Cine este, de fapt, Mihai Voropchievici, omul cu runele de la emisiunea Adevăruri Ascunse


Cine este, de fapt, Mihai Voropchievici. Numerologul prezintă săptămânal horoscopul runelor.


In articol:

Mihai Voropchievici este foarte cunoscut de câțiva ani și datorită prezenței sale în emisiunea „Adevăruri ascunse”, difuzată pe Antena 3. Față de alți astrologi, Mihai Voropchievici folosește runele pentru a prezice viitorul.

Modul de interpretare pe care numerologul îl folosește este cel al unui sistem de rune, pentru a descrie previziunile de viitor, în cazul fiecărei zodii în parte.

Numerologul în vârstă de 70 de ani este căsătorit și este tată a trei copii, două fete, Alina și Giulia, și un baiat, Alex, potrivit vedeteblog.com.

În cadrul unui interviu, Mihai Voropchievici a dezvăluit că visul său cel mai mare a fost ca fiul său să se nască în aceeași zi ca el, pe data de 13 octombrie. Dorința i s-a împlinit.

Cine este, de fapt, Mihai Voropchievici, omul cu runele de la emisiunea Adevăruri Ascunse
Cine este, de fapt, Mihai Voropchievici, omul cu runele de la emisiunea Adevăruri Ascunse[Sursa foto: Facebook]

Mihai Voropchievici este un specialist cu studii în arte divinatorii- astrologie, numerologie, chiromanție și cartomanție, fiind autorul volumului „Numerele, zodiile și sănătatea”, un volum care tratează în profunzime tainele unei științe străvechi, un domeniu de care s-au intersat și încă se interesează numeroși oameni care vor să studieze aceste lucruri.

Ce sunt runele

În vechime, runele erau folosite mai ales de popoarele nordice pentru a descrie anumite caractere grafice, crezându-se că ascund diverse simboluri secrete.

Citeste si: Horoscop rune 17-23 august 2020. Două zodii primesc o veste care le poate zdruncina existența

De asemenea, interpretările prin rune existau atât în alfabetele germanice, dar și în cele scandinave, iar numerologul Mihai Voropchievici folosește în prezent acest sistem pentru a prezice ce se va întâmpla în săptămâna următoare sau chiar în luna următoare. De asemenea, Mihai Voropchievici folosește runele și pentru a afla cum va fi luna următoare din punct de vedere meteorologic.

Citeste si: Destinul în 2020 în funcție de data nașterii și anul personal. An de temelie și schimbări masive

 

Runele reprezintă 24 de caractere și sunt realizare fie din bucăți de lemn, fie din bucăți de piatră, șlefuite atent. Fiecare rună poartă un nume, care are legătură cu un zeu dau cu un fenomen și sunt depozitate într-un săculeț.

În trecut, cei care își doreau să își afle viitorul adresau o întrebare, iar cel care deținea runele scotea una din săculeț și, potrivit simbolului selectat, afla răspunsul la întrebarea sa.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop rune 17-23 august 2020. Două zodii primesc o veste care le poate zdruncina existența

Clejanii, în pragul DIVORȚULUI! Cum a fost surprinsă Viorica la o petrecere privată

Destinul în 2020 în funcție de data nașterii și anul personal. An de temelie și schimbări masive

Horoscop zilnic sâmbăta, 19 iunie 2021. Află ce zodie semnează un contract important!

Survivor România – 17 iunie 2021. Cine a fost eliminat de la Survivor România. Află 10 curiozităţi pe care nu le știai despre defini

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El

//4 semne că ai o relație sau o căsnicie nefericită//

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri