Viorica de la Clejani, primele declarații despre scandalul în care e implicată fiica sa, Margherita


După ce s-a spus că Margherita a consumat substanțe interzise, un mare scandal a izbucnit în jurul Clejanilor. Viorica de la Clejani a făcut primele declarații.


In articol:

În urmă cu doar câteva zile, Margherita, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani, a fost implicată într-un accident rutier, accident care a provocat un mare scandal în showbiz-ul românesc. Se pare că fiica cea mare a cuplului de soliști de muzică de petrecere ar fi consumat substanțe interzise, potrivit comunicatului emis de Poliție, iar părinții săi au fost destul de rezervați în declarații până acum.

Citeste si: Dovada că Margherita ar fi o împătimită a drogurilor. Ește șocant cum s-a pozat chiar înainte de accident

Viorica de la Clejani, primele declarații despre scandalul în care e implicată Margherita

După ce a avut o reacție extrem deviolentă față de o echipă de jurnaliști, Viorica de la Clejani a decis să discute despre acest subiect și deși solista nu a infirmat sau confirmat zvonurile, Viorica de la Clejani a mărturisit că are încredere în fiica sa,

Margherita.

„O mamă trebuie să-și ierte copilul. Eu provin dintr-o generație care nu a auzit de droguri și nu a consumat așa ceva. Nu am consumat așa ceva în viața mea și pe unde mă duc eu oamenii fac lucrurile astea. Și oameni cu cap, cu familii acasă. De unde să știu eu, o femeie de la țară. Am încredere în Margherita,” a mărturisit Viorica de la Clejani, potrivit SpyNews.

Citeste si: Fulgy, internat la dezintoxicare! Ce probleme a avut fratele Margheritei din Clejani acum cu 2 ani! Viorica și Ioniță din Clejani, eforturi supraomenești de a-și aduce copiii pe drumul cel bun

Mai mult decât atât, solista de muzică de petrecere, a declarat și că situația în care se află Margherita de la Clejani ține întru totul de expertiza autorităților, care trebuie să își facă treaba, în același timp în care Viorica de la Clejani își va îndeplini îndatoririle de părinte.

„Eu nu știu dacă Margherita făcea vreun tratament, știu că bea niște lucruri că uite, eu am fost sunată de diverși producători să fac reclamă. Am încercat și eu niște chestii și sincer să vă spun nu mi-a fost bine. Eu dacă nu mănânc o zi întreagă nu te mai înțelegi cu mine. Ce să zică? S-a uitat la mine și m-a zis să stai liniștită, că Dumnezeu e sus,” a mai spus Viorica de la Clejani.

Citeste si: Margherita de la Clejani, primul mesaj pe rețelele de socializare după accidentul de ieri! Ce a publicat la 5 dimineața: „Îmi fac prezența, tu…”


Abonează-te pe

Citește și:

Dovada că Margherita ar fi o împătimită a drogurilor. Ește șocant cum s-a pozat chiar înainte de accident

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Imagini tulburătoare cu Margherita de la Clejani și iubitul ei. Bărbatul a fost surprins în timp ce vorbea singur, la scurt timp după accident

Margherita de la Clejani, primul mesaj pe rețelele de socializare după accidentul de ieri! Ce a publicat la 5 dimineața: „Îmi fac prezența, tu…”

Margherita de la Clejani, declarații halucinante după accidentul de mașină: „Mai era Johnny Depp cu mine...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

TOTUL despre cine a fost Ileana Sărăroiu | naștere, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri