Oana Zăvoranu se confruntă cu probleme financiare?! Vedeta a început să vândă hainele și obiectele din casă: „Sunt cristale swarovski argintii și cristale aurora.”

Oana Zăvoranu se confruntă cu probleme financiare?! Vedeta a început să vândă hainele și obiectele din casă: „Sunt cristale swarovski argintii și cristale aurora.”
Oana Zăvoranu se confruntă cu probleme financiare?! Vedeta a început să vândă hainele și obiectele din casă: „Sunt cristale swarovski argintii și cristale aurora.”

Fiica Marioarei Zăvoranu își vinde hainele și obiectele din casă.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 50 de ani, este în continuare o vedetă foarte cunoscută, chiar dacă aparițiile sale sunt din ce în ce mai rare. Bruneta s-a bucurat de un succes considerabil în perioada sa de glorie, însă în ultimul timp aparițiile sale publice au fost din ce în ce mai rare.

Mai mult decât atât, după decesul mamei sale, regretata Mărioara Zăvoranu, Oana Zăvoranu ar fi obținut o avere impresionantă.

Acum, însă, se pare că vedeta a ajuns să vândă obiecte din casă.

Oana Zăvoranu își vinde hainele și obiectele din casă

Citește și: Mihai Mitoșeru, declarații despre relația cu Oana Zăvoranu din trecut. Cum se înțeleg cei doi, în prezent. „O iubesc pe Oana și acum. Ea știe că n-am putut să rămânem împreună.”

Oana Zăvoranu se confruntă cu probleme financiare?! Vedeta a început să vândă hainele și obiectele din casă
Oana Zăvoranu [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Nu sunt de părere că în viață te poți pricepe la orice, dar eu sunt o excepție!” Oana Zăvoranu, despre colecția de haine creată de ea. De unde s-a inspirat vedeta TV

Vedeta a decis o pagină pe rețelele de socializare special pentru obiectele pe care le-a pus la vânzare, printre acestea se numără haine, încălțăminte, produse electronice, dar și obiecte de decor din casă.

Dragii mei, căștile, am 4 perechi de căști. Numai căștile costă 1200 sau 1400. Căștile în sine. Vor fi date spre vânzare. Mâine vi le voi prezenta intacte, pentru că se vor repara cele 10 pietricele și sunt intacte. Acesta este un craniu. Este aproape mai mare decât capul meu. Gândiți-vă câtă muncă. Astea sunt cristale aurora. Sunt cristale swarovski argintii și cristale aurora .”, a spus Oana Zăvoranu în mediul online.

  Oana Zăvoranu își vinde hainele la prețuri mult mai mici

Vedeta a fost invitată recent în cadrul unei emisiuni, acolo unde a dezvăluit că de-a lungul timpului a cheltuit sume impresionante de bani pe hainele sale, însă acum le vinde la o valoare mult mai mică.

„Sunt tot la fel de multe, pentru că eu, ca o albinuță, am mai colecționat.

Sunt puțin diferite, pentru că din 2018 până în 2024 mi s-au mai schimbat gusturile. Le pozez eu, mă mai ajută cineva. Multe dintre ele sunt deja date. De peste 500.000, 600.000 euro (n.r. valoarea hainelor). Dacă iau și 100.000 euro sunt foarte fericită”, a declarat Oana Zăvoranu, în cadrul emisiunii lui Dan Capatos.Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Care este produsul cosmetic fără de care Denise Rifai nu iese din casă: „Prin machiaj poți să îți conturezi trăsăturile pe care tu le ai cele mai frumoase.”

Imagini BOMBĂ cu Lia Olguța Vasilescu din tinerețe! Înaltă, slabă, cu părul lung și...Pozele au scăpat pe net

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Cine este femeia găsită moartă într-o parcare? Ipoteza șocantă luată în calcul de anchetatori

Horoscop 14 iunie 2024. Nativii unei zodii se bucură de noul job!

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Știrea momentului! Prezentator celebru, găsit mort în Grecia! Ultimele clipe din viață, surprinse de camerele de supraveghere


Cookies