7 modele de unghii negre, pentru sezonul de primăvară

modele de unghii negre

7 modele de unghii negre, pentru sezonul de primăvară

Negru se poate aborda chiar și când vine vorba despre manichiură. Însă știați de aceste modele?

Aflați în rândurile următoare care sunt doar câteva dintre modelele pe care le puteți încerca, pentru sezonul de primăvară, dacă vă doriți să aveți o manichiură neagră.

 

Model de unghii negre cu portocaliu și linii aurii

Un prim model de luat în seamă, în ceea ce privește manichiura neagră, este și cel la care la bază se va afla o ojă neagră, pe toate unghiile, pentru ca ulterior, să utilizați o oja neagră cu sclipici, pe care să o tapetați din loc în loc pentru a forma

un model aparte. Pe de altă parte, putem tapeta și o ojă portocalie, pentru un plus de culoare. Ba chiar mai mult, putem forma și un model de linii aurii 3D, pentru a completa manichiura. Conform Healthline, pentru ca oja să se usuce mai repede, aplicarea unui strat transparent de lac, ca strat de bază, a fost formulat special pentru a reduce timpul de uscare. 

Citește și: 10 modele de unghii cu tematică specială pentru Paște

unghii negre
7 modele de unghii negre, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Citește și: 7 modele de unghii albe, pentru sezonul de primăvară

Model de unghii negre cu flori verzi

Un alt model de luat în calcul este și cel la care avem la bază oja neagră.

Ulterior cu o ojă aurie, vom aplica câteva puncte din loc în loc. Nu în ultimul rând, pentru a finaliza acest model, este nevoie de o ojă verde atât închisă, cât și deschisă, pentru a forma florile din imagine, în mijlocul cărora vom adăuga și puțină culoare aurie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

7 modele de unghii negre, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii negre cu cercuri sclipitoare

De asemenea, pentru acest model, este nevoie de o ojă neagră e care o vom aplica ca strat de bază, peste care vom aplica un strat de lac transparent. Imediat apoi, vom aplica o ojă argintie cu sclipici, pe un șablon de cercuri sau un oricare alt model dorit, pentru a-l aplica ulterior pe unghii.

modele de unghii de primavara
7 modele de unghii negre, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii gri cu linii negre

Pentru a avea totuși în manichiură oja neagră, putem aplica de această dată, o ojă gri, peste care să trasăm linii negre, dar și aurii, pentru un aspect deosebit și rafinat. În plus, pentru a completa puțin modelul, putem aplica și câteva cercuri, tot cu ojă aurie.

design unghii de primavara
7 modele de unghii negre, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii negre cu flori

Fiind sezon de primăvara, nu poate să lipsească un model cu flori, din această listă. Prin urmare, pentru acest model veți avea nevoie de o ojă neagră cu sclipici, pe care să o aplicați pe toate unghiile, mai puțin pe una, cea pe care vom aplica un lac de unghii transparent, cu sclipici. Ulterior, vom începe să formăm flori roz pe fiecare unghie în parte, așa cum ne dorim.

O putem face liber, cu un șablon sau direct la salon. De astfel, conform National Library of Medicine, sistemele de modelare a unghiilor artificiale, regăsite la saloane, dar și în comerț, cuprind unghiile artificiale și lacul de unghii de lungă durată, cu alte cuvinte, surse de expunere la acrilat. 

Citește și: Bat clopotele de nuntă în „Casa iubirii”? Bogdan îi va oferi Rebeccăi un inel? Aflați cum va reacționa concurenta, joi, 23 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării- stirilekanald.ro

unghii de primavara
7 modele de unghii negre, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii negre cu aplicații argintii

La fel ca în cazul modelului anterior, cu cercurile argintii, de această dată pe modelul manichiurii regăsim un altfel de structură. Oja neagră se va folosi ca strat de bază, pe toate unghiile, iar ulterior, vom aplica un strat de lac transparent. Imediat ce s-a uscat, vom putea aplica un șablon cu ojă argintie Acest model se poate realiza atât la salon, cât și acasă.

7 modele de unghii negre, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii negre cu puncte 3D

Nu în ultimul rând, regăsi și un model 3D de unghii negre. Vom avea nevoie de o ojă neagră ca strat de bază, peste care vom aplica și un strat de lac transparent. Pe degetul inelar, mai exact pe unghie, vom aplica o ojă neagră cu aplicații argintii, iar din loc în loc, vom lasă câteva puncte 3D, cu ojă neagră. Modelul se poate face și acasă, cu puțină grijă, dar și la salon.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

7 modele de unghii negre, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

5 modele de unghii portocalii, pentru sezonul de primăvară

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Horoscop 23 mai 2024. Află ce zodie devine mai puternică decât ar fi crezut

Primul jetpack testat în România: Salvamontiștii din Alba au redus timpul de intervenție de la 90 de minute la 2 minute

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies