020. Trei zodii plâng cu lacrimi amare

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Tavi Colen, despre relația cu Gabriela Cristea: “Asta e nouă”

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies