Imagini tulburătoare cu Margherita de la Clejani și iubitul ei. Bărbatul a fost surprins în timp ce vorbea singur, la scurt timp după accident


Iubitul Margheritei de la Clejani a fost surprins având un comportament absolut bizar, care a ridicat multe semne de întrebare.


In articol:

Iubitul Margheritei, surprins în timp ce vorbește singur în parc

După ce a provocat un accident de circulație în urmă cu o zi, Margherita de la Clejani a decis să iasă la o plimbare în parc cu iubitul ei și să dea uitării scandalul în care este implicată. Doar că, în timpul plimbării, cei doi s-au oprit și s-au așezat pe jos, au scos sticlele de bere și țigările și au decis să se relaxeze.

Imagini tulburătoare cu Margherita de la Clejani și iubitul ei. Bărbatul a fost surprins în timp ce vorbea singur, imediat după accident

Citeste si: Margherita de la Clejani, declarații halucinante după accidentul de mașină: „Mai era Johnny Depp cu mine...”

Citeste si: Prima reacție a lui Ioniță de la Clejani, după accidentul fiicei sale: „Marga a avut o cădere”

Dar asta nu e tot. Bărbatul care o însoțea pe vedetă a fost surprins în imagini tulburătoare. Comportamentul tânărului a ridicat multe semne de întrebare. La un moment dat, bărbatul s-a ridicat și a mers puțin mai încolo de locul în care se afla Margherita și a început să ridice din brațe și să vorbească singur. În direcția în care vorbea, nu se afla nici măcar o persoană.

Sursă foto: SpyNews

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună: „Nu se mai văzuseră de două luni”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri