Horoscop chinezesc săptămânal 29 august - 4 septembrie 2020. Tigrii și Bivolii, săptămână dificilă la serviciu


Horoscop chinezesc săptămânal 29 - 4 septembrie 2020. Iată cum va fi săptămâna următoare pentru fiecare semn în parte.


In articol:

Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal.

Iată ce anunță zodiacul chinezesc pentru săptămâna 29 august- 4 septembrie 2020.

Zodiac Chinezesc valabil în perioada 29 august- 4 septembrie 2020

BIVOL:

Poate primi o penalizare din partea șefilor sau chiar mai multe, așa că ar fi bine să fie mai atent la termenele limită. Există posibilitatea și unor accidente, așa că trebuie să fii mai atent, mai ales dacă trebuie să călătorești.


TIGRU

Tigrii pot trece prin momente dificile, deoarece o persoană extrem de dragă îi poate trăda chiar la începutul săptămânii. Cel mai bine ar fi să nu aibă așteptări prea mari și să nu se teama de discuții.

IEPURE

Pe plan financiar, lucrurile merg foarte bine, așa că Iepurii sunt sfătuiți să își încerce norocul și să facă investițiile la care visează de mult timp, fără teama că ceva ar putea merge prost.

DRAGON

Se pot accentua problmele de sănătate în această săptămână, așa că niște controale de sănătate sunt recomandate în această săptămână. Pe plan personal, lucrurile merg din ce în ce mai bine cu persoana iubită.

ȘARPE

Acești nativi sunt pe val și trebuie să profite din plin de tot ce se întâmplă în viața lor. La serviciu, lucrurile merg excelent, iar o avansare și o mărire de salariu bat la ușă la finalul săptămânii.

CAPRĂ

O persoană dragă le poate cere sfatul într-o problemă serioasă. La finalul săptămânii, se poate ivi o vizită neașteptată, din partea unei persoane din trecut.

MAIMUȚĂ

Horoscop chinezesc
Horoscop chinezesc saptamanal[Sursa foto: PixaBay]

Trebuie să faci o serie de alegeri care țin de locul tău de muncă și de confortul la serviciu. E bine să fii prudent în această perioadă și să termini tot ce ai început.COCOȘ

 

E o săptămână excelentă, una în care lucrurile se pot schimba în foarte bine dacă știi să elimini tot ce e deranjant din viața ta. Nu te teme să spui dacă te deranjează ceva.

CÂINE

Eforturile suplimentare vor fi mai răsplătite ca niciodată. Te așteaptă o perioadă îmbelșugată, după un an dificil, din toate punctele de vedere.

Citeste si: Care este trăsătura negativă a fiecărei zodii și cum ne poate afecta personalitatea?


MISTREȚ

Urmează o etapă pozitivă în viața ta. Faci un salt calitativ pe toate planurile, deci bucură-te din plin de tot ce ți se întâmplă. Pe plan sentimental, cineva poate apărea la finalul săptămânii.

CAL

Principala ta problemă din această săptămână va fi timpul, parcă toata lumea are nevoie în această perioadă de tine și de sfaturile tale prețioase. Vei găsi cu greu timp pentru anumite plăceri personale.

Citeste si: Când are loc prima lună plină din septembrie și la ce oră o vedem?

ȘOBOLAN

Graba strică treaba, iar săptămâna asta trebuie să înveți să asculți și să nu vorbești neîntrebat. Această lecție pe care o vei primi în această săptămână te va ajuta toată viața. 


Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 29 august 2020. Gemenii pot lua o decizie care le schimbă viața

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Care este trăsătura negativă a fiecărei zodii și cum ne poate afecta personalitatea?

CITEȘTE: Cu ce se scot PETELE de pe HAINE ALBE

CITEȘTE: De ce să pui oțet în fierul de călcat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

CITEȘTE: Cum se scot petele de CAFEA de pe hainele preferate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri