Horoscop săptămânal 4 - 10 martie 2024. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii Gemeni sunt foarte dornici să iasă în față la locul de muncă."

Horoscop săptămânal 4 - 10 martie 2024. Astrologul Ana Maria Ticea:  “Nativii Gemeni sunt foarte dornici să iasă în față la locul de muncă.
Horoscop săptămânal 4 - 10 martie 2024. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii Gemeni sunt foarte dornici să iasă în față la locul de muncă."

Ce se va întâmplă pentru fiecare zodie în parte în perioada 4 - 10.03.2024?

Între 8 și 11 martie avem un careu Marte-Uranus, care este foarte sensibil, iar pe data de 10 martie avem lună nouă în semnul Peștilor în conjuncție cu planeta Saturn, conform prezicerilor făcute de astrologul WOWnews.

Zodia Berbec – săptămâna 4- 10 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Berbec în această săptămână sunt foarte concentrați deoarece ei pot simți că foarte multe lucruri nu mai corespund cu planurile lor de viitor.

Au nevoie să facă un pas în spate, să se adune, să se raporteze într-un mod cât mai eficient și mai realist la întreaga lor viață, să poată să delege din responsabilități și la locul de muncă și să nu se mai implice. Toate aceste situații care vin spre ei îi pot devitaliza, îi pot tulbura destul de tare și au nevoie să se poată liniști, să se poată aduna pentru a porni cu forțe noi odată cu ziua de 20 martie când vom avea și echinocțiu.

Zodia Taur  – săptămâna 4- 10 martie 2024

Citește și: Zodiac Săptămânal 4- 10 martie 2024. Află ce zodie se bucură de tot ce are

Citește și: Top 8 semne zodiacale cel mai ușor de iubit. Găsește-ți partenerul ideal!

Astrolog Ana Maria Ticea: Pentru nativii Taur, tot acest proces îi aduce mult mai aproape de îndeplinirea unor dorințe și de viitor.

Ei își fac foarte multe planuri de viitor, deoarece vor foarte multe lucruri sa fie diferite. Și vor cumva să-și facă alte planuri, va apărea și un nou proiect, ei pot schimba sau pot închide ceva în registrul muncii, deoarece mai avem puțin și eclipsa din 25 martie din semnul Balanței le va vorbi despre o posibilă încheiere in zona muncii. Ei se vor raporta într-un mod diferit la toată această situație și pentru nativii Tauri toate aceste planuri pe care și le fac împreună cu prietenii, îi pot face să-și dorească să fie mult mai independenți.
Au nevoie și de timpul lor și au nevoie să nu mai dea atâtea explicații celorlalți despre ceea ce au de făcut.

Zodia Gemeni  – săptămâna 4- 10 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Gemeni sunt foarte dornici să iasă în față la locul de muncă. Ei pot primi și o promovare pe parcursul lunii martie, dar au nevoie să schimbe puțin perspectiva.

Trebuie să vadă lucrurile dintr-un alt unghi și să se poată raporta într-un mod cât mai decent și mai corect în raport cu autoritățile din viața lor. Au de făcut foarte multe acte și demersuri, poate și în legătură cu un imobil sau cu un spațiu locativ, un teren sau un business pentru cei care încă își caută o locație sau unii pot lucra de acasă sau se pot împărți între sarcini pe care le au de derulat într-un loc, și alt loc care poate fi chiar acasă.
Ei au nevoie să se poată liniști și să se poată raporta corect la acea autoritate din viața lor, că este șeful, că este iubitul, că este o persoană sau chiar o instanță care le poate aduce anumite situații care să îi responsabilizeze mai mult.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Zodia Rac  – săptămâna 4- 10 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Rac au nevoie de o altă perspectivă în această săptămână, pot călători efectiv fizic sau cu gândul, au nevoie de călătorii lungi în străinătate, pot avea alte concepții și își pot face alte planuri de viitor, deoarece ei simt că nu mai sunt pe drumul lor din multe puncte de vedere și au nevoie să se simtă liberi. Unii pot ajunge la concluzia că au nevoie de o altă formă, de o specializare sau să treacă la o nouă etapă din viața lor și pot porni anumite cursuri, sau se pot specializa, unii chiar pot deveni traineri în domeniul lor.

Zodia Leu  – săptămâna 4- 10 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Leu pot împărți o moștenire sau pot face anumite acte care să îi aducă mai aproape de realizarea unor planuri care au legătură și cu banii altora. Îi invit să fie mult mai atenți și mult mai focusați pe ceea ce înseamnă bunurile la comun cu alte persoane, să fie destul de detașați când vine vorba de a se raporta într-un mod corect la o împărțeală. Și să se gândească că toate acele elemente care îi aduc mai aproape de împlinirea viselor lor îi împun și o anumită raportare diferită sub nivel spiritual la aceste lucruri. Să fie foarte atenți și cum conduc sau cum se descurcă cu anumite utilaje și aparaturi care au un grad de risc.

Zodia Fecioară  – săptămâna 4- 10 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Fecioară sunt foarte dornici să poată să cunoască pe cineva sau alții chiar se află într-un proces de cunoaștere. Pot fi ceruți în căsătorie sau pot fi foarte bine să încheie un nou contract și de asemenea, au nevoie de foarte multă luciditate atât în proiectele care îi implică cât și în cele cu ceilalți, in toate relațiile pe care le-au de derulat. Ei nu vor să se mai simtă constrânși și nici presați să facă anumite lucruri în felul lor, fără a se mai raporta într-un mod care să li se pară inechitabil. Au nevoie să poată să rezolve anumite sarcini și să poată să își amprenteze toate aceste situații care îi implică într-un mod cât mai corect.

Zodia Balanță – săptămâna 4- 10 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Balanță muncesc foarte mult în această săptămână, au foarte multe sarcini pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit. Sunt foarte eficienți la locul de muncă, trebuie să aibă foarte mare grijă și la sănătate, își pot face analize de sănătate sau pot ajunge la concluzia că ei trebuie să se mai odihnească și trebuie să se ajute împreună cu ceilalți în echipă pentru a duce la bun sfârșit toate sarcinile. Unii se pot ocupa și de animaluțele de companie pentru cei care au sau poate un animaluț de companie are nevoie de îngrijire și ei merg la medic cu acesta. Este vorba și despre o perioadă în care au nevoie de un stil de viață, unii poate chiar merg la sală, schimbă dieta, schimbă rutina și își dau seama că ei nu mai pot continua într-un stil de viață sau într-un regim pe care l-au avut până acum.

Zodia Scorpion – săptămâna 4- 10 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Scorpion au nevoie de timp petrecut cu copiii, pentru cei care au, cu persoana iubită, au nevoie să facă planuri de viitor, să se bucure, să se recreeze, să se distreze. Unii poate chiar pot pleca într-o vacanță, au nevoie de o nouă raportare și de o nouă mentalitate care să-i bucure, să le aducă mai multă dorință de a se recrea și de a se raporta într-un mod cât mai corect la tot ceea ce vine înspre ei, într-un mod cât mai pozitiv. De asemenea, să fie atenți și la cheltuieli, fiindcă pot face o investiție destul de costisitoare și ei au nevoie să poată să mai economisească.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Zodia Săgetător – săptămâna 4- 10 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Săgetător se ocupă de casă sau poate unii chiar vor să se mute. Au nevoie de un timp al lor petrecut cu membrii familiei, pot face mai multe drumuri la mamă pentru cei care se află la o oarecare distanță de aceasta sau de casa părintească, pot face anumite îmbunătățiri sau schimbări în casă și de asemenea, ei pot să își dorească să se simtă mult mai liberi, să se elibereze și să fie mult mai liniștiți sufletește, să se încarce cu mai multă energie și să se poată raporta într-un mod cât mai corect și la situațiile care vin spre ei și îi stresează. Să fie de asemenea, atenți și la amintirile din trecut care vin și îi încarcă destul de mult.

Zodia Capricorn – săptămâna 4- 10 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Capricorn sunt cu foarte multe demersuri, sunt foarte mult legați de anumite acte, contracte, au nevoie să poată să rezolve, deci ei pot delega și un avocat pentru a se ocupa de un caz al lor și de asemenea, unii pot vinde sau cumpăra. Să fie foarte atenți la demersuri și la tot ce implică partea aceasta legată de norme, de legi. Poate unele chiar s-au schimbat și ei trebuie să fie la zi cu acestea, au nevoie să facă anumite drumuri și se pot întâlni și cu prietenii.

Zodia Vărsător – săptămâna 4- 10 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Vărsător fac calcule financiare, sunt foarte focusați să poată să câștige, le recomand să aibă foarte mare atenție și să economisească banii pentru a putea să facă toate lucrurile într-un mod cât mai corect. Au nevoie să poată să simtă anumite lucruri și să nu mai fie constrânși de situații care nu le aduc atât de multă încredere în sine. Să fie mai corecți în ceea ce fac și să fie mai atenți la acest raport cantitate-calitate în funcție și de ceea ce vor să facă și ceea ce vor să obțină.

Zodia Pești – săptămâna 4- 10 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Pești sunt într-un proces de schimbare și maturizare cu planeta Saturn conjuncție cu luna nouă în semnul lor. Să fie foarte atenți la ceilalți și la modul cum se raportează, deoarece simt că toate lucrurile depind de ei și trebuie să fie foarte serioși și perseverenți, să evite acele situații dubioase care îi încarcă foarte mult energetic și să poată să se raporteze într-un mod intuitiv la toată această perioadă, deoarece multe planete în semnul lor și este foarte important ca ei să se adune și să poată să se gândească foarte serios la ceea ce au de făcut. Să fie atenți și la planul sănătății care de foarte multe ori îl lasă de dorit.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

6 zodii care distrug relațiile de cuplu

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies