Gabriela Cristea vorbește despre felul în care arată și despre schimbările din viața ei! “Trebuie să accept că vremea a trecut și peste mine.”

Gabriela Cristea vorbește despre felul în care arată și despre schimbările din viața ei! “Trebuie să accept că vremea a trecut și peste mine.”
Gabriela Cristea vorbește despre felul în care arată și despre schimbările din viața ei! “Trebuie să accept că vremea a trecut și peste mine.”

Gabriela Cristea, despre postul negru pe care vrea să îl înceapă și lucrurile pe care a început să le accepte la ea.

Gabriela Cristea a început să fie din ce în ce mai vocală pe rețelele de socializare, acolo unde împarte cu urmăritorii săi trăiri, sfaturi, dar și decizii pe care vrea să le ia cu privire la viața ei. După ce ieri a făcut un live pe rețelele de socializare, iar printre multele subiecte abordate, aceasta a mărturisit și că vrea să țină post negru, astăzi, în cazul unui alt live, vedeta TV a spus că nu are nicio problemă cu felul în care arată și încearcă să se accepte așa cum este ea, cu calități și defecte, deoarece trebuie

să conștientizeze că vremea a trecut și peste anii săi.

Așa cum a menționat și cu o zi în urmă, dorește să țină postul negru pentru a regenera organismul, însă nu știe cât anume va putea rezista corpul ei.  “Nu am nicio problemă la felul în care arăt eu acum. Încerc să mă accept așa cum sunt, cu calități, cu defecte, atât se poate. Peste 5 luni fac 50 de ani.

Trebuie să accept că vremea a trecut și peste mine. Mă uit cu drag la pozele sau la filmările de când eram eu tânără. Ține de organism, e posibil ca prima dată să reușesc 24 de ore sau 7 zile, habar nu am. (nr. Să țină post negru). Am zis că nu vreau să mă forțez, în momentul în care pot, cât pot, atâta pot, atâta o să țin.”, a
mărturisit Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, despre alimentație și stilul de viață pe care îl abordează

Citește și: Alimentele care nu lipsesc din frigiderul Gabrielei Cristea. Prezentatoarea TV vrea să își schimbe stilul de viață. „Cumpărați mai puțin, aruncați mai puțin.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gabriela Cristea a introdus noi produse de patiserie în afacerea sa! Cât costă CozoCreme? Prețul diferă în funcție de arome!

Prezentatoarea TV a ținut să spună și ce anume a reușit să mănânce cu o azi înainte, asta după ce a ieșit la cumpărături și a vorbit despre ce anume nu lipsește niciodată din frigiderul ei.

“Am mâncat o bucată de pui, am făcut doi puișori la cuptor, cu niște roșii coapte acolo. Asta am mâncat. Niște roșii, niște ceapă, usturoi, niște legume, practic, la cuptor. Asta e tot ce am mâncat eu ieri. Plus de asta, seara, la emisie,  am băut o doză de suc.”, a mai spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Motivul pentru care Gabriela Cristea vrea să se apuce de post intermitent. Ce program vrea să își facă prezentatoarea TV. „ Nu e vorba despre slăbit.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies