Cum să te îmbraci pentru a arăta precum doamnele din clasa înaltă a societății

cum sa te imbraci elegant
Cum să te îmbraci elegant

Află din acest articol cum poți arăta precum doamnele din înalta clasă socială, cu ajutorul articolelor vestimentare.

Fiecare femeie își dorește să aibă o prezență rafinată și de bun gust, impunând imaginea unui statut social înalt. Totuși, nu trebuie să investim averi pentru a ajunge la acest rezultat. Tot ce trebuie să facem este să ținem cont de câteva reguli de bază. Descoperă în rândurile de mai jos cum poți fii stylish fără a cheltui mulți bani!

1. Tricoul alb calitativ

Citește și: 5 ținute office elegante cu blugi. Iată cum poți face combinațiile perfecte în fucție de stilul tău

sfaturi de stil
sfaturi de stil[Sursa foto: freepik]

Citește și: 13 moduri de a purta rochii cu buline

Tricoul alb este o piesă care nu trebuie să lipsească din orice garderobă. Este esențial să investești în unul calitativ, dintr-un material bun, pentru a te bucura mai mult timp de el.

Avantajul este acela că nu se va demoda niciodată, așadar îl vei putea purta des. Mai mult, acesta se poate integra de minune în o mulțime de ținute, fie ele casual sau elegante. La fel de utilă și indispensabilă este cămașa albă, care te poate scoate din impas atunci când nu ai insiprație pentru o ținută și care poate fi combinată în o mulțime de ținute frumoase.

2. Culori neutre

cum sa arati bogata
Cum să arăți bogată[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Culorile neutre au reprezentat întotdeauna eleganță, ceea ce ne duce cu gândul la o femeie rafinată, din înalta clasă a societății. Îndrăznește să încerci o ținută bazată doar pe culori neutre, din cap până în picioare și vei descoperi câtă eleganță vei emana.

O femeie rafinată și care are bun gust nu va îmbrăca niciodată haine în culori stridente sau cu prea multe modele. Nu uita: simplitatea înseamnă întotdeauna eleganță!

3. Investește în pantofi calitativi

Pantofii pot transforma complet o ținută banală în una cu adevărat spectaculoasă. Deși unele haine arată bine chiar dacă au costat puțini, nu prea este și cazul pantofilor.

Așadar, este esențial să investești în pantofi calitativi, în special atunci când vine vorba de cei clasici, sau cei care știi că nu vor ieși din trend prea curând. Mai mult decât atât, pantofii de proastă calitate se văd că nu sunt făcuți din materiale calitative și îți vor afecta și sănătatea piciorului.

4. Satinul, un material rafinat

trucuri de fashion
Trucuri de fashion[Sursa foto: freepik]

Femeile din înalta clasă a societății poartă adesea materiale elegante, precum satinul.

Deși este un material ceva mai delicat, te vei simți minunat în el. Rochiile de satin arată splendid pe aproape orice siluetă, în timp ce o cămașă de satin poate fi introdusă cu ușurință în multe combinații de ținute.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

5. Accesorii potrivite ținutei

Indiferent dacă sunt scumpe sau accesibile la preț, accesoriile discrete, care se potrivesc de minune cu ținuta aleasă, vor face diferența. Este esențial ca orice doamnă să aibă câteva curele și genți clasice în garderobă, care vor rămâne în trend și care se integrează foarte bine în diverse combinații de haine. Optează pentru o geantă neagră simplă, pe care o poți purta în fiecare zi. De asemenea, alege o curea cât mai simplă, care să aibă cusăturile fine și delicate.

6. Trenciul, indispensabil în garderoba unei doamne

De zeci de ani, trenciul este un articol vestimentar consacrat, care se potrivește de minune în diverse ținute, atât primăvara, cât și toamna. Purtat cu sneakers, cizme sau chiar pantofi cu toc, un trenci clasic te va integra în rândul femeilor din înalta societate. Deși există pe piață o mulțime de modele interesante, în culori care mai de care mai diverse, alege să optezi pentru unul într-o culoare clasică, fie negru, bej sau maro, care nu doar că se va potrivi la mai multe haine, ci și te va face să arăți elegant și mereu în pas cu moda. Investește în unul de calitate, pentru că  nu va ieși din trenduri prea curând. 

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Explorând moda: Cum să îți pornești ziua cu un crop top în 10 moduri distincte și îndrăznețe

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies