Horoscop rune septembrie 2020. Luna războiului, pentru două zodii


Horoscop rune septembrie 2020 cu Mihai Voropchievici. Ce anunță runele pentru fiecare zodie în parte pentru prima lună de toamnă.


In articol:

Horoscop rune septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor pentru luna septembrie, dar şi runa pentru România. „Peste puţin timp, visele românilor se vor împlini'', a spus cunoscutul numerolog.

Berbec. Intră într-o perioadă de mai multă tăcere. E mai gânditor, e mai înţelept. Se înconjoară cu o aură de mister- Devine o persoană mai ponderată, mai rece, mai calculată. Are o lună în care este foarte greu să provoci un berbec să afli ce îl frământă şi ce e în sufletul lui.

Taur. Au o lună în care trebuie să abordeze toate problemele, altfel decât le-a abordat în lunile precedente. Obligatoriu, schimbaţi tactica, dacă vreţi să obţineţi rezultate benefice.

Gemenii. Se gândesc că ce ar fi dacă luna septembrie ar fi o lună de făcut bagaje şi de hoinărit. E o lună de multe călătorii, multe drumuri, multe lucruri. Şi pentru un concediu pentru deplăsări. E o lună călare pe drumuri, cam aşa. Tot pe drum, pe drum, pe drum.

Citeste si: Horoscopul Karmic - 5 zodii vor avea o mare surpriză

Rac. Are o lună în care are două lucruri de rezolvat. Să se relaxeze total şi să scoată din mentalul lor problemele de sănătate a celor dragi, chiar dacă nu i-a văzut o perioadă de timp, să scape de iluzoriul acesta, pentru că ei de multe ori sunt aşa nişte fire mai taciturne şi se gândesc numai la partea negativă a lucrurilor. Deci relaxare şi scoaterea lucrurilor negative din mental vis-a-vis de starea de sănătate a celorlalţi.

Citeste si: Cine este, de fapt, Mihai Voropchievici, omul cu runele de la emisiunea Adevăruri Ascunse

 

Horoscop rune septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Balanțele intră în luna războiului

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici, horoscop rune[Sursa foto: Captură YouTube]

Leu. O zodie care nu prea are răbdare. Trebuie să nu forţeze mâna norocului, pentru că lucrurile plăcute şi toate benefice sunt pregătite doar pentru cei care ştiu să aştepte.

Fecioară. Are o lună grea, de încercări, de probă. O parte din lună este a ei. Multă muncă, consumuri energetive. Să aibă grijă la odihnă, la alimentaţie şi munca aceea să şi-o dozeze undeva, pentru că este o lună mult mai provocatoare.

Balanţă. E luna războiului, numai bătălii. Mici certuri, mici tamponări, scandaluri, dar gândiţi-vă şi nu mai acţionaţi în modul acesta, că tot voi veţi câştiga, dar nu neapărat cu bătălii. Încercaţi cu vorbă lună.

Scorpion. Dă de bucurie. Sume de bani importante, cadouri, veşti bune. Începe să iasă soarele. Scorpionul a avut perioade de încercări, aşteptări şi câteva nereuşite.

Săgetător. E norocos prin excelenţă, tot anul. Va da lovitura şi se va produce un salt rapid calitativ în existenţa săgetătorului. Saltul calitativ vine din toate direcţiile. Sănătate, bani, dragoste, bucurii, împlinire, fericire.

Capricorn. Are o lună de vorbă multă, bani puţini. Va da sfaturi, va fi un sfătuitor bun, dar e obligat ca şi el să mai ciulească urechile şi să mai asculte şi pe cei din jur care comunică şi vorbesc cu el şi vor să îi transmită ceva. De multe ori, capricornul la tot ce sunt sugestii de la terţe persoane e cam surd.

Vărsător. Fertilitate şi belşug. Să dea Domnul ca toţi vărsătorii să se unească în spirit şi gândire şi lucruri bune, să transmită şi beneficitate asupra ţării pe care din fericire, leul şi vărsătorul o ţin în axa lor.

Peşti. Dă năvală dragostea peste ei. Dragoste fierbinte, pasională.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul Karmic - 5 zodii vor avea o mare surpriză

Am aflat răspunsul! Cine crezi că are salariul mai mare, Andreea Esca sau Dan Negru?

Zodiile care pierd totul în luna septembrie!

Cine este, de fapt, Mihai Voropchievici, omul cu runele de la emisiunea Adevăruri Ascunse

Horoscop 2020 Cristina Demetrescu: „În 2020 nu se schimbă nimic. Primele veşti bune vor veni..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

EXCLUSIV! Andra Volos spune adevărul! Este sau nu GRAVIDĂ? Declaraţii incendiare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul lunii
Parteneri