Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 - 16 mai 2020. Reglări de conturi, dezechilibre și capcane pe destin


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 - 16 mai 2020. Iată cum va fi această săptămână pentru fiecare nativ în parte. Cine dă lovitura în afaceri, cine pierde.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 - 16 mai 2020 SĂGETĂTOR

Săgetător- Previziuni care vi se potrivesc și vouă am făcut și la celelalte zodii. Căci Jupiter este în rezonanță cu Pluton Retrograd în Capricorn(2Malefic Kisses potențat). Pentru a scăpa din aceste hățișuri să știți că soluțiile le văd individual, pe astrograma voastră complexă. Sănătatea și viitorul depind de acest fapt(carieră, familie, copii, justiție, controale, dușmani văzuți și nevăzuți). Roata se întoace…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 - 16 mai 2020 CAPRICORN

Capricorn- Alinierea de planete din zodia voastră, formată din Jupiter, Pluton Retrograd și Luna, la care adaug și prezența Axei Karmice cu Capul și Coada Dragonului vă pune în ipostaza neașteptată, dar anticipată de mine de multă vreme de a nu ști pe unde să scoateți cămașa(business, carieră, dragoste, sănătate cu implicații karmice, compatibilități ce se vor dovedi incompatibilități, deschideri).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 - 16 mai 2020 VĂRSĂTOR

Citeste si: Horoscop rune mai 2020. Două zodii trec prin clipe grele, numai forța divină le poate ajuta

horoscop

Vărsător- Blocaje sau obstacole greu de înțeles și de depășit fară sfatul meu avizat. Prezența Soarelui, a lui Uranus și a lui Mercur în Taur la debut de săptămână și a lui Uranus în zodia voastră(puteți studia și celelalte lucruri scrise la celelate zodii), dar și a alinierii de planete din Capricorn formate din Jupiter, Pluton Retrograd și Luna vă vor da de gândit. Mulți nu veți ști încotro să o luați de aici încolo…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 - 16 mai 2020 PEȘTI

Citeste si: Horoscop 7 mai 2020. Te joci de-a iubirea în cel mai copilăresc mod posibil

Pești- Natura duală a zodiei este o sabie cu două tăișuri. De aceea la cei mai mulți un ochi le zboară la slănină și altul la făină. Alții spun că în amor o vrabie le este pe deget(verigheta)/ mână și alta în gând. Valabil și la nativii zodiei, dar și la native. Excepție fac călugării și călugărițele. Acum înțelegeți de ce este important să vă studiez astrograma compatibilității? Este o chestiune de karmă, cu Lilith….


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Înălţarea Domnului 2020: De ce nu este bine să împrumuţi bani în această zi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscopul saptamanii

Parteneri