5 modele de unghii portocalii, pentru sezonul de primăvară

5 modele de unghii portocalii, pentru sezonul de primăvară
5 modele de unghii portocalii, pentru sezonul de primăvară

În acest sezon de primăvară putem aborda nenumărate modele și inspirații de unghii. Însă știați și de acestea?

Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva dintre modelele de unghii portocalii, pe care le puteți încerca în acest sezon de primăvară.

 

Model de unghii portocalii cu dungi

Un prim model de luat în seamă pentru acest sezon de primăvară, este cel în care predomină nuanța de portocaliu, însă regăsim și un model format din dungi, albe, verzi și inclusiv portocalii.

Primul pas este să alegem nuanța de portocaliu, de bază, pe care o vom aplica pe 3 unghii, iar după ce se usucă, vom aplica și un strat de lac transparent, pentru mai multă strălucire. Imediat apoi, vom trece cu lacul transparent și pe restul unghiilor, pentru ca mai apoi, după ce s-a uscat, să începem să trasăm niște dungi ondulate, exact așa cum ne dorim, pentru a ieși un model deosebit.
Culorile regăsite în dungi pot și verde, alb și portocaliu, dar și orice alta combinație de culori poate funcționa. Modelul se poate face și acasă, dar și la salonul de specialitate.

Citește și: 7 modele de unghii albe, pentru sezonul de primăvară

Citește și: 10 modele de unghii cu tematică specială pentru Paște

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Model de unghii portocalii intense

Un alt model este și cel în care regăsim nuanța de portocaliu, pe toate unghiile. Cu toate acestea, diferența constă în intensitatea acestei nuanțe, dat fiind faptul că vom atrage cu siguranță, toate privirile. Astfel, în acest caz, este necesar doar să alegem o nuanță dorită de portocaliu mai intens, pe care să o aplicăm pe toate unghiile, fără nicio excepție.

Apoi la final, aplicăm și un strat de lac transparent. Modelul se poate face și acasă, dar și la salonul de specialitate. Conform Healthline, pentru ca oja să se usuce mai repede, aplicarea unui strat transparent de lac, ca strat de bază, a fost formulat special pentru a reduce timpul de uscare.

Model de unghii portocalii pale

În schimb, dacă preferăm o nuanță mai discretă, însă să rămânem tot la portocaliu, puteți alege o nuanță de portocaliu pal. Cu siguranță vă va plăcea foarte mult, iar ținând cont că se poate purta chiar și la birou, cu siguranță vă oferi un bonus. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o nuanță dorită de portocaliu pal, pentru ca mai apoi să o aplicați pe toate unghiile.

Puteți lăsa oja mată sau să aplicați un strat de lac transparent, pentru mai mult luciu. Modelul se poate face și acasă, dar și la salonul de specialitate.

Model de unghii multicolore

Bineînțeles că nu putem uita sau trece peste modelul de unghii multicolor e, acolo unde regăsim, bineînțeles, și nuanța de portocaliu. Puteți alege nuanțele pale sau intense, în funcție de preferințe.

După ce ați ales 5 nuanțe de ojă diferită, o nuanță pentru fiecare unghie în parte, puteți începe să aplicați oja, asigurându-vă că printre nuanțe există și portocaliu. Ojele se pot alege ca simple sau chiar și cu sclipici. La final, putem aplica și un strat de lac transparent. Modelul se poate face și acasă, dar și la salonul de specialitate.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Model de unghii french multicolore

Nu în ultimul rând, nu trebuie să uităm nici de clasicul model de unghii, french, însă adaptat zilelor noastre. Astfel, în loc să aplicăm doar modelul clasic de french alb, putem înlocui albul cu nenumărate alte culori, fie aplicate într-o singură nuanță, fie aplicată cate o nuanță diferită pe fiecare unghie. Astfel, odată ce ați aplicat un strat de lac transparent, ca bază, imediat apoi, alegeți nuanțele dorite, fie ele pale sau mai intense și începeți să formați modelul french cu acestea. La final, pentru mai multă uniformizare, mai putem aplica încă un strat de lac transparent. Modelul se poate face și acasă, dar și la salonul de specialitate. De astfel, conform National Library of Medicine, sistemele de modelare a unghiilor artificiale, regăsite la saloane, dar și în comerț, cuprind unghiile artificiale și lacul de unghii de lungă durată, cu alte cuvinte, surse de expunere la acrilat.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

5 modele de unghii verzi, pentru sezonul de primăvară

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies