Viorica de la Clejani a ajuns la psiholog din cauza fiicei sale, Margherita. Mesaj tranșant pentru iubitul fetei!

viorica de la clejani, psiholog, margherita, declarații
viorica de la clejani, psiholog, margherita, declarații

După scandalul imens, provocat de Margherita de la Clejani, mama sa, Viorica de la Clejani, a cerut ajutorul specialiștilor, mergând la psiholog.

Zilele trecute un nou scandal a zguduit showbiz-ul românesc, autoarea acestuia fiind nimeni alta decât Margherita de la Clejani, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani. După ce a provocat un accident de mașină, Margherita a fost testată positiv pentru consumul de substanțe interzise, iar părinții fetei au fost distruși.

Citeste si: Prima reacție a lui Ioniță de la Clejani, după accidentul fiicei sale: „Marga a avut o cădere”

La doar câteva zile de la incident, Margherita a decis să poarte o conversație deschisă cu părinții ei, iar Viorica de la Clejani a făcut primele declarații despre fiica sa, iubitul acesteia și starea sa psihică, în contextul scandalului în care e implicat numele familiei de artiști.

viorica de la clejani, psiholog, margherita, declarații
viorica de la clejani, psiholog, margherita, declarații

Viorica de la Clejani a cerut ajutorul psihologilor! 

Astfel, Viorica de la Clejani a mărturisit că s-a consultat cu specialiști, pentru a învăța cum să trateze situația, mai ales că nu își dorește să îi facă rău fiicei sale.

“Mi-a zis să fiu tare și puternică, că există un Dumnezeu și că ei îi pare rău pentru suferința noastră, dar ea crede totuși că lucrurile merg înainte și că omul din greșeală învață.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Să lăsăm autoritățile să își facă treaba. Am vorbit cu specialiști și mi-au spus să las copilul în pace, să nu îl traumatizez, să îl cert cum s-au mai pus titluri… că am bătut-o! Nici vorbă,” a mărturisit Viorica de la

Clejai, potrivit România TV.

Citeste si: Secretul din sticla verde a iubitului Margheritei! I se spune ”drogul trapperilor” și face adolescenții "să zboare"! Dezvăluirile unui fost consumator de Lean

Viorica de la Clejani, primele declarații despre iubitul fiicei sale, Margherita

Totodată, se pare că Viorica de la Clejani nu are o părere foarte bună despre iubitul fiicei sale, Margherita, care se întâmpla să-i fie alături în momentul în care a avut loc accidentul.

Artista a explicat că tânărul este foarte slab și deștept, ca mai apoi să dezvăluie faptul că nu îl cunoaște foarte bine.

“Uite că mai pot să îi îndrum, le mai dau un sfat. E foarte greu, tinerii ăștia parcă au luat-o razna! Copiii ăștia fac lucruri pe ascuns, părinții nu știu. Nu îmi place.

viorica de la clejani, psiholog, margherita, declarații
viorica de la clejani, psiholog, margherita, declarații

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Uite și băiatul ăsta care s-a apropiat de Marga, a venit la mine în curte, i-am pus să mănânce, că așa sunt, l-am văzut slab. Băi, da tu când mănânci, mă? Foarte slăbuț, mi-a spus că fac mâncare bună.

Aparențele, câteodată, înșală și nu pot să condamn un om, că e ușor să îți dai cu părerea. Nu m-am așteptat. Nici nu știu prea multe despre băiatul ăsta.

Omul a spus că a făcut școala de designeri și că a făcut nu știu câte facultăți, un băiat foarte deștept, mi-a spus că vine dintr-o familie foarte educată și frumoasă, dar nu știu ce s-a întâmplat. A spus că nu a reușit în viață, că nu i s-a dat un loc de muncă!” a mai declarat Viorica de la Clejani pentru sursa citată.

Citeste si: Margherita de la Clejani, declarații halucinante după accidentul de mașină: „Mai era Johnny Depp cu mine...”



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Viorica de la Clejani, primele declarații despre scandalul în care e implicată fiica sa, Margherita

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies