Gabriela Cristea vorbește despre felul în care arată și despre schimbările din viața ei! “Trebuie să accept că vremea a trecut și peste mine.”

Gabriela Cristea vorbește despre felul în care arată și despre schimbările din viața ei! “Trebuie să accept că vremea a trecut și peste mine.”
Gabriela Cristea vorbește despre felul în care arată și despre schimbările din viața ei! “Trebuie să accept că vremea a trecut și peste mine.”

Gabriela Cristea, despre postul negru pe care vrea să îl înceapă și lucrurile pe care a început să le accepte la ea.

Gabriela Cristea a început să fie din ce în ce mai vocală pe rețelele de socializare, acolo unde împarte cu urmăritorii săi trăiri, sfaturi, dar și decizii pe care vrea să le ia cu privire la viața ei. După ce ieri a făcut un live pe rețelele de socializare, iar printre multele subiecte abordate, aceasta a mărturisit și că vrea să țină post negru, astăzi, în cazul unui alt live, vedeta TV a spus că nu are nicio problemă cu felul în care arată și încearcă să se accepte așa cum este ea, cu calități și defecte, deoarece trebuie

să conștientizeze că vremea a trecut și peste anii săi.

Așa cum a menționat și cu o zi în urmă, dorește să țină postul negru pentru a regenera organismul, însă nu știe cât anume va putea rezista corpul ei.  “Nu am nicio problemă la felul în care arăt eu acum. Încerc să mă accept așa cum sunt, cu calități, cu defecte, atât se poate. Peste 5 luni fac 50 de ani.

Trebuie să accept că vremea a trecut și peste mine. Mă uit cu drag la pozele sau la filmările de când eram eu tânără. Ține de organism, e posibil ca prima dată să reușesc 24 de ore sau 7 zile, habar nu am. (nr. Să țină post negru). Am zis că nu vreau să mă forțez, în momentul în care pot, cât pot, atâta pot, atâta o să țin.”, a
mărturisit Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, despre alimentație și stilul de viață pe care îl abordează

Citește și: Alimentele care nu lipsesc din frigiderul Gabrielei Cristea. Prezentatoarea TV vrea să își schimbe stilul de viață. „Cumpărați mai puțin, aruncați mai puțin.”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gabriela Cristea a introdus noi produse de patiserie în afacerea sa! Cât costă CozoCreme? Prețul diferă în funcție de arome!

Prezentatoarea TV a ținut să spună și ce anume a reușit să mănânce cu o azi înainte, asta după ce a ieșit la cumpărături și a vorbit despre ce anume nu lipsește niciodată din frigiderul ei.

“Am mâncat o bucată de pui, am făcut doi puișori la cuptor, cu niște roșii coapte acolo. Asta am mâncat. Niște roșii, niște ceapă, usturoi, niște legume, practic, la cuptor. Asta e tot ce am mâncat eu ieri. Plus de asta, seara, la emisie,  am băut o doză de suc.”, a mai spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

 Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Motivul pentru care Gabriela Cristea vrea să se apuce de post intermitent. Ce program vrea să își facă prezentatoarea TV. „ Nu e vorba despre slăbit.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri


Cookies