Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 septembrie 2020. Probleme de sănătate și cariera în impas pentru două zodii

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 septembrie 2020 pentru toate zodiile. Iată ce anunță cunoscuta astroloagă pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop săptămânal pentru toate zodiile. Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul săptămânal pentru fiecare zodie în parte. Marte retrograd vine cu surprize noi pentru trei zodii. Incompatibilitate și probleme pe plan personal și profesional. Iată ce anunță astrele pentru foevcare zodie în parte:

Ce spune Mariana Cojocaru în horoscopul de astăzi

Horoscop săptămânal zodia BERBEC

Berbec: Marte a intrat în mișcare retrogradă în constelația voastră și dă tonul săptămânii pentru toate zodiile.

Cum este un aspect karmic, e bine să știți că nu veți fi compatibili nici voi cu voi, adică Berbec cu Berbec. Este un aspect al agresivității, rar și nu tocmai simplu… Cum Marte indică bărbatul tânăr, e musai să vă punctez aspecte de compatibilitate care detronează mitul “bărbat mai mare”.

Citeste si: Când are loc prima lună plină din septembrie și la ce oră o vedem?

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 septembrie TAUR

Taur- Spuneam la Berbec de Marte acum și de mentalitatea compet greșită a acestui popor doritor încă de băieți(copii), că sunt mult mai trainice cuplurile cu bărbați mai tineri decât femeile și nu invers. Venus în Leu indică faptul că la noi băieții sunt educați total eronat să își trăiască viața și să fie aventurieri, apoi să se căsătorească.

De ce? Pentru că odată ce capătă nărav, așa funcționează și însurați.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Ce spun astrele în horoscopul săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 septembrie GEMENI

Gemeni- Marte Retrograd va mări tensiunea și rata de divorț, trădare și separare. Mitul romănesc al bărbatului mai mare și cu experiență de care scriam și anterior este complet fals.

Biologic bărbatul trebuie să fie mai tânăr decât femeia. Ori la noi când apucă să se căsătorească cu o cadână, evident, mai tânâră… și-au epuizat energia. De aceea atâtea neveste cu probleme ginecologice în statistici medicale.

Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru horoscop saptamanal[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 4-6 Septembrie 2020. Romantismul plutește în aer

Horoscop săptămânal 6-12 septembrie RAC

Rac- Cuadratura Lunii cu Marte Retrograd dă incompatibilitate pentru perioada urmatoare. Și, pentru că m-au contrariat la TV dezbaterile care susțineau și încurajau ca diferența de vârsta barbat-femeie trebuie să fie mai mare în favoarea bărbatului, sunt mai multe cupluri în showbiz în care bărbatul este mai tânăr decât soția, iar relația este una profundă.

 



Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Horoscopul bărbaților loiali. Ce zodii pot avea căsnicii trainice?

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies