Horoscop săptămânal 26 februarie – 3 martie 2024: Astrologul Ana Maria Ticea: “Nu este un moment foarte eficient pentru decizii pe niciun plan.”

Horoscop săptămânal 26 februarie – 3 martie 2024: Astrologul Ana Maria Ticea: “Nu este un moment foarte eficient pentru decizii pe niciun plan.”
Horoscop săptămânal 26 februarie – 3 martie 2024: Astrologul Ana Maria Ticea: “Nu este un moment foarte eficient pentru decizii pe niciun plan.”

Ce se va întâmplă pentru fiecare zodie în parte în perioada 26 februarie – 3 martie 2024?

Între 2 și 4 martie exista un careu Venus Uranus și trebuie să aveți foarte mare atenție atât în relațiile pe care le aveți, cât și în relațiile cu banii, conform prezicerilor făcute de astrologul WOWnews.

Zodia Berbec – săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024

Citește și: Zodiac Săptămânal 26 februarie- 3 martie 2024. Află ce zodie ajunge, în sfârșit, la acceptarea de sine

Citește și: Luna Plină din 24 februarie 2024 schimbă viața a 3 zodii. Ce se întamplă cu zodia Fecioară

Astrolog Ana Maria Ticea: Pentru nativii Berbec, este o săptămână destul de plină, cu foarte multe proiecte. I-aș ruga pe nativii Berbec să mai delege din responsabilități și să fie mai atenți la problemele de sănătate.

Nu se pot simți foarte bine și au nevoie de o perioadă de odihnă, să ia pauză de la toate sarcinile cotidiene și să fie mult mai atenți la ceea ce le spune sufletul.

Zodia Taur – săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Pentru nativii Taur sunt foarte multe situații care le-au de rezolvat în cuplu și împreună cu persoanele dragi.

Pentru ei se conturează o perioadă foarte frumoasă pentru a pleca și a-și face alte planuri și proiecte încât să fie foarte siguri că ceea ce gândesc se transpune și în realitate și se îndeplinește.

Zodia Gemeni – săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Gemeni în această săptămână sunt foarte porniți  să facă lucrurile în felul lor, se reorganizează și își pot da seama că au nevoie de o nouă direcție.

Ei sunt foarte canalizați să termine acele proiecte la locul de muncă și de asemenea, pentru ei începe o perioadă foarte bună pentru a analiza atât lucrurile acasă, pentru a se regăsi pe ei, a se liniști, dar în același timp și pentru a-și pune în practică lucrurile pe care le-au de rezolvat, sarcinile. Să aibă foarte mare atenție, deoarece toată această aspectare cu luna plină în semnul Fecioarei i-a impactat destul de mult emoțional și ei nu se simt foarte bine.

Zodia Rac – săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Rac sunt pe drumuri, în această săptămână au foarte multe lucruri de pus la punct, probabil că sunt și foarte multe negocieri și discuții.

Nu se simt foarte bine, nu sunt în largul lor și de obicei de câte ori avem lună plină, luna fiind guvernatorul lor îi le dă foarte multe senzații, foarte multe stări de neliniște. Au parte de foarte multe schimbări, să fie foarte atenți la modul cum se raportează și la autorități și de asemenea, ei trebuie să-și rezolve anumite probleme pragmatice.

Zodia Leu – săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Pentru nativii Leu, focusul este pe segmentul financiar. Au de făcut foarte multe plăți și cheltuieli. Să fie foarte atenți cum se raportează și la ei ca și persoane, să aibă mai multă încredere în ei și să poată să înțeleagă că tot acest tranzit. Sa aibă în vedere faptul că ei trebuie să se elibereze de anumite constrângeri și să se liniștească. Să găsească o zonă în care să nu mai simtă atât de multă presiune pusă pe ei și să facă lucrurile în felul lor fără a mai cere consimțământul altora.

Zodia Fecioară – săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Fecioară au depășit acest punct al lunii pline în semnul lor deoarece guvernatorul lor Mercur este într-un fel sau altul în semnul opus, în semnul peștilor și atunci toată această opoziție cu Saturn lună neagră și lună plină în semnul Fecioarei, ii frustrează destul de tare. Să fie foarte atenți la odihnă, să poată să analizeze toate lucrurile în felul lor, deoarece ei sunt protagoniștii acestui moment și să-și canalizeze atenția foarte mult pe tot ceea ce înseamnă o rutină proprie. De asemenea, dacă au de făcut analize medicale, să poată să afle rezultatele analizelor din mai multe surse, deoarece pot exista erori în acest sens.

Zodia Balanță – săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Balanță află secrete, au nevoie să poată să se înțeleagă pe ei, să se odihnească și au nevoie să poată să plece departe, să poată să se recreeze, să-și iau un timp al lor și un spațiu în care să nu se mai amestece foarte mult cu alții. Să fie mai rezervați în discuții, mai ales la locul de muncă, deoarece toată acea agitație pe care ei o pot întâmpina acolo. Să aibă atenție și acasă, deoarece se pot strica anumite obiecte în casă și de asemenea, au nevoie să poată să elibereze spațiul, să poată să vândă dacă au ceva de vândut sau dacă nu, pur și simplu să facă o curățenie generală.

Zodia Scorpion – săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Scorpion sunt foarte interesați să discute cu cei din preajma lor, se pot simți deranjați în raporturile cu ceilalți, mai ales cu anumiți prieteni, pot fi prieteni buni sau pot fi cuvinte, ca niște frați anumite persoane adică să fie mai mult decât prieteni și atunci ei să fie atenți cum comunică. Pot fi foarte impulsivi sau pot avea anumite situații care să îi deranjeze foarte tare, dar nu le recomand să ia o atitudine în acest sens și să devină foarte impulsivi deoarece, toată această reacție a lor, se poate întoarce în timp împotriva lor.

Zodia Săgetător – săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Săgetător au foarte multe situații de rezolvat la locul de muncă, le recomand mare atenție în deplasări, în drumuri, în discuțiile cu autoritățile, deoarece nu se simt pregătiți să facă față unor elemente ce presupun un posibil conflict atât la locul de muncă, cât și acasă. Să aibă mare atenție și în discuțiile cu membrii familiei și să nu se raporteze deocamdată la schimbări și decizii majore, deoarece toată această perioadă invită la diplomație calm și existența unor multiple posibilități.Să ia în calcul așadar toate variantele până să se hotărască ce vor face în continuare.

Zodia Capricorn – săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Capricorn sunt foarte interesați în a se face dreptate sau a li se face dreptate, să aibă atenție la tot ce implică legea și sistemul respectiv legat de aceste lucruri, să facă lucruri morale și adevărate, corecte. Să nu depășească anumite norme și principii, pot fi principii ale lor sau principii ale destinului, deoarece pot intra în anumite situații care să-i tulbure foarte tare. Menționez că tot acest început al lunii martie, mai ales că ne apropiem de o lună nouă pe zece martie în conjuncție cu Planeta Saturn, înseamnă un aspect foarte important, care impune responsabilitate din partea noastră, deoarece anumite decizii și demersuri pot avea bătaie pe termen lung. Să fii atenți, nativii Capricorn, cum își expun părerile și ce gândesc, care sunt principiile lor de viață și cum își justifică ei activitățile în funcție de acestea.

Zodia Vărsător – săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Vărsător au de împărțit bani sau au de reglat anumite cheltuieli datorii, situații care impun banii la comun împreună cu cineva, să fie foarte atenți cum își rezolvă aceste datorii sau aceste situații legate de bani, deoarece pot înregistra și pierderi. Dacă au cheltuieli prea mari și fac lucruri care le depășesc bugetul sau în altă ordine de idei, să fie atenți cum discută, cum pun problema și în cuplu, deoarece toată această perioadă poate fi ușor tensionată, mai ales că tot acest careu cu Venus și Marte, în careu cu Jupiter îi poate agresa destul de tare. Să fie atenți, nativii Vărsător, la toate acele demersuri care implică banii și, de asemenea, toată această conjunctură ușor agresivă care poate veni din partea celorlalți.

Zodia Pești – săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Pești se află într-o perioadă foarte eficientă, în care trebuie să rezolve foarte multe lucruri împreună cu ceilalți. Aspectul este unul la unul pentru toate relațiile pe care le au, să fie atenți cum pun problema, să nu se enerveze. Deoarece se pot simți umiliți, toată această aspectare pe opoziția lună plină în Fecioară, Saturn, lună neagră în Fecioară și foarte multe planete în semnul peștilor, atât Soarele cât și Mercur în conjuncție, îi poate destabiliza. Deoarece noi tocmai am asistat la o conjuncție Soare-Satur-Neptun-Mercur în semnul peștilor și mai ales că unele planete pe grad analitic îi pot lua prin surprindere și îi pot destabiliza foarte tare. Să nu se încreadă în ceilalți și să poată să-și delege din responsabilități. Au nevoie de o odihnă și au nevoie să se raporteze la ei într-un mod cât mai obiectiv fără a face excese. Așadar să fie foarte atenți la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor și să fie destul de intuitivi, mai ales că ei sunt.

Sfaturile astrologului Ana Maria Ticea

Este un tranzit foarte important în această săptămână să putem să ne adunăm, să ne liniștim. Nu este un moment foarte eficient pentru decizii pe niciun plan, deoarece planetele împărtășesc in Pești, ne pot face confuzi, într-o relație de opoziție cu planetele din semnul Fecioarei și atunci pentru noi este foarte important să putem să găsim o cale de mijloc și să ne raportăm într-un mod cât mai concis și elaborat, să ne facem o strategie, privind acele proiecte și planuri de viitor pe care vrem să le demarăm. Nu este un moment pentru a porni proiecte noi de nicio culoare, așadar toate cele care vor porni nu vor avea un succes, vor fi foarte confuze și se pot raporta pe o perioadă foarte, foarte scurtă. Recomand să se aștepte începerea acestor proiecte după data de 10 martie, când toată această conjuncție cu Saturn poate da o putere mai mare de a lua în considerare longevitatea lor.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

4 zodii care se despart în luna martie 2024

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies