Cătălin Botezatu, inelele la control! Ce bijuterii prețioase poartă designerul de modă: „Nebuneală, bogăție.”

Cătălin Botezatu, inelele la control! Ce bijuterii prețioase poartă designerul de modă: „Nebuneală, bogăție.”
Cătălin Botezatu, inelele la control! Ce bijuterii prețioase poartă designerul de modă: „Nebuneală, bogăție.”

Cristi Brancu l-a pus pe Cătălin Botezatu să-și prezinte bijuteriile.

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai cunoscuți designeri de la noi din țară, este un împătimit al hainelor și bijuteriilor de lux. Astfel, ori de câte ori are ocazia, designerul surprinde publicul cu aparițiile sale impecabile, în cadrul evenimentelor mondene sau emisiunilor televizate.

De data aceasta, însă, Cristi Brancu l-a surprins pe designer înainte de a intra în direct. Cătălin Botezatu și-a prezentat bijuteriile în mediul online.

Cătălin Botezatu, bijuterii de mii de euro

Citește și: Cătălin Botezatu a explicat de ce își face unghiile cu ojă neagră. Designerul le-a dat peste nas tuturor celor care îl critică pentru acest lucru: „Nu dați dovadă decât de incultură.”

Cătălin Botezatu, inelele la control! Ce bijuterii prețioase poartă designerul de modă
Cătălin Botezatu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Am făcut o operație foarte periculoasă! În câteva ore s-a scurs tot sângele din mine. 'Băgați-l că moare oricum'.” Cătălin Botezatu, despre operația făcută în urma identificării unei tumori

Designerul nu s-a sfiit să spună brandurile bijuteriilor luxoase pe care le purta cu mândrie.  

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cristi Brancu: Pentru mâini fine avem și niște inele de așa natură. Ia să vedem, ce inele are Cătălin Botezatu!

Cătălin Botezatu: Am un Balmain, un Alexander McQueen, un Boucheron și ăsta este un inel pe care îl iubesc.

L-am primit în dar cu onix.

Cristi Brancu: Foarte frumos!

Cătălin Botezatu: Nebuneală.

Cristi Brancu: Ceasul de așa natură.

Cătălin Botezatu: Ceasul, care e asortat cu albastru cu brățările cu safire. Aici nebuneală, bogăție.”, a fost dialogul dintre cei doi, pe care Cristi Brancu l-a postat pe pagina sa de TikTok.

Cătălin Botezatu, certat de mama sa

Cătălin Botezatu, inelele la control! Ce bijuterii prețioase poartă designerul de modă
Cătălin Botezatu[Sursa foto: Instagram]

Ulterior, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, designerul a dezvăluit că mama sa îl ceartă adesea pentru că investește prea mulți bani în haine, mașini și bijuterii. Cătălin Botezatu a povestit cum femeia care i-a dat viață se îngrijorează adesea pentru starea lui de sănătate, atenționându-l cu privire la silueta sa. 

Tot timpul mama îmi spune că sunt slab. Mama tot timpul îmi zice: ești slab, ai slăbit, o să te îmbolnăvești. Îi zic mereu să nu mai zică așa că îmi cobește. „Cheltui mult, ce nevoie ai de atâtea mașini?” Care? Că eu le tot schimb .”, a povestit Cătălin Botezatu.  

 

@cristibrancu @catalin botezatu, la proba de inele! Cam tare! #fashion #show #luxury ♬ sunet original- Cristi BrancuCitește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Andreea Tonciu a povestit despre momentul în care a aflat că este însărcinată: „I-am zis că eu îl dau afară pentru că nu îl cunosc pe băiatul ăsta. Dacă mă părăsește, rămân cu copilul pe cap.”

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Cât au cheltuit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pe cumpărăturile de la supermarketul din Franța? „Prețurile sunt la jumătate aici față de România. Nu mai vorbesc de varietate.”

Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies