Macarons verzi cu cremă albă. O combinație sublimă între crocant și cremos, dulce și răcoros.

retete de gustare

Macarons verzi cu cremă albă

Macarons verzi cu cremă albă se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de macarons verzi cu cremă albă.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță vor ieși cele mai gustoase macarons verzi cu cremă albă, preparate așa cum se cuvine.

 

Rețetă de Macarons verzi cu cremă albă

Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 7 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă este de o ora

Citește și: Rețeta de merdenele făcute în casă a Alinei Laufer! Un preparat care îi cucerește pe copii și pe adulți: „O să facem merdenele în casă, sănătoase, cu ingrediente controlate.”

Macarons verzi cu cremă albă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Rețeta de pulpe de pui pe pat de legume a Nicoletei Voica: „Mie îmi place foarte mult pentru că se pregătesc toate împreună.”

Timp de preparare- o ora

Timp total- 2 ore

Rețeta este pentru 4 persoane

macarons cu crema
Macarons verzi cu cremă albă[Sursa foto: freepik]

Ingrediente

  • 200 g făină
  • 200 g zahăr pudra
  • 5 albușuri, la temperatura camerei
  • 250 g zahăr granulat
  • 100 ml apă
  • Colorant alimentar verde sau în funcție de preferințe

macarons
Macarons verzi cu cremă albă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!

retete pentru desert
Macarons verzi cu cremă albă[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare

  1. Pentru a face această rețetă delicioasă de macarons verzi cu crema albă, trebuie să amestecați făina cu zahărul pudra într-un bol mai mare.
    Apoi, adăugați cele două ingrediente printr-o sită.
  2. În cele din urmă, ne vom ocupa de pregătirea siropului. Tot ce trebuie să facem este să începem să fierbem apă cu zahăr (200 g) într-o oală de dimensiuni potrivite până ajunge la punctul de fierbere.
  3. În continuare, vom amesteca albușurile cu cele 50 de grame de zahăr granulat într-un bol de dimensiuni mai mari cu un mixer până când obținem o textură mai groasă, similară cu o spumă.
  4. Atunci când siropul a ajuns la punctul de fierbere, vom începe să
    adăugăm treptat, puțin câte puțin, amestecul de albușuri în bol. Vom mixa continuu până când nu vom obține o bezea. Pentru ca bezeaua să devină tare și strălucitoare mai târziu, vom adăuga albușurile și vom continua să mixăm până când am obținut cantitatea dorită de bezea. În continuare, vom adăuga amestecul de făină și zahăr pudra, pe care l-am cernut în prealabil, peste bezea în același loc.
  5. Colorantul alimentar se va pune acum peste bezea, dacă doriți, dar pentru rețeta de astăzi am ales un roz.
    De acum, vom continua să amestecăm încet pentru a obține nuanța dorită, care nu trebuie să fie prea deschisă sau prea închisă, în funcție de preferințele noastre. În cele din urmă, vom obține o compoziție cât mai uniformă cu putință.
  6. Continuam să facem macarons, punând palmele pentru a forma o bilă, apoi bilele se vor aplatiza în funcție de preferințele noastre. Le lăsăm acolo, la temperatura camerei, timp de aproximativ o jumătate de oră. După această perioadă de timp, le vom pune într-o tavă de cuptor pe care am pus în prealabil hârtie de copt. Vom introduce tava în cuptorul preîncălzit la o temperatură de 145 de grade Celsius timp de aproximativ cincizeci de minute.
  7. Vom scoate tavă din cuptor și o vom lăsa să se răcească pentru încă zece minute sau mai mult. Apoi, vom începe să adăugăm umplutura pe care o dorim, cum ar fi frișcă, crema de brânză sau orice altceva, și rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.

retete de prajituri de casa
Macarons verzi cu cremă albă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Biscuiți digestivi: beneficii pentru sănătate, ingrediente și nutriție

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies