Cine este Adrian Brâncoveanu. „Nu a fost dragoste la prima vedere.”

adrian brancoveanu
Adrian brâncoveanu

Află din acest articol cine este Adrian Brâncoveanu, cu ce se ocupă, dar și alte detalii surprinzătoare din viața sa personală și profesională.

Adrian Brâncoveanu a apărut în lumina reflectoarelor în momentul când Andreea Marin a făcut publică relația dintre cei doi. Descoperă în rândurile de mai jos mai multe detalii despre partenerul de viață al frumoasei vedete.

Ce vârstă are Adrian Brâncoveanu

Citește și: Cine este Erika Isac. „Pasiunea mea a început de foarte mică. Cânt de la vârsta de 6 ani.”

adrian brancoveanu si andreea marin
Adrian și Andreea[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cine este Cătălin Cîrstoiu." Eu sunt un tată extraordinar. Sunt un tată cum mi-aș dori să fie orice tată față de copilul lui."

Bărbatul s-a născut în anul 1985 în Focșani și a reușit până la vârsta de 39 de ani să își clădească o viață de succes. Are o carieră longevivă la Ministerul Afacerilor Externe, ocupând funcții de consul în țări precum Libia sau Siria.

Funcțiile sale importante i-au oferit privilegiul de a acumula salarii consistente, dar și proprietăți numeroase. La început, Adrian și partenera lui de viață au avut o relație la distanță, însă această situație nu i-a împiedicat să fie împreună. 

„El lucrează în străinătate și la începutul relației noastre au fost de asemenea 3 ani în care el era consul pe un alt continent și iată că, prin grijă, prin vorbele bune, prin sprijin concret lucrurile au mers frumos mai departe.

E foarte important să fii om de fapt, să-i fii și prieten celuilalt, nu e vorba doar de atracție într-o relație”, a declarat vedeta. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin

 adrian brancoveanu varsta
Adrian Brâncoveanu[Sursa foto: freepik]

Povestea dintre cei doi a început acum mai mult de 7 ani și deși între Andreea și Adrian este o diferență de vârstă de 10 ani, acest aspect pare că nu a stat niciodată în calea fericirii dintre ei.

Vedeta este foarte încântată de relația pe care o are cu Adrian, chiar dacă el este mai tânăr cu 10 ani decât ea.

„Este mai tânăr cu 10 aproape 11 ani. Nu văd nicio problemă în asta. Nu este prima relație în care sunt cea mai vârstnică, pe de altă parte se ține bine bătrânica, în sensul în care văd oameni de vârsta mea care arată mult mai vârstnici.

Din punctul ăsta de vedere nu există nicio urmă de problemă între noi. Dacă ne vezi pe stradă nu spui ca există această diferență între noi și atâta vreme cât ne potrivim la minte, trup și suflet, nu văd nicio problemă.”, a explicat vedeta.

Cei doi s-au întâlnit în momente dificile, însă pare că acest aspect le-a făcut relația să fie și mai puternică și sinceră.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Nu aveam de unde să știm ce va fi. Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Mi-am dat seama că avem multe lucruri în comun și viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt.”,  a povestit Andreea Marin.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

 

De ce nu s-au căsătorit Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin

iubitul andreei marin
Adrian și Andreea[Sursa foto: freepik]

Deși frumoasa vedetă a mai trecut prin căsnicii eșuate, nu acesta este motivul pentru care a ales să nu se căsătorească.

„Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe…nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii.Nu am nimic împotriva căsătoriei, în pofida nepotrivirilor din viața mea, se întâmplă, dar nu trebuie trase linii și concluzii radicale pentru că nu ne iese ceva cum ne dorim în viață. De aceea există speranță și viitor. Să învățăm să clădim mai bine.”, a declarat Andreea Marin. 

Adrian are o relație foarte bună și cu Violeta, fiica Andreei Marin și au apărut în diverse situații împreună. Deși Andreea este mai mereu în atenția publică, a ales să își păstreze relația departe de lumina reflectoarelor.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Sanda Ladoși. „Cine face așa ceva este eroină. E foarte complicat.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies