Mioara Velicu, mărturisiri surprinzătoare despre Andra: „A fost ceva de vis. A dus muzica populară pe cele mai înalte culmi”

Mioara Velicu, mărturisiri surprinzătoare despre Andra: „A fost ceva de vis. A dus muzica populară pe cele mai înalte culmi”
Mioara Velicu, mărturisiri surprinzătoare despre Andra: „A fost ceva de vis. A dus muzica populară pe cele mai înalte culmi”

Mioara Velicu a vorbit despre experiența de a duce muzica populară peste hotare.

Mioara Velicu, îndrăgita artistă de muzică populară din țară, cu o activitate de aproape șase decenii, continuă să bucure publicul cu melodiile sale și să urce pe scenă de fiecare dată plină de entuziasm și cu dorința de a aduce muzica populară mai departe. În cadrul podcastului Gând la Gând cu Teo, artista a povestit cum a reușit să ducă alături de Andra, printr-un proiect, muzica populară românilor din diaspora, iar spectacolele din Londra și din Germania despre care a vorbit i-au rămas artistei în suflet drept momente de excepție, pentru toată atmosfera de acolo. 

„M-am prins într-un proiect extraordinar cu Andra. Nu pot să spun ce e acolo. Vreau să-i mulțumesc Andrei pentru că a dus muzica populară pe cele mai înalte culmi, aproape 13 mii de oameni la Londra. Am fost și în Germania, a fost ceva de vis, să cânte toate cântecele. Bineînțeles, au fost români, au fost și străini, dar atmosfera a fost extraordinară. Bodyguarzii nu mai știau ce să facă pentru că ei nu erau obișnuiți ca toată lumea să se ridice la dans și să facă nu știu ce.
Până la urmă i-a prins și pe ei în joc.”,
a povestit Mioara Velicu.

Mioara Velicu, mândră de locul unde s-a născut

Citește și: Mioara Velicu este mândră de faptul că a plecat de la țară: „Dacă cineva mă face țărancă, eu sunt mândră. Nu am să uit niciodată de unde am plecat.”

Mioara Velicu
Mioara Velicu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Mioara Velicu îi simte mai mult ca niciodată lipsa soțului! Artista a vorbit despre momentul în care bărbatul s-a intoxicat cu monoxid: „Avea speranță de viață. L-am iubit extraordinar de mult.”

Artista  orbește de fiecare dată despre locul natal și nu a uitat niciodată de unde a plecat, iar în cadrul aceluiași podcast, a povestit cât de mândră este de locul unde a învățat cele mai frumoase lucruri.

Dacă cineva mă face țărancă, eu sunt mândră. Pentru că eu sunt la origine țărancă. Chiar dacă am venit din 80 în București sau dacă am fost plecată pe colo pe colo și pe colo, eu sunt mândră de unde am plecat. Nu am să uit niciodată de unde am plecat pentru că acolo am învățat cele mai frumoase lucruri și am căutat să o învăț și pe fata mea și pe nepoata mea.
Acum nepoata mea, când o să aibă un copil, dacă l-o învăța...”
, a povestit interpreta de muzică populară.

Mioara Velicu
Mioara Velicu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Mioara Velicu îi simte mai mult ca niciodată lipsa soțului! Artista a vorbit despre momentul în care bărbatul s-a intoxicat cu monoxid: „Avea speranță de viață. L-am iubit extraordinar de mult.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies