Patru solutii naturale care te scapa pentru totdeauna de parul de pe corp!

Patru solutii naturale care te scapa pentru totdeauna de parul de pe corp!
Patru solutii naturale care te scapa pentru totdeauna de parul de pe corp!

Orice femeie vrea sa aiba pielea netada si fina de aceea face eforturi sa scape de firele de par nedorite.

 

Iodul si amoniacul contribuie la caderea firelor de par nedorite de pe piele. Se amesteca 50 g amoniac, 5 g ulei de ricin, 35 g alcool de 90 grade si 1,5 g iod. Aceasta solutie omogena se intinde pe piele de doua ori pe zi, timp de o saptamana sau doua. Tratamentul este foarte bun, face ca firele de par sa cada pentru totdeauna.
Ceaiul de menta concentrat ajuta la reducerea excesului de estrogeni si deci la diminuarea cresterii parului nedorit.
Se prepara astfel: se pune la infuzat timp de 5 minute o lingurita de frunze de menta uscata la o cana de apa clocotita, apoi se strecoara si se bea. Se recomanda cate o cana de ceai pe zi.
Mierea de albine si sucul de lamaie sunt un bun remediu impotriva parului nedorit. Se realizeaza un amestec din 4 linguri de miere de albine si 2 lingurite de suc de lamaie.
Se amesteca foarte bine pana se omogenizeaza si se obtine o pasta. Aceasta se aplica in strat subtire pe pielea cu parul nedorit, in sensul firelor de par si se lasa sa actioneze timp de 15 minute. Pentru a se obtine rezultate bune se face acest tratament din 3 in 3 zile.
Pulberea din scoarta de cedru poate fi folosita la indepartarea permanenta a parului nedorit.
Se realizeaza o pasta omogena din pulbere de scoarta de cedru si putina apa calda si se aplica pe zona cu probleme unde se doreste indepartarea firelor de par. Acest tratament se face o perioada de cateva luni.
Sursa

Iodul si amoniacul contribuie la caderea firelor de par nedorite de pe piele. Se amesteca 50 g amoniac, 5 g ulei de ricin, 35 g alcool de 90 grade si 1,5 g iod.

Aceasta solutie omogena se intinde pe piele de doua ori pe zi, timp de o saptamana sau doua. Tratamentul este foarte bun, face ca firele de par sa cada pentru totdeauna.

Ceaiul de menta concentrat ajuta la reducerea excesului de estrogeni si deci la diminuarea cresterii parului nedorit. Se prepara astfel: se pune la infuzat timp de 5 minute o lingurita de frunze de menta uscata la o cana de apa clocotita, apoi se strecoara si se bea.
Se recomanda cate o cana de ceai pe zi.

Mierea de albine si sucul de lamaie sunt un bun remediu impotriva parului nedorit. Se realizeaza un amestec din 4 linguri de miere de albine si 2 lingurite de suc de lamaie. Se amesteca foarte bine pana se omogenizeaza si se obtine o pasta. Aceasta se aplica in strat subtire pe pielea cu parul nedorit, in sensul firelor de par si se lasa sa actioneze timp de 15 minute.
Pentru a se obtine rezultate bune se face acest tratament din 3 in 3 zile.

Pulberea din scoarta de cedru poate fi folosita la indepartarea permanenta a parului nedorit. Se realizeaza o pasta omogena din pulbere de scoarta de cedru si putina apa calda si se aplica pe zona cu probleme unde se doreste indepartarea firelor de par. Acest tratament se face o perioada de cateva luni.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

 



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Actrița Farah Zeynep Abdullah, din serialul “Vinovați de iubire”, a început să muncească încă din perioada liceului

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Tavi Colen, despre relația cu Gabriela Cristea: “Asta e nouă”

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Julia, în lacrimi din cauza lui Robi! Cei doi concurenți își vor spune replici aprige! „Nu l-am înjosit niciodată cum face el cu mine!” Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 21 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies