5 modele de unghii portocalii, pentru sezonul de primăvară

5 modele de unghii portocalii, pentru sezonul de primăvară
5 modele de unghii portocalii, pentru sezonul de primăvară

În acest sezon de primăvară putem aborda nenumărate modele și inspirații de unghii. Însă știați și de acestea?

Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva dintre modelele de unghii portocalii, pe care le puteți încerca în acest sezon de primăvară.

 

Model de unghii portocalii cu dungi

Un prim model de luat în seamă pentru acest sezon de primăvară, este cel în care predomină nuanța de portocaliu, însă regăsim și un model format din dungi, albe, verzi și inclusiv portocalii.

Primul pas este să alegem nuanța de portocaliu, de bază, pe care o vom aplica pe 3 unghii, iar după ce se usucă, vom aplica și un strat de lac transparent, pentru mai multă strălucire. Imediat apoi, vom trece cu lacul transparent și pe restul unghiilor, pentru ca mai apoi, după ce s-a uscat, să începem să trasăm niște dungi ondulate, exact așa cum ne dorim, pentru a ieși un model deosebit.
Culorile regăsite în dungi pot și verde, alb și portocaliu, dar și orice alta combinație de culori poate funcționa. Modelul se poate face și acasă, dar și la salonul de specialitate.

Citește și: 7 modele de unghii albe, pentru sezonul de primăvară

Citește și: 10 modele de unghii cu tematică specială pentru Paște

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Model de unghii portocalii intense

Un alt model este și cel în care regăsim nuanța de portocaliu, pe toate unghiile. Cu toate acestea, diferența constă în intensitatea acestei nuanțe, dat fiind faptul că vom atrage cu siguranță, toate privirile. Astfel, în acest caz, este necesar doar să alegem o nuanță dorită de portocaliu mai intens, pe care să o aplicăm pe toate unghiile, fără nicio excepție.

Apoi la final, aplicăm și un strat de lac transparent. Modelul se poate face și acasă, dar și la salonul de specialitate. Conform Healthline, pentru ca oja să se usuce mai repede, aplicarea unui strat transparent de lac, ca strat de bază, a fost formulat special pentru a reduce timpul de uscare.

Model de unghii portocalii pale

În schimb, dacă preferăm o nuanță mai discretă, însă să rămânem tot la portocaliu, puteți alege o nuanță de portocaliu pal. Cu siguranță vă va plăcea foarte mult, iar ținând cont că se poate purta chiar și la birou, cu siguranță vă oferi un bonus. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o nuanță dorită de portocaliu pal, pentru ca mai apoi să o aplicați pe toate unghiile.

Puteți lăsa oja mată sau să aplicați un strat de lac transparent, pentru mai mult luciu. Modelul se poate face și acasă, dar și la salonul de specialitate.

Model de unghii multicolore

Bineînțeles că nu putem uita sau trece peste modelul de unghii multicolor e, acolo unde regăsim, bineînțeles, și nuanța de portocaliu. Puteți alege nuanțele pale sau intense, în funcție de preferințe.

După ce ați ales 5 nuanțe de ojă diferită, o nuanță pentru fiecare unghie în parte, puteți începe să aplicați oja, asigurându-vă că printre nuanțe există și portocaliu. Ojele se pot alege ca simple sau chiar și cu sclipici. La final, putem aplica și un strat de lac transparent. Modelul se poate face și acasă, dar și la salonul de specialitate.

Citește și: Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel- kanald.ro

Citește și: Mamă revoltată pe educatoarele care i-ar fi discriminat copilul. Cadrele didactice ripostează- stirilekanald.ro

Model de unghii french multicolore

Nu în ultimul rând, nu trebuie să uităm nici de clasicul model de unghii, french, însă adaptat zilelor noastre. Astfel, în loc să aplicăm doar modelul clasic de french alb, putem înlocui albul cu nenumărate alte culori, fie aplicate într-o singură nuanță, fie aplicată cate o nuanță diferită pe fiecare unghie. Astfel, odată ce ați aplicat un strat de lac transparent, ca bază, imediat apoi, alegeți nuanțele dorite, fie ele pale sau mai intense și începeți să formați modelul french cu acestea. La final, pentru mai multă uniformizare, mai putem aplica încă un strat de lac transparent. Modelul se poate face și acasă, dar și la salonul de specialitate. De astfel, conform National Library of Medicine, sistemele de modelare a unghiilor artificiale, regăsite la saloane, dar și în comerț, cuprind unghiile artificiale și lacul de unghii de lungă durată, cu alte cuvinte, surse de expunere la acrilat.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

5 modele de unghii verzi, pentru sezonul de primăvară

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Tudor Chirilă, despre cel mai "crunt" moment din viața lui: "Nu prea m-am integrat acolo"

Roberta și Sebastian discută din nou despre ținutele concurentei! Ce spune Roberta cu privire la gelozia lui Sebastian: „De ce aș căuta atenție la altcineva dacă eu sunt lângă tine?”

Rebecca, mesaj pentru Antoni! „Femeia pe care și-o dorește...”. Concurenta l-a pus subtil la zid

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies