Cine este Alex Pițurcă. "Niciodată, în viața mea, nu am vorbit despre viața mea personală "

Alex Pițurcă
Alex Pițurcă

Iată, din rândurile următoare, cine este Alex Pițurcă.

Alexandru Victor Pițurcă este un fotbalist roman. Născut pe data de 28 octombrie 1983 în București, fiul fostului fotbalist român Victor Pițurcă a început cariera sub îndrumarea tatălui său, chiar la echipa Steaua București, acolo unde a debutat în Divizia A în 2001. Acesta a jucat pentru mai multe echipe, având în total 100 de apariții în Divizia A, în care a marcat 15 goluri. Alexandru Pițurcă a fost selecționat în etapele naționale române în două rânduri, iar cariera lui a început sub îndrumarea tatălui său.

În prezent, fiul celebrului Victor Pițurcă este dezvoltator imobiliar și a creat un complex de apartamente în apropierea Catedralei Mântuirii Neamului, pe care le vinde cu sume frumoase. Acesta a renunțat la cariera sportive la vârsta de 27 de ani.

În cariera sportivă, acesta are două trofee, ambele obținute cu Steaua, cel de campion în sezonul 2000-2001 și Supercupa României, câștigată în 2001.

Relația tumultoasă a lui Alexandru Pițurcă cu Cristina Ich

Citește și: „Eu una am înțeles că trebuie să ne respectăm, că suntem părinții unor copii minunați și nu trebuie să ne vadă ei!” Cum se înțelege Nicola cu fostul său partener

Alex Pițurcă și Victor Pițurcă
Alex Pițurcă și Victor Pițurcă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit! Mesajul șocant postat de brunetă

Alexandru Pițurcă avut o relație tumultoasă cu Cristina Ich, model și influencer, cunoscută în online, care s-a încheiat în 2022, iar cei doi au împreună un copil. Deși au avut mai multe tentative de despărțire pe timpul relației și au încercat să treacă împreună peste probleme, modelul a făcut la acea vreme anunțul pe contul său de Instagram, iar mesajele postate după despărțire au lăsat de înțeles că mariajul dintre ea și Alexandru Pițurcă nu a fost unul dintre cele mai fericite.

”Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah.

Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere! Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte.
Știam ce mi-am luat!
Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea! Mă întrețineam singură și nu-mi lipsește nimic.
Omul nu m-a găsit în gunoi. Nu stau în relații unde sunt chinuită, eu stau undeva că-mi doresc să stau”
, spunea Cristina Ich, în urmă cu câțiva ani, în cadrul unui interviu.

Alexandru Pițurcă a ținut și el să spună câteva cuvinte la acea vreme, în urma despărțirii. "Nu au fost declarațiile mele! Niciodată, în viața mea, nu am vorbit despre viața mea personală, despre fostele relații și nu o să fac asta nici de acum încolo. Nu am declarat niciodată nimic despre relația mea, despre fosta relație cu Cristina. Nu am spus niciodată că mi-a trimis-o Dumnezeu. Am văzut că mi s-au pus în gură niște vorbe și am rămas uimit", a declarant acesta.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cristina Ich și Alex Pițurcă
Cristina Ich și Alex Pițurcă[Sursa foto: Facebook]

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit! Mesajul șocant postat de brunetă

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies