Cine este Alex Pițurcă. "Niciodată, în viața mea, nu am vorbit despre viața mea personală "

Alex Pițurcă

Alex Pițurcă

Iată, din rândurile următoare, cine este Alex Pițurcă.

Alexandru Victor Pițurcă este un fotbalist roman. Născut pe data de 28 octombrie 1983 în București, fiul fostului fotbalist român Victor Pițurcă a început cariera sub îndrumarea tatălui său, chiar la echipa Steaua București, acolo unde a debutat în Divizia A în 2001. Acesta a jucat pentru mai multe echipe, având în total 100 de apariții în Divizia A, în care a marcat 15 goluri. Alexandru Pițurcă a fost selecționat în etapele naționale române în două rânduri, iar cariera lui a început sub îndrumarea tatălui său.

În prezent, fiul celebrului Victor Pițurcă este dezvoltator imobiliar și a creat un complex de apartamente în apropierea Catedralei Mântuirii Neamului, pe care le vinde cu sume frumoase. Acesta a renunțat la cariera sportive la vârsta de 27 de ani.

În cariera sportivă, acesta are două trofee, ambele obținute cu Steaua, cel de campion în sezonul 2000-2001 și Supercupa României, câștigată în 2001.

Relația tumultoasă a lui Alexandru Pițurcă cu Cristina Ich

Citește și: „Eu una am înțeles că trebuie să ne respectăm, că suntem părinții unor copii minunați și nu trebuie să ne vadă ei!” Cum se înțelege Nicola cu fostul său partener

Alex Pițurcă și Victor Pițurcă
Alex Pițurcă și Victor Pițurcă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit! Mesajul șocant postat de brunetă

Alexandru Pițurcă avut o relație tumultoasă cu Cristina Ich, model și influencer, cunoscută în online, care s-a încheiat în 2022, iar cei doi au împreună un copil. Deși au avut mai multe tentative de despărțire pe timpul relației și au încercat să treacă împreună peste probleme, modelul a făcut la acea vreme anunțul pe contul său de Instagram, iar mesajele postate după despărțire au lăsat de înțeles că mariajul dintre ea și Alexandru Pițurcă nu a fost unul dintre cele mai fericite.

”Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah.

Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere! Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte.
Știam ce mi-am luat!
Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea! Mă întrețineam singură și nu-mi lipsește nimic.
Omul nu m-a găsit în gunoi. Nu stau în relații unde sunt chinuită, eu stau undeva că-mi doresc să stau”
, spunea Cristina Ich, în urmă cu câțiva ani, în cadrul unui interviu.

Alexandru Pițurcă a ținut și el să spună câteva cuvinte la acea vreme, în urma despărțirii. "Nu au fost declarațiile mele! Niciodată, în viața mea, nu am vorbit despre viața mea personală, despre fostele relații și nu o să fac asta nici de acum încolo. Nu am declarat niciodată nimic despre relația mea, despre fosta relație cu Cristina. Nu am spus niciodată că mi-a trimis-o Dumnezeu. Am văzut că mi s-au pus în gură niște vorbe și am rămas uimit", a declarant acesta.

Citește și: Bat clopotele de nuntă în „Casa iubirii”? Bogdan îi va oferi Rebeccăi un inel? Aflați cum va reacționa concurenta, joi, 23 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării- stirilekanald.ro

Cristina Ich și Alex Pițurcă
Cristina Ich și Alex Pițurcă[Sursa foto: Facebook]

 

 Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit! Mesajul șocant postat de brunetă

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Tavi Colen, despre relația cu Gabriela Cristea: “Asta e nouă”

Horoscop 22 mai 2024. Află ce zodie alege să plece într-o scurtă escapadă

Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon Casa iubirii, invitat special la petrecerea Lenuței! „Mi-a fost dor de tine!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies