Duminică, la “Asta-i România!”, povestea emoționantă a două copile greu încercate de viață

Duminică, la “Asta-i România!”, povestea emoționantă a două copile greu încercate de viață
Duminică, la “Asta-i România!”, povestea emoționantă a două copile greu încercate de viață

Duminică, de la ora 14:30, telespectatorii sunt invitați să urmărească o poveste de viață emoționantă despre pierdere, sărăcie și speranță, în emisiunea de reportaje "Asta-i România!", prezentată de Mihai Ghiţă şi difuzată la Kanal D.

Două copile, de 7 si 12 ani, si-au pierdut mama atunci când aveau cea mai mare nevoie de ea si încă nu știu cum să trăiască cu această durere. De un an au rămas doar în grija tatălui și se chinuie să supraviețuiască în doua cămăruțe dărăpănate. Sărăcia a fost mereu pecetea familiei, dar mai rău ca acum nu le-a fost niciodată. Într-o casă mai mult decât modestă tatăl și fiicele lui reînvăță acum să trăiască fără mama, cea care a fost stâlpul familiei.

Acum, cea care le-a dat viață a rămas doar în sufletul, in timp ce tatăl încearcă să umple golul lăsat de mamă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Tot în ediția de duminica a emisiunii “Asta-i Romania!”, telespectatorii îi vor cunoaște și pe Subas și Binda Darnal, doi nepalezi, soţ si soţie, care își trăiesc visul la Focșănei, lângă Buzău, la peste 5500 de km distanță de locul lor de baștină, Kathmandu.

De trei ani sunt veniți in Romania si muncesc la o fermă. Aici, în România, și-au găsit liniștea, un loc de munca sigur și banii necesari pentru a le asigura copiilor lor educație si un viitor mai bun.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, două povești de viață uluitoare, la “Asta-i Romania!”, emisiunea prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Nicolai Tand, mărturisiri surprinzătoare despre primul său job în Franța: „Eram tare bucuros că nu mă spălasem de o săptămână. Mi s-a spus că pot să fac un ban vânzând ziare.”

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Cine este rapperul de 23 de ani care a murit într-un grav accident pe A1? Fanii artistului sunt şocaţi de moartea lui

Cât a ajuns să coste un kilogram de brânză de oaie vândut de către familia Sterp? Mama Geta se laudă cu cel mai mic preț de pe piață: „Noi o dăm mult mai ieftin. E treabă multă.”

Roxana Dobre, mărturii surprinzătoare după scandalul în care a fost implicat Florin Salam! „Noi chiar am obosit”. Ce face, acum, Regele manelelor

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies